Castelmaïs, το εργοστάσιο πρώτης επεξεργασίας καλαμποκιού 100% Νότιας Δυτικής Γαλλίας
Βρίσκεται στο Casteljaloux στην περιοχή Lot-et-Garonne, το Castelmaïs είναι το εργοστάσιο πρώτης επεξεργασίας καλαμποκιού του ομίλου Terres du Sud. Το Castelmaïs προάγει την αλληλεπίδραση μεταξύ των διαφόρων κρίκων της αλυσίδας καλαμποκιού της Νότιας Δυτικής Γαλλίας, μιας ιστορικής καλλιέργειας της περιοχής, εδώ και πάνω από 10 χρόνια.
Χάρη στη συλλογή του καλαμποκιού ρουξ κλάσης A που διασφαλίζει η Terres du Sud από τους τοπικούς αγρότες και στην προμήθεια του Castelmaïs, η μονάδα μετατρέπει τον σπόρο σε σιμιγδάλι, αλεύρια καλαμποκιού και υποπροϊόντα. Αυτή η στενή αλληλεπίδραση εντός μιας 100% τοπικής αλυσίδας της Νότιας Δυτικής Γαλλίας επιτρέπει στο Castelmaïs να παρέχει επεξεργασμένα δημητριακά στους βιομηχανικούς τομείς της ανθρώπινης και ζωικής διατροφής, διασφαλίζοντας παράλληλα την ιχνηλασιμότητα της προέλευσης του καλαμποκιού.
Αυτή η θρεπτική και πολύτιμη μέρος του σπόρου χρησιμοποιείται κυρίως στη ζωοτροφή. Η Castelmaïs προσφέρει στους πελάτες της ένα προϊόν πλούσιο σε ακόρ...
semoule από κόκκινο καλαμπόκι κατηγορίας A 100% terroir lot-et-garonne.
Χρησιμοποιείται στην ανθρώπινη διατροφή, κυρίως για τις βιομηχανίες σνακ, δημ...
Παράγωγα από καλαμπόκι τύπου denté roux 100% Νότιας Γαλλίας και παραγόμενα μετά από θραύση των κόκκων, οι γρίτς, οι σιμιγδάλες και οι αλεύρες καλαμποκ...
Η ζωοτροφή, υποπροϊόν που προέρχεται από την επεξεργασία του σπόρου καλαμποκιού, είναι ένα βασικό συστατικό για τη διατροφική αξία της ζωοτροφής. Αναζ...