Είτε για γαρνίρισμα είτε για γέμισμα τούρτας και γλυκών, είτε για να δώσετε μια νότα σε φρούτα ή επιδόρπια, το Bio Sahnestark της Lecker προσφέρει σταθερότητα στην χτυπημένη κρέμα – και μάλιστα χωρίς χημικά πρόσθετα.
Ο γλυκός ζαχαροποιημένος σταριού που προέρχεται από την επεξεργασία του αραβόσιτου έχει την ιδιότητα να δεσμεύει την υγρασία, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα της χτυπημένης κρέμας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Συστατικά: Αραβοσιτέλαιο*, Γλυκόζη*
*= από ελεγχόμενη βιολογική παραγωγή
Αλλεργιογόνα: δεν περιέχονται
Χορτοφαγικό: Ναι
Βίγκαν: Ναι
SILCABOARD είναι βυθισμένες σε κενό θερμομονωτικές πλάκες από ειδικές μίξεις αλουμινοσιλικονικών ινών. Οι διάφορες πυκνότητες και οι θερμοκρασίες κατηγοριοποίησης επιτρέπουν την στοχευμένη χρήση σε διάφορους τομείς, όπως η γενική κατασκευή φούρνων, μηχανών και συσκευών, καθώς και στη βιομηχανία αλουμινίου.
Οι πλάκες SILCABOARD έχουν καλή ομοιογένεια και υψηλή σταθερότητα μορφής. Οι ποιότητες 126-35 και 140Z διακρίνονται για την καλή τους αντοχή και έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές σε εφαρμογές στην εμπρόσθια πλευρά. Η μέγιστη θερμοκρασία εφαρμογής είναι συγκεκριμένη για την κατασκευή και σε περίπτωση αμφιβολίας θα πρέπει να συντονίζεται με την τεχνική μας.
Σημείωση:
Για τα μέτρα προφύλαξης κατά τη χειρισμό και τη χρήση αλουμινοσιλικονικής ίνας, καθώς και για τους υγειονομικούς κινδύνους, μπορείτε να ανατρέξετε στο φύλλο δεδομένων ασφαλείας ΕΕ.
Οι πλάκες SILCASAL έχουν οργανική σύνδεση. Αυτές πιέζονται και έτσι έχουν υψηλή πυκνότητα σε συνδυασμό με καλές μηχανικές αντοχές.