Το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα βιοστοιχεία. Παίζει πολλούς σημαντικούς ρόλους στο σώμα: συμμετέχει σε σημαντικές βιοχημικές αντιδράσεις, είναι κρίσιμο για την αποτελεσματική λειτουργία του νευρικού, του αίματος, του πεπτικού, των οστών, προλαμβάνει την υπερδραστηριότητα του αίματος ή τον σχηματισμό νεφρικών λίθων, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, ενισχύει την ανοσία του σώματος. Το μαγνήσιο είναι ένα κοινό στοιχείο, αλλά δύσκολα απορροφήσιμο. Απορροφάται μόνο από το 15-40% των τροφίμων, σπόρους, προϊόντα δημητριακών, δημητριακά, καστανό ρύζι, αποξηραμένα φρούτα, φρέσκα πράσινα λαχανικά και σοκολάτα είναι μερικά από τα τρόφιμα πλούσια σε μαγνήσιο. Για εκείνους των οποίων η διατροφή δεν είναι πλούσια σε αναφερόμενα προϊόντα, μπορεί να είναι απαραίτητη η συμπλήρωση. Πώς να συμπληρώσετε την έλλειψη μαγνησίου; Μπορείτε να αποκτήσετε συμπληρώματα μαγνησίου με τη μορφή δισκίων ή καψουλών ή να συμπληρώσετε αυτό το στοιχείο μέσω του δέρματος. Σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες, αυτή η μέθοδος παρέχει την καλύτερη απορρόφηση.
Τα βερίκοκα είναι μια εξαιρετική πηγή πολλών αντιοξειδωτικών, συμπεριλαμβανομένων του βήτα-καροτένιου και των βιταμινών A, C και E, καθώς και καλίου. Τα αντιοξειδωτικά, ιδιαίτερα οι φλαβονοειδείς ενώσεις, βοηθούν στην προστασία του σώματός σας από το οξειδωτικό στρες, το οποίο σχετίζεται με πολλές χρόνιες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του διαβήτη και των καρδιοπαθειών, καθώς και της παχυσαρκίας. Το βερίκοκο είναι μια εξαιρετική πηγή, που δίνει στα βερίκοκα το κίτρινο-πορτοκαλί χρώμα τους, και λειτουργεί ως πρόδρομος της βιταμίνης A, που σημαίνει ότι το σώμα σας μπορεί να το μετατρέψει σε αυτή τη βιταμίνη. Όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά προστατεύουν τα μάτια από τη βλάβη. Τα βερίκοκα είναι καλή πηγή διαλυτής ίνας, που θρέφει τα υγιή εντερικά βακτήρια και μπορεί να βελτιώσει την υγεία του πεπτικού συστήματος. Η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε κάλιο, όπως τα βερίκοκα, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της υπέρτασης και στη μείωση του κινδύνου εγκεφαλικού επεισοδίου. Τα βερίκοκα αποξηραίνονται για ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ, χρησιμοποιούνται για την παρασκευή κομπόστας και ως συστατικά των
Τα πιάτα που παρασκευάζονται από αλεύρι σίκαλης έχουν λιγότερες θερμίδες από αυτά που παρασκευάζονται από σιτάρι. Ακόμα και οι άνθρωποι που ακολουθούν διάφορες δίαιτες απώλειας βάρους μπορούν να χρησιμοποιήσουν αλεύρι σίκαλης για το ψήσιμο. Όχι μόνο το παραδοσιακό μαύρο ψωμί μπορεί να παρασκευαστεί από αλεύρι σίκαλης. Αυτό το αλεύρι χρησιμεύει επίσης ως βάση για πολλές νόστιμες και υγιεινές ψητές λιχουδιές, όπως επίπεδες πίτες, μάφιν, μπισκότα τζίντζερ, μπισκότα και κουλουράκια. Το αλεύρι σίκαλης περιέχει βιταμίνες της ομάδας B, PP, καθώς και βιταμίνη E, πηγή νεότητας και ομορφιάς. Η άλεση με πέτρες μας επιτρέπει να διατηρούμε τη φυσική ισορροπημένη σύνθεση των σπόρων, γεγονός που καθιστά δυνατή τη μείωση του γλυκαιμικού δείκτη, ενός σημαντικού δείκτη για όσους ενδιαφέρονται για την υγεία τους.
Βάρος: 400 γρ.
Όχι μόνο νόστιμοι, αλλά και εξαιρετικά υγιεινοί, οι φιστίκια πωλούνται συνήθως σε κέλυφος. Περιέχουν υγιεινά λιπαρά, είναι καλή πηγή πρωτεΐνης, φυτικών ινών και αντιοξειδωτικών. Τα φιστίκια είναι καλή πηγή βιταμίνης B6, η οποία, μεταξύ άλλων, επηρεάζει την ευημερία και τη συγκέντρωση, βελτιώνει την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων, παίζει κεντρικό ρόλο στην απομάκρυνση των απαραίτητων χημικών από το σώμα και καταπραΰνει τη φλεγμονή. Οι μελέτες δείχνουν ότι είναι ένας από τους πιο πλούσιους ξηρούς καρπούς. Τα αντιοξειδωτικά καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, χάρη στις οποίες καθυστερούν τη διαδικασία γήρανσης των κυττάρων και την πιθανότητα διάφορων ασθενειών. Η λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη που περιέχονται στους ξηρούς καρπούς υποστηρίζουν την υγεία των ματιών. Οι μελέτες δείχνουν ότι είναι λιγότερο θερμιδικοί από άλλους ξηρούς καρπούς, και το επιπλέον πλεονέκτημά τους είναι η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, περίπου 20%. Κατατάσσονται στη δεύτερη θέση μετά τα αμύγδαλα. Περιέχουν επίσης πολλές φυτικές ίνες που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Τα φιστίκια έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε L-αργινίνη, ένα αμινοξύ που μετατρέπεται σε νιτρικό οξείδιο στο σώμα.
Ο βρώμης είναι σιτάρι σπέλτα, που κυμαίνεται σε μέγεθος από 300 έως 800 μικρόμετρα (το μέγεθος του σιμιγδαλιού). Η τεχνολογία ψυχρής άλεσης (t < 40°C) επιτρέπει τη διατήρηση των περισσότερων βιταμινών και μετάλλων.
Βάρος: 400 γ.
Το φωσφορικό ψευδάργυρο της μάρκας KRONPHOS PZ είναι κατάλληλο για χρώματα, ρητίνες, εποξειδικές ρητίνες, πολυουρεθάνες-αμινοξέα, ακρυλικά και καουτσούκ. Χαμηλός δείκτης διάθλασης Ελαφριά ευελιξία χρώματος. Καλή αντοχή στη διάβρωση.
KRONPHOS PZ: Το φωσφορικό ψευδάργυρο ποιότητας PZ έχει αποδειχθεί αξιόπιστο μέσο προστασίας από τη διάβρωση. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο 50 % επιτρέπει τη μείωση των χρωστικών για εξαιρετικές ιδιότητες προστασίας από τη διάβρωση σε χρώματα και επισ coatings. Η φωτεινότητα του χρώματος 99 % δείχνει την καθαρότητα του προϊόντος και επιτρέπει τη χρήση χρωστικών προστασίας από τη διάβρωση της κατηγορίας PZ σε πιο σύνθετες συνθέσεις. Σε αντίθεση με τα μέσα προστασίας από τη διάβρωση, η επικάλυψη φιλμ έχει μακροχρόνια δράση προστασίας από τη διάβρωση.
Για παράδειγμα: μέγιστο μικτό βάρος 13 τόνους : Ταχύτητα περιστροφής 1500 σ.α.λ.
Η γιαγιά του ψυλλίου, γνωστή και ως Μεσογειακή γιαγιά, είναι μια εξαιρετική πηγή φυτικών ινών και έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της λειτουργίας του πεπτικού συστήματος. Επιπλέον, οι ίνες αυξάνουν την αίσθηση κορεσμού. Μετά την επαφή με το νερό, οι σπόροι καλύπτονται με βλέννα και σχηματίζουν ένα ζελέ, το οποίο βοηθά σε προβλήματα του εντέρου. Βελτιώνει την εντερική χλωρίδα, έχει προστατευτική και αντιφλεγμονώδη δράση. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - Αναφορά τροφής & nbsp; <strong> Χρήση </strong> Το προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση μετά την προετοιμασία: 2-3 κουταλάκια του γλυκού ψυλλίου θα πρέπει να ρίχνονται σε ένα ποτήρι χυμό ή νερό, να αφήνονται στην άκρη για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια να καταναλώνονται. Όταν καταναλώνετε το προϊόν, θα πρέπει να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού, τουλάχιστον 1,5 λίτρα. Μπορείτε να το πάρετε δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί και το απόγευμα.
Η αλεύρι από μπιζέλια χρησιμοποιείται συχνά στην παρασκευή ψωμιού και τορτίγιας, στην παρασκευή ζυμαρικών, καθώς και σε ορισμένα γλυκά όπως ντόνατς και μπισκότα. Αρκεί να προσθέσετε μόνο 10-20% αλεύρι από μπιζέλια στο αλεύρι σίτου, και αυτά τα πιάτα θα αποκτήσουν ένα μοναδικό άρωμα μπιζελιού και θα γίνουν λίγο πιο υγιεινά. Τα μπιζέλια είναι πλούσια σε βιταμίνες C, B και PP, καθώς και σε μέταλλα όπως το ασβέστιο, το μαγνήσιο, το κάλιο, ο φώσφορος και ο ψευδάργυρος. Η άλεση σε πέτρινους μύλους επιτρέπει τη διατήρηση της ισορροπημένης φυσικής σύνθεσης του σπόρου, γεγονός που καθιστά δυνατή τη μείωση του γλυκαιμικού δείκτη.
Βάρος: 400 γρ.
Οι βλαστοί βρώμης μπορούν να προστεθούν σε σαλάτες και έτοιμα γεύματα. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να διαφοροποιήσετε τη καθημερινή σας διατροφή και να την εμπλουτίσετε με βιταμίνες.
Βάρος: 300 γρ.
Στη μαγειρική, οι νιφάδες καρύδας χρησιμοποιούνται κυρίως στη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής. Προστίθενται σε διάφορες τούρτες, γλυκά ρολά και αρτοσκευάσματα, τόσο ως μια λεπτή αρωματική γέμιση όσο και ως μια νόστιμη διακόσμηση για το τελικό προϊόν. Οι νιφάδες καρύδας χρησιμοποιούνται επίσης στην επικάλυψη σοκολατένιων λιχουδιών, μπαρών τροφίμων, γλάσου παγωτού, κράκερ, τραγανά μπισκότα, μούσλι, γλυκά και πολλές άλλες επιδόρπια.
Χρήση για
Επιδόρπια, αρτοσκευάσματα, μπισκότα, οποιαδήποτε προϊόντα αρτοποιίας, σάλτσες, πιάτα κρέατος και ψαριού.
Γεύση
Λεπτή, γλυκιά με άρωμα καρύδας
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 5,0
Λίπη (γ / 100γ)… 50
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 12
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)…520
Αν δείτε προϊόντα TM "TERRA" στο ράφι, μη διστάσετε να τα πάρετε. Ο ατμός ρυζιού δεν αποτελεί εξαίρεση.
Το αφράτο και θρυμματιστό ρύζι θα είναι μια εξαιρετική συνοδευτική επιλογή για κρέας και ψάρι. Θα χρειαστεί μισή ώρα και λίγη από την έμπνευσή σας για να το ετοιμάσετε.
• 11 βιταμίνες + 8 μέταλλα.
• Βασισμένο στις απαιτήσεις του σώματος ανά ηλικία σε χρήσιμες ουσίες.
• Παρέχει θρεπτικά συστατικά και υποστήριξη στις αρθρώσεις, επεκτείνοντας την ενεργή περίοδο ζωής.
• Κατάλληλο για καθημερινή κατανάλωση κατά την περίοδο ARVI, δίαιτες και άλλους διατροφικούς περιορισμούς, καθώς και κατά την ανάρρωση από ασθένειες και υπερκόπωση.
Συστάσεις χρήσης: Για ενήλικες, πάρτε 1 δισκίο 2 φορές την ημέρα με τα γεύματα.
Το τεχνικά καθαρό θειικό κάλιο μας με καθαρότητα >99,8% παράγεται μέσω χημικής αντίδρασης.
Το θειικό κάλιο μας διακρίνεται από τα εξής χαρακτηριστικά:
Υψηλός βαθμός καθαρότητας: Το τεχνικά καθαρό θειικό κάλιο μας καθαρίζεται σε μια πολυδιάστατη διαδικασία και πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.
Για την βέλτιστη επεξεργασία σας, το θειικό κάλιο μας είναι σχεδόν ελεύθερο από αλκαλικές γαίες και χλωρίδια καθώς και βαρέα μέταλλα.
Πολύ καλή ροή: Το θειικό κάλιο είναι μια κρυσταλλική στερεά ουσία που έχει πολύ καλή ροή. Είναι εύκολο να μεταφερθεί, να αποθηκευτεί και να δοσολογηθεί.
MIDOFENAC EXTRA 505 MG 60 Κάψουλες
Σύνθεση: GlycOmega-PLUS ™ εκχυλίσματα από πράσινα χείλη μύδια, εκχύλισμα κουρκουμίνης 65% και πιπερίνη 99%.
μειώνει τον πόνο στις αρθρώσεις;
αυξάνει την κινητικότητα των αρθρώσεων,
υποστηρίζει τη λειτουργία του συνδετικού ιστού και των αρθρώσεων,
αποκαθιστά το σινοβιακό υγρό στις αρθρώσεις, επιταχύνει την αποκατάσταση των συνδέσμων και των τενόντων,
πλούσιο σε γλυκοζαμινογλυκάνες (GAG) και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.
Ένας ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε αρθρικές παθήσεις.
ΔΟΣΗ: για ενήλικες και παιδιά άνω των 14 ετών, 1 κάψουλα 2-3 φορές την ημέρα. Η διάρκεια της λήψης είναι 1-3 μήνες.
Για να επιτευχθεί αντιοξειδωτική δράση, η δόση της κουρκουμίνης θα πρέπει να αυξηθεί και να περιέχει περίπου 5-6 κάψουλες την ημέρα.
* Επίσης, μπορούμε να προσφέρουμε συμβατική παραγωγή αυτού του συμπληρώματος υπό την επωνυμία σας.
Ο φωσφορικός ψευδάργυρος της μάρκας KRONPHOS PZ είναι κατάλληλος για χρώματα, ρητίνες, εποξειδικές ρητίνες, πολυουρεθάνες, αμινοξέα, ακρυλικά και καουτσούκ. Χαμηλή ανακλαστική ικανότητα Ευελιξία των ανοιχτών χρωμάτων. Καλή αντοχή στη διάβρωση.
KRONPHOS PZ: Ο φωσφορικός ψευδάργυρος ποιότητας PZ έχει αποδείξει την αξία του ως αξιόπιστο αντιδιαβρωτικό προϊόν. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο 50% επιτρέπει τη μείωση των χρωστικών για εξαιρετικές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες σε χρώματα και επιστρώσεις. Η φωτεινότητα του χρώματος 99% υποδεικνύει την καθαρότητα του προϊόντος και επιτρέπει τη χρήση αντιδιαβρωτικών χρωστικών της κατηγορίας PZ σε πιο σύνθετες συνθέσεις. Σε αντίθεση με τους αναστολείς διάβρωσης, η επικάλυψη φιλμ έχει μακροχρόνιο αντιδιαβρωτικό αποτέλεσμα.
Για παράδειγμα: μέγιστο μικτό βάρος 13 τόνων: Ταχύτητα περιστροφής 1500 σ.α.λ.
Οι νιφάδες καρύδας προέρχονται από τη σάρκα του καρυδιού της καρύδας, το οποίο πρώτα ξηραίνεται και στη συνέχεια τρίβεται σε μικρά κομμάτια. Η σάρκα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες: C, E, K και ομάδα B, μέταλλα: ψευδάργυρος, φώσφορος, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο και σίδηρος. Η καρύδα και τα παράγωγά της (νιφάδες, κομμάτια καρύδας, λάδι καρύδας) περιέχουν κορεσμένα λιπαρά οξέα. Τα κορεσμένα λιπαρά οξέα από ζώα θα πρέπει να περιορίζονται στη καθημερινή διατροφή, αλλά αυτά που προέρχονται από την καρύδα αποτελούνται από πολύ μικρότερα μόρια και μετατρέπονται άμεσα σε ενέργεια χωρίς να συσσωρεύονται στο σώμα με τη μορφή λίπους. Οι ίνες καρύδας περιέχουν τεράστιους πόρους φυτικών ινών, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Εκεί θα βρείτε επίσης μικρές ποσότητες πρωτεΐνης και ηλεκτρολυτών, που επιτρέπουν την ισορροπία οξέος-βάσης του σώματος. <strong> Σύνθεση: </strong> Νιφάδες καρύδας & nbsp; <strong> Διατροφική αξία ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g λιπαρά - 90% Συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 53g - 265% υδατάνθρακες
Weizenmehl Typ 550 ,;405-Διαθέσιμο σε 1kg, 5kg για 0,52€/Kg. -25kg για 0,47€/Kg/Κατάλληλο για πίτσα, ντονέρ και πολλά άλλα.
-Καθαρή τιμή, με παραγγελία από 32 παλέτες (1 φορτηγό)
Με παράδοση στη Γερμανία
Διαθέσιμο και σε μικρότερες ποσότητες, παραλαβή στο Μόναχο.
Υποχλωριώδες νάτριο 12% Υδατικό διάλυμα υποχλωριώδους νατρίου σε απομεταλλωμένο/αποκαθαρμένο νερό,
παραγόμενο από την αντίδραση μεταξύ αερίου χλωρίου και υδατικού διαλύματος υδροξειδίου του νατρίου, και οι δύο ουσίες παραγόμενες με τεχνολογία μεμβράνης χωρίς υδράργυρο.
Φυσικές προδιαγραφές:
Πράσινο υγρό με pH περίπου 11, διαλυμένο σε νερό με σημείο βρασμού 40° C.
Σταθερότητα και αντιδράσεις:
Διαλύεται αργά στον αέρα, ασύμβατο με υδροχλωρικό οξύ, αμμωνία, ουρία, μέταλλα και μεθανόλη.
Χειρισμός και αποθήκευση:
Κρατήστε μακριά από τον ήλιο, οξέα, θερμότητα, εύφλεκτα υλικά και οργανικά υλικά.
Κρατήστε σε ξηρό μέρος.
Αριθμός CAS 7681-52-9
Αριθμός WE 231-668-3
Χημικός τύπος NaOCl
Μοριακή μάζα 74,44 g/mol
Κωδικός τελωνειακής δασμολόγησης 28289000
Το μαύρο ρύζι, μετά το μαγείρεμα, αποκτά μια μωβ απόχρωση, γι' αυτό και ονομάζεται επίσης μωβ. Όπως το καστανό ρύζι δεν σερβίρεται, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, ιδιαίτερα βιταμίνη Ε και μέταλλα: σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό. Το μαύρο ρύζι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαγειρέματος από τα άλλα ρύζια, από μισή ώρα έως μία ώρα, και θα είναι πάντα ελαφρώς τραγανό. Χρησιμοποιείται συχνά για την παρασκευή υγιεινών επιδορπίων, όπως το επιδόρπιο ρυζιού με γάλα καρύδας. Το μαύρο ρύζι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, προστατεύοντάς μας έτσι από φλεγμονώδεις καταστάσεις και πολλές ασθένειες, ενώ καθυστερεί τη γήρανση των κυττάρων. NBSP; <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 1498KJ / 354Kcal - 18% RWS * ΛΙΠΑΡΑ 3,2 γρ - 5%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0,8 γρ - 4% ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 72 γρ - 28%, εκ των οποίων σάκχαρα 0,7 γρ & LT; 1% ΠΡΩΤΕΪΝΗ 7,7 γρ - 15% ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ 3,1 γρ & 0,03 γρ & lt; 1% * RWS - Τιμή αναφοράς διατροφής
Ο μαύρος ρύζι, αφού μαγειρευτεί, αποκτά μωβ απόχρωση, γι' αυτό ονομάζεται και μωβ. Όπως και το καστανό ρύζι, είναι ακατέργαστο, γι' αυτό είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, ιδιαίτερα βιταμίνη Ε και μέταλλα: σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό. Ο μαύρος ρύζι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαγειρέματος από άλλα ρύζια, από μισή ώρα έως μία ώρα, και πάντα θα είναι ελαφρώς τραγανός. Συχνά χρησιμοποιείται για την παρασκευή υγιεινών επιδορπίων, π.χ. επιδόρπιο ρυζιού με γάλα καρύδας. Ο μαύρος ρύζι είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά που είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, προστατεύοντας έτσι από φλεγμονές και πολλές παθήσεις, καθώς και επιβραδύνοντας τη γήρανση των κυττάρων. <strong>Συστατικά:</strong> καστανό ρύζι <strong>Διατροφικές αξίες ανά 100g</strong>Ενεργειακή αξία 1498kJ/354kcal - 18% ΣΗΔ*Λιπαρά 3,2g - 5% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,8g - 4%Υδατάνθρακες 72g - 28% εκ των οποίων σάκχαρα 0,7g <1%Πρωτεΐνη 7,7g - 15%Φυτικές ίνες 3,1gΑλάτι 0,03g <1%*ΣΗΔ - Σημαντική Ημερήσια Δόση <strong>Χρήση</strong>Πλύνετε το ρύζι με κρύο νερό.
Χαρακτηριστικά:
Ανασπαστά από σόγια και αβοκάντο
Για να προάγουμε την άνεση των αρθρώσεων, την κινητικότητα και έτσι την ικανότητα να εκτελούμε διάφορες καθημερινές δραστηριότητες, είναι σημαντικό να διατηρούμε καλή ποιότητα του χόνδρου.
Τα ανασπαστά που περιέχονται στο Flexidine 300 είναι λιπίδια που υπάρχουν φυσικά στα έλαια αβοκάντο και σόγιας. Στο Flexidine 300, αυτά τα λιπίδια παρέχονται σε ιδανικές αναλογίες, με το ένα τρίτο να είναι εκχύλισμα ελαίου αβοκάντο και τα δύο τρίτα εκχύλισμα ελαίου σπόρων σόγιας.
Σύνθεση:
Το Flexidine 300 αποτελεί ένα ενδιαφέρον συμπλήρωμα στη γλυκοζαμίνη, στη χονδροϊτίνη, στη κολλαγόνο ή στο υαλουρονικό οξύ.
300 mg ανασπαστών από αβοκάντο και σόγια. 100 mg εκχυλίσματος ελαίων αβοκάντο (Persea gratissima) και 200 mg σπόρων σόγιας (Glycine max (L.) Merr.) που περιέχουν 90 mg φυτοστερολών ανασπαστών.