Εάν επιδιώκεται απώλεια βάρους μέσω άσκησης και διατροφής, συνιστάται η λήψη καρνιτίνης ως συμπλήρωμα για να επιτευχθεί καλύτερη μετατροπή των λιπαρών οξέων.
Εάν επιδιώκεται απώλεια βάρους μέσω άσκησης και διατροφής, συνιστάται η λήψη καρνιτίνης ως συμπλήρωμα για να επιτευχθεί καλύτερη μετατροπή των λιπαρών οξέων, καθώς ο μεταβολισμός στους υπέρβαρους συνήθως δεν είναι προσαρμοσμένος στην σωματική απόδοση.
Ιδιαίτερα οι αθλητές αντοχής καταναλώνουν συχνά L-καρνιτίνη ως συμπλήρωμα διατροφής, καθώς με τη λήψη L-καρνιτίνης μπορούν να επιτευχθούν αυξήσεις στην απόδοση. Αυτή η αύξηση της απόδοσης αναφέρεται στην αποκατάσταση μετά από μεγάλη σωματική προσπάθεια. Η καρνιτίνη θεωρείται στον αθλητισμό ως ένας από τους πιο ισχυρούς ενισχυτές απόδοσης και καυστήρες λίπους.
Άλλα ονόματα: Λοσάντιν, Περχλωρόν
Συνολικός τύπος: Ca(ClO)2
Μοριακή μάζα: 142,98g/mol
Πυκνότητα: 2,35g/cm3
Περιεκτικότητα: ελάχιστο 70%, τεχνικό, σύμφωνα με DIN EN 19643
Αριθμός CAS: 7778-54-3
Αριθμός ΕΚ: 231-908-7
Αριθμός δείκτη ΕΚ: 017-012-00-7
Κατηγορία αποθήκευσης: 5.1B
Αριθμός UN: 2880
Όλα για το Καρυδέλαιο 500 γ
Οι λάτρεις των καρυδιών προσέξτε: Αν σας πιάσουν συχνά να τρώτε ένα καρύδι μετά το άλλο, πρέπει να δοκιμάσετε το καρυδέλαιο μας. Αποτελείται 100% από ψημένα καρύδια και έχει γεύση ξηρού καρπού με γλυκιά νότα. Σε σύγκριση με το βούτυρο καρυδιών, το καρυδέλαιο μας έχει μια ελαφρώς πιο ρευστή υφή, αλλά πρόκειται για το ίδιο προϊόν.
Λίπος: 47 γ
Φυτικές ίνες: 2,5 γ
Οι πατατάκια με γεύση σάλτσας Espinaler είναι ο τέλειος συνδυασμός της εξαιρετικής κλασικής πατάτας Espinaler με τη γεύση της θρυλικής σάλτσας Espinaler (ιδανική για ορεκτικά). Τα πατατάκια με γεύση σάλτσας Espinaler παρασκευάζονται από πατάτες που καλλιεργούνται και επιλέγονται σε υψόμετρο 1000μ, στην περιοχή της Σοριά (Ισπανία); 100% ελαιόλαδο και χαμηλή ποσότητα αλατιού.
Βάρος: 0,125 γρ
Το 1921, όταν ο Marcel Alcide Rième παρασκευάζει τα πρώτα του σιρόπια λεμονιού, μέντας και γρεναδίνης, είναι σίγουρα μακριά από το να φαντάζεται ότι η γκάμα θα είχε τόση επιτυχία! Κλασικά, δροσιστικά, γευστικά και πρωτότυπα σιρόπια. Ο Rième πάντα αντλούσε έμπνευση από τη φύση - οι διακοσμήσεις, τα λουλούδια, τα φρούτα και η ζωτικότητα της Franche-Comté δίνουν στα σιρόπια του μια μοναδική και αυθεντική γεύση. Παρασκευασμένα από φυσικά εκχυλίσματα, φημισμένα για τα έντονα φρουτώδη αρώματά τους, εκτιμώμενα για την ισορροπημένη γλυκιά γεύση τους και την ευχάριστη υφή τους, τα σιρόπια Rième παίζουν το παιχνίδι της αληθινής απόλαυσης.
Οι ψημένοι κάσιους με κάρυ από την Pakka προέρχονται από την Ακτή Ελεφαντοστού και διανύουν έτσι μια μεγάλη απόσταση μέχρι να φτάσουν στη συσκευασία. Πριν από αυτό, γίνεται πραγματική χειρονακτική εργασία, καθώς οι κάσιους συλλέγονται, ξεφλουδίζονται και ταξινομούνται με το χέρι. Στην Pakka στην Ελβετία ολοκληρώνεται η διαδικασία. Εκεί οι ξηροί καρποί ψήνονται απαλά χωρίς λάδι και στη συνέχεια εμπλουτίζονται με ένα μείγμα κάρυ Madras. Έτοιμη είναι η εμπειρία σνακ από δίκαιο εμπόριο.
CAS Αρ.: [65-61-2]
Θερμοκρασία αποθήκευσης: 2-8°C
EINECS: 233-353-6
Όροι αποστολής: σε θερμοκρασία δωματίου
MW: 301,81 g/mol
Τύπος: C17H20N3Cl
CAS Αρ.:[65-61-2]
Κωδικός:00732
Η L-Τρυπτοφάνη συμβάλλει σε έναν ήρεμο ύπνο και περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Διότι η L-Τρυπτοφάνη έχει την ιδιότητα να μετατρέπεται στον οργανισμό σε σεροτονίνη. Αυτή χρησιμεύει ως πρώτη ύλη για την ορμόνη μελατονίνη, η οποία προάγει τον ύπνο. Η τρυπτοφάνη είναι, μεταξύ άλλων, εγκεκριμένη στη Γερμανία ως φάρμακο για τη θεραπεία διαταραχών ύπνου. Η L-Τρυπτοφάνη είναι ένα μη συνταγογραφούμενο φάρμακο και συνιστάται σε δόση 500mg.
Οι πατάτες συλλέγονται και επιλέγονται προσεκτικά στα χωράφια της Σοριά (Ισπανία). Στη συνέχεια, υποβάλλονται σε μια παραδοσιακή διαδικασία αποφλοίωσης και κοπής. Τέλος, τηγανίζονται με ελαιόλαδο και με λίγο αλάτι.