Μπύρα Χειροποίητης Παραγωγής από την Ισπανία, Χρησιμοποιεί τα καλύτερα φυσικά συστατικά, εγχώρια και διεθνή, με δική της παραγωγή και ευχάριστη γεύση από Κριθάρι και Μάλτα. Η μπύρα μας παράγεται με αυθεντικές συνταγές από χώρες όπως η Γερμανία, η Ολλανδία ή το Βέλγιο, και με εντελώς χειροποίητο τρόπο, χωρίς παστερίωση ή φιλτράρισμα, είναι 100% φυσική. Σε αυτή τη διαδικασία παραγωγής που είναι...
... και να επιλύει άμεσα προβλήματα.
Οι μηχανές σχεδιάζονται ειδικά σύμφωνα με τον στόχο χρήσης σε συνεργασία με τον πελάτη. Είτε πρόκειται για παστερίωση, ζύμωση, ψύξη ή κατάψυξη τροφίμων: οι μηχανές και οι εγκαταστάσεις που κατασκευάζει η Heinen είναι καινοτόμες και εξαιρετικά αξιόπιστες.
Η FRUIT GOURMET είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην επεξεργασία, τη συσκευασία και τη συντήρηση των αποξηραμένων φρούτων. Η Fruit Gourmet έχει αναπτύξει και τελειοποιεί μια μοναδική διαδικασία προετοιμασίας και επαναϋδάτωσης που μετατρέπει τα αποξηραμένα φρούτα, είτε συμβατικά είτε βιολογικής γεωργίας, σε μαλακά φρούτα με απαράμιλλη γεύση. Από την προμήθεια μέχρι την προετοιμασία, την επαναϋδάτωση, τη συσκευασία, την παστερίωση και την αποστολή των μαλακών φρούτων, ελέγχουμε ολόκληρη την αλυσίδα.
Πραγματοποιούμε υπηρεσίες συμβουλευτικής και κατασκευής.
- Είμαστε ηγέτες στην κατασκευή διαδικασιών υγρών αγροδιατροφής: παστερίωση, φιλτράρισμα, θερμολυτική.
- Πραγματοποιούμε επίσης τα έργα σας για μηχανοποιημένες κατασκευές διαφόρων μηχανών, σε πρωτότυπα και σε σειρά. Μεταλλικές κατασκευές από ανοξείδωτο χάλυβα και ποιοτικό χάλυβα.
- Εξοπλίζουμε τα εργοστάσια ανακύκλωσης και τις λιμενικές περιοχές με ανοξείδωτους κάδους για την ανάκτηση χρησιμοποιημένων λαδιών, μπαταριών και στοιχείων: Envinox, Sivox, Batrinox, Pilinox.
Γαλλική τεχνικότητα...
... και αποστειρώνεται, χωρίς παστερίωση. Έτσι διατηρεί τη μοναδική φρεσκάδα και τα φρουτώδη αρώματα του. Ο χυμός από πράσινα, άγουρα σταφύλια, που ήταν δημοφιλής στη μεσαία ηλικία, έχει επιστρέψει στην εκλεπτυσμένη γερμανική κουζίνα και στα μπαρ και είναι σε καλό δρόμο να ανταγωνιστεί τη λεμονάδα και το ξύδι με την λεπτή αρωματική του οξύτητα. Εκτός από την απαλή γεύση του, το Verjus είναι πολύτιμο...
... σειρές Master και Startup Dairy Wizard. Και οι δύο μηχανές διαθέτουν εξοπλισμό θέρμανσης (παστερίωση), ανάμειξης και ψύξης. Η σειρά Master διαθέτει σύστημα ψύξης με αέριο και αυτοματοποίηση, ενώ η σειρά Startup διαθέτει σύστημα ψύξης με νερό.
Εξοπλισμός για την επεξεργασία κακάου, ξηρών καρπών, δημητριακών και βύνης, καθώς και εξοπλισμός για την παστερίωση και αποστείρωση στερεών και σκόνης τροφίμων.
Τύπος Μπύρας: PALE ALE AMBAR (Υψηλή ζύμωση), με προσθήκη πορτοκαλιού Βαλένθια. Με καλή ισορροπία μεταξύ βύνης και λυκίσκου, προσθέτοντας πορτοκάλι για να δώσει μια ειδική και διαφοροποιημένη νότα από την περιοχή μας και από τις υπόλοιπες μπύρες της αγοράς. Μπύρα χωρίς παστερίωση ή φιλτράρισμα και ζύμωση σε δεύτερη φιάλη. Αλκοόλ: 5% Vol. Όψη: Χρώμα κεχριμπαρένιο, έντονο και με αφρό. Γεύση: Γεύση...