Η ινουλίνη είναι μια φυσικά εμφανιζόμενη πολυσακχαρίτης, που δεν μπορεί να αφομοιωθεί από τον άνθρωπο, γι' αυτό και λειτουργεί ως διαιτητική ίνα. Εμφανίζεται στις ρίζες και τους βολβούς ορισμένων φυτών (ραδίκι, αγκινάρα Ιερουσαλήμ, αγκινάρα, κολλιτσίδα, κρεμμύδι, σκόρδο, μπανάνες). Συνήθως εξάγεται από το ραδίκι. Η ινουλίνη χαρακτηρίζεται από χαμηλές θερμίδες και ήπια γλυκύτητα. Δεδομένου ότι είναι 10 φορές λιγότερο γλυκιά από τη ζάχαρη, συνήθως δεν χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο. Η ινουλίνη χρησιμοποιείται ως γέλη, παχύνεται και σταθεροποιεί τις ουσίες. Η ινουλίνη που προστίθεται στα τρόφιμα μειώνει τις θερμίδες, καταστέλλει την όρεξη και αυξάνει την αίσθηση κορεσμού. Χάρη σε αυτό, βελτιώνει τον έλεγχο της ποσότητας των καταναλωθέντων τροφίμων. Λειτουργεί σε άτομα με δίαιτες αδυνατίσματος. Η ινουλίνη δρα ως πρεβιοτικό, διεγείρει την ανάπτυξη φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας και έχει θετική επίδραση στην υγεία.
Οι ρεβίθια είναι ρεβίθια ή μαλλιά-ρεβίθια, προέρχονται από μια ομάδα οσπρίων. Τα ρεβίθια είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και απαραίτητων αμινοξέων, γι' αυτό μπορούν να αντικαταστήσουν το κρέας. Είναι πηγή σύνθετων υδατανθράκων και φυτικών ινών. Τα ρεβίθια προσφέρουν στο σώμα διάφορες βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών ποσοτήτων φωσφόρου, βιταμίνης B9, σιδήρου, ψευδαργύρου, μαγνησίου και καλίου. Περιέχουν επίσης ακόρεστα λιπαρά οξέα. Ο κόφτης έχει χαμηλές θερμίδες και χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, και οι ίνες που περιέχει βοηθούν στη μείωση των επιπέδων τριγλυκεριδίων και «κακής» χοληστερόλης. Τα ρεβίθια εκτιμώνται ιδιαίτερα από χορτοφάγους και άτομα με αλλεργίες. Το αλεύρι ρεβιθιού προέρχεται από τα όσπρια και έτσι αυτό το αλεύρι χαρακτηρίζεται από μοναδική περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, ενώ η γεύση του μοιάζει με τη γεύση του ουμάμι. Ο γλυκαιμικός δείκτης αυτού του αλευριού είναι σχεδόν μισός από αυτόν του αλευριού σίτου και μόλις 35.
Η Χλωρέλλα έχει ισχυρή αλκαλοποιητική δράση. Είναι ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, καθώς και εξαιρετική πηγή φυτικής πρωτεΐνης, η οποία απορροφάται εύκολα από το σώμα.
Καθαρό Βάρος: 28 γρ.
Μεικτό Βάρος: 420 γρ.
Διάρκεια Ζωής: 24 μήνες
Συνθήκες Αποθήκευσης: Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία 18 ± 3 ° C και σχετική υγρασία όχι μεγαλύτερη από 75%. Μετά το άνοιγμα, αποθηκεύστε
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.: Πρωτεΐνες - 56γρ, λιπαρά - 13.5γρ, υδατάνθρακες - 17γρ
Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ. προϊόντος (kcal / kJ): 320 kcal (1385 kJ)
Συστατικά: Χλωρέλλα μικροάλγη
Βιολογικό: Όχι
Ωμό: Ναι
Χωρίς γλουτένη: Ναι
Η σκόνη τσεμπέ είναι ένα φυσικό και φυτικό προϊόν για τα μαλλιά. Χρησιμοποιείται εδώ και πολλές γενιές από τις γυναίκες στο Τσαντ για να προσφέρει ομορφιά και ανάπτυξη στα μαλλιά.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: ανακατέψτε τη σκόνη τσεμπέ με μια φυτική ουσία της επιλογής σας (λάδι, βούτυρο, αλοιφή μαλλιών). Εφαρμόστε το μείγμα στα μαλλιά σας αφού τα έχετε υγράνει προηγουμένως. Ξεμπλέξτε τα μαλλιά σας από πάνω προς τα κάτω. Αφήστε το προϊόν να παραμείνει στα μαλλιά σας για μερικές ημέρες και επαναλάβετε τη διαδικασία πολλές φορές. Το προϊόν μπορεί να διατηρηθεί για 24 μήνες μετά το άνοιγμα στην αρχική του συσκευασία.
Σημείωση: για καλύτερη συντήρηση, φυλάξτε το προϊόν στην αρχική του σακούλα, καλά κλεισμένο, μακριά από τη θερμότητα και την υγρασία.