Η διεθνώς δραστηριοποιούμενη εταιρεία Holzmühle Westerkamp GmbH είναι στενά συνδεδεμένη με την περιοχή του Όλντενμπουργκ. Από τότε που εδώ, πριν από πάνω από έναν αιώνα, ιδρύθηκε ο πρώτος μύλος, ακόμα ως μύλος σιτηρών, έχουν γίνει πολλές εξελίξεις. Σήμερα, τα καινοτόμα προϊόντα μας όπως το ξύλινο αλεύρι, οι ξύλινες ίνες και τα ξύλινα κόκκοι και οι συνταγές στην επεξεργασία ξύλινου αλευριού είναι...
... μέρος της συγκομιδής για να φτιάξουμε τα αλεύρια και τα ζυμαρικά μας.
Τα αλεύρια μας παρασκευάζονται κρύα σε μύλους από γρανίτη του Tarn, ομύλος μας είναι γαλλικής κατασκευής, διατηρώντας έτσι όλα τα θρεπτικά συστατικά των σπόρων. Τα ζυμαρικά μας είναι χωρίς αυγά, χωρίς αλάτι, χωρίς συντηρητικά και χωρίς πρόσθετα για να εγγυηθούν μια γεύση και ποιότητα απαράμιλλη.
Αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση...
... της σειράς, H3.800, διαθέτει ένα σύστημα πλήρους κρούσης και είναι ικανός να λειτουργεί σε διαφορετικές ταχύτητες για να επιτύχει διαφορετικές κοκκομετρίες του εξαγόμενου υλικού. Ο νέος μύλος που έχει αναπτύξει η GMT, ο G2.500, προσφέρει ένα πλήρως επανασχεδιασμένο σύστημα θραύσης κρούσης. Η καινοτομία που προσφέρει αυτός ο δευτερεύων μύλος, καλυμμένη με διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, επιτρέπει την επίτευξη υψηλότερης παραγωγικότητας με ελάχιστη ενεργειακή κατανάλωση.
... επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες του μύλου και κυρίως στα προϊόντα του να αναγνωρίζονται εδώ και χρόνια ως σύμβολο γνησιότητας και νοστιμιάς. Ο Ελαιουργικός Μύλος Carmignani προσφέρει στους πελάτες του μια επιλεγμένη παραγωγή ελαιολάδου και κρασιού, αλλά και κονσέρβες και σαπούνια.
...Ο "Μύλος Žitoprerada" μετατρέπει το σιτάρι σε αλεύρι από το 1961. Μέσω προσεκτικής επιλογής κατά την αποθήκευση, στέλνουμε τους καλύτερους σπόρους από τα χωράφια μας στην τελική παραγωγή. Οι πιστοποιήσεις όπως HACCP και ISO είναι σαφή δείγματα της επιχειρηματικής μας πολιτικής στη βιομηχανία αλευροποιίας. Τα προϊόντα στο χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνουν 3 τύπους αλευριού σίτου (μαλακό, σκληρό...
Ο Αρχαίος Ελαιουργικός Μύλος Tavian είναι ένας από τους παλαιότερους μύλους στην Ιταλία. Από το 1724, η οικογένειά μας έχει μεταφέρει τις γνώσεις και τις παραδόσεις που προέρχονται από αιώνες εμπειρίας στην επεξεργασία των προϊόντων της γης. Η καρδιά της δραστηριότητας βρίσκεται στο Segno, στο εσωτερικό της Vado Ligure, σε μια μικρή κοιλάδα στις όχθες του Ρέματος Segno. Μέχρι το 1982, ομύλος...
... παραγωγούς.
Ένας μύλος με παράδοση
Από το 1874, ομύλος Plauener ανήκει στην οικογένεια Hering, σήμερα ήδη στην πέμπτη γενιά.
Το 1972, ομύλος εθνικοποιήθηκε.
Το 1990 πραγματοποιήθηκε η επαναϊδιωτικοποίηση με την επακόλουθη ίδρυση της Vogtlandmühlen GmbH Straßberg.
Το 2005 πραγματοποιήθηκε αύξηση της ικανότητας άλεσης και εκσυγχρονισμός του συστήματος άλεσης.
Το 2007, η οικογένεια των ιδιοκτητών...
Στο αρτοποιείο θέλαμε να μοιραστούμε την ιστορία του πώς φτιάχνεται το ψωμί μας. Το ψωμί Brennans παρασκευάζεται φρέσκο κάθε μέρα με υλικά κορυφαίας ποιότητας, ώστε να είναι φρέσκο και νόστιμο για εσάς. Είναι επίσης φυσικά χαμηλό σε λιπαρά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς τεχνητά συντηρητικά. Διαβάστε την ιστορία παρακάτω και μάθετε πώς ο Αγρότης, οΜύλος και ο Αρτοποιός συνεργάζονται για να σας...
... χρονολογούνται πίσω. Οι παλαιότερες ενδείξεις για την εγκατάσταση "κοντά στην Anzelle-στο Winckel" χρονολογούνται αναμφισβήτητα γύρω στο 1380. Ο υδροηλεκτρικός μύλος αναφέρεται για πρώτη φορά στο "Urbarium" (μια μορφή κτηματολογίου) το 1721. Στην απόσπασμα υπάρχει η εξής αναφορά: "...κατέχει...δύο μύλους, δύο στέγες, ένα σπίτι μισθωτή, έναν υδροηλεκτρικό μύλο."...
... το κλειδί στο χέρι, είναι επίσης πρωτοπόρος στον τομέα της με την επαγγελματική προσέγγιση που επιδεικνύει στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Η εταιρεία μας, που δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως ο σχεδιασμός έργων, η εγκατάσταση εργοστασίων αλεύρου-σιμιγδαλιού με το κλειδί στο χέρι, η συναρμολόγηση, οι μηχανές και ο απαραίτητος εξοπλισμός, έχει καθορίσει ως θεμελιώδη αρχή της τη σωστή...
... χώρος για τα γραφεία, αλλά και για την νέα ιδιόκτητη αποθήκη χύδην και σακιδίων για οικολογικά δημητριακά και οικολογικούς σπόρους. Από εδώ συνεχίζεται επίσης το πλήρες εμπόριο. Στο τέλος του 2015, σε αυτή την τοποθεσία τέθηκε σε λειτουργία και ο νέος ελαιουργικός μύλος Oberschwaben, ο οποίος παράγει υψηλής ποιότητας οικολογικά έλαια αποκλειστικά σε βιολογική ποιότητα.
Η αρχική αποστολή ενός...
...mouse pad…), γραφής (στυλό, μολύβι…), τεχνολογία και αξεσουάρ (ρολόι, φωτογραφική μηχανή…), αναψυχή (εξωτερικά παιχνίδια, καπέλο…), σπίτι και εσωτερικό (μαχαίρια, μύλος πιπεριού/αλατιού…), καλλυντικά (βάλσαμο χειλιών, σετ για το μπάνιο…), τσάντες και αξεσουάρ ταξιδιού (ομπρέλες, trolley…), υφάσματα (T-shirt, μπουφάν…). Και αν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε, θα ενεργοποιήσουμε τα δίκτυά μας για να σας ικανοποιήσουμε. Επιλέξτε, προσαρμόστε και παραγγείλετε από την ευρεία γκάμα μας, το αντικείμενο που θα ανταποκριθεί στις προωθητικές και μάρκετινγκ ενέργειές σας.
...Ομύλος Jespers προσφέρει μια ευρεία γκάμα αλευριών: Αλεύρι 10,5/680 - Αλεύρι 11,5/680 - Αλεύρι 12,5/680 πιστολέτο - Αλεύρι Fin νιφάδες - Αλεύρι 6 δημητριακών - Αλεύρι 10 δημητριακών - Ολικής αλέσεως αλεύρι - Αλεύρι Αρδεννών - Αλεύρι σίκαλης - Αλεύρι ήλιου. Ο σιτάρι παραδίδεται από τους αγρότες της περιοχής κατά τη διάρκεια της συγκομιδής και στη συνέχεια, ο σιτάρι αγοράζεται από τους εμπόρους...
Ο Ελαιουργικός Μύλος αποτελείται από 3 γραμμές εμφιάλωσης και επεξεργάζεται περίπου 7200 κιλά ελιών ποικιλίας Ταγγιάσκα, που ισοδυναμούν με παραγωγή περίπου 1600 κιλών εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου. Περίπου το 30% των ελιών ποικιλίας Ταγγιάσκα που επεξεργάζονται εντός της παραγωγικής μας μονάδας προέρχονται από τα περίπου 30 στρέμματα ελαιώνα (ισοδύναμο με 9.000 αιωνόβιες ελιές) που είναι...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ: Στον τομέα Καθαρισμού και Άλεσης μεταξύ 1995 και 2004; Η έμπειρη και συσσωρευμένη ομάδα μας έχει παρέχει υπηρεσίες σχεδίασης έργων και συμβουλευτικές υπηρεσίες για σιτάρι, κριθάρι, καλαμπόκι, βρώμη, σίκαλη και άλλα δημητριακά αλεύρι, αλευρόμυλους και άλεση γραμμών μπαχαρικών σε σκόνη και κόκκους ταυτόχρονα. Ομύλος Palmel, ο οποίος άρχισε να παρέχει υπηρεσίες δημιουργώντας...
... καλύτερων παραγωγών ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΙΤΑΛΙΑΣ. Ο Ελαιουργικός Μύλος της Bevagna έχει γι' αυτό αποκτήσει την πιστοποίηση ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ D.O.P. και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ.
ΟΜύλος Πιαντόνι βρίσκεται στο Κιάρι (Μπρέσια), στην καρδιά της Λομβαρδίας, με μια ιστορία που ξεπερνά τον αιώνα στην τέχνη της άλεσης. Είμαστε μια εταιρεία που παράγει προϊόντα Made in Italy, καθώς όλα τα στάδια επεξεργασίας της πρώτης ύλης πραγματοποιούνται εντός του εργοστασίου μας. Το εργαστήριό μας είναι η καρδιά του Μύλου, καθώς είναι το σημείο όπου εκτελούμε όλα τα στάδια έρευνας και...
Εγκατεστημένος στην Τουρέν, στην καρδιά των κάστρων του Λίγηρα, οΜύλος του Μοναστηριού μετατρέπει σε ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ωμά ψάρια σε καπνιστά προϊόντα: σολομός, χέλι του Λίγηρα, χάντσος, φλέτα, ξιφίας, τόνος, μάρλιν, αυγά μπακαλιάρου, στήρα, πέστροφα, κυπρίνος από τη λίμνη... Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα συσκευασίας: Ολόκληρος καπνιστός σολομός, κοπή μικρού μήκους (για παρουσιάσεις σε πιάτο), προσαρμογή των φέτων κατόπιν αιτήματος: 20, 30, 40, 50, 60 ή 70 γρ, κοπή σε όλο το μήκος για την παρασκευή καναπεδάκια, •ειδική κοπή: λωρίδα, κομμάτι κ.λπ.
Στον τομέα της αλευροποιίας, οΜύλος του Χόλαντζ είναι ειδικός στην παραγωγή χειροποίητων φυσικών αλεύρων από σιτάρι και σιτάρι spelt εξαιρετικής ποιότητας. Καρπός μιας πραγματικής τέχνης αλευροποιίας, τα αλεύρια μας παρασκευάζονται από σιτηρά αυστηρά επιλεγμένα και είναι εντελώς απαλλαγμένα από πρόσθετα, προκειμένου να αποκαλύψουν την αυθεντική γεύση τους.
Στο εργαστήριο αρτοποιίας που βρίσκεται δίπλα στον μύλο, θα βρείτε ένα νόστιμο ψωμί από σιτάρι spelt ψημένο σε πέτρα, με λεπτές αρωματικές νότες και ευαίσθητα αρώματα, που έχει κάνει τον Μύλο του Χόλαντζ διάσημο εδώ και πολλά χρόνια.
... αντλώ από τα φυτά που καλλιεργώ ή που συλλέγω από την περιοχή. Απλά και κοινά φυτά, αυτά της τοπικής μας παράδοσης. Οι μέλισσες, το μεγάλο μου πάθος, μου προσφέρουν το υπόλοιπο. ΟΜύλος του Πατέρα είναι μια μικρή αγροτική επιχείρηση της Τοσκάνης και της Εμίλιας, βυθισμένη στο δάσος και κοντά φυσικά στον ποταμό, είμαστε στο Ρονκομπιλάτσιο, μια μικρή κοινότητα του Καστιλιόνε ντεϊ Πέπολι, στην επαρχία της Μπολόνια, αλλά αυτή η μικρή κοινότητα είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη.
ΟΜύλος Αρχάρ είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο εκσυγχρονισμένους μύλους στην περιοχή της Βορειοδυτικής Βουλγαρίας. Ιδρύθηκε το 1980 και έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία στην παραγωγή υψηλής ποιότητας αλεύρων. Παράγουμε μια μοναδική γκάμα αλεύρων που προέρχονται από επιλεγμένο σιτάρι, σίκαλη και ποικιλία υγιεινών σπόρων, διαθέσιμα σε χύμα και μικρότερες συσκευασίες. Κατανοώντας πραγματικά...
TESSIMAX - LANIFÍCIO S.A. είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κάθετων υφασμάτων στην Ευρώπη. Η TESSIMAX ανήκει στον όμιλο Paulo de Oliveira, ο οποίος είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μάλλινων υφασμάτων στην Ιβηρική Χερσόνησο.
Η TESSIMAX είναι μία από τις πιο σύγχρονες και αποδοτικές μονάδες με την πιο προηγμένη τεχνολογία για την παραγωγή υφασμάτων.
Κάθετος Μύλος με Νήμα, Υφαντουργία, Βαφή και Φινίρισμα.
Η TESSIMAX έχει μια παραγωγική επιφάνεια 65.000 m2, όπου παράγονται 6.000.000 m2 υφάσματος ετησίως (το συνολικό ποσό του ομίλου είναι περίπου 20.000.000 m2 ετησίως).
Στη βιομηχανία τσιμέντου, ομύλος σφαιρών είναι πιθανώς η εμμονή όλου του προσωπικού. Γιατί; Όλοι γνωρίζουν ότι ένας μύλος τσιμέντου είναι μια τεχνολογική αίρεση από ενεργειακή άποψη. Η αποδοτικότητα του μύλου είναι εξαιρετικά χαμηλή και η εργασία για να επιτευχθεί κάποια βελτίωση είναι τεράστια! Ελπίζουμε ότι αυτός ο ιστότοπος θα δώσει μια μικρή βοήθεια σε εκείνους που περνούν μεγάλο μέρος της...
Αυτή η συνεταιριστική οργάνωση, που ιδρύθηκε το 1924, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ελαιοτριβείς στη Γαλλία. Ομύλος Jean Marie Cornille έχει διατηρήσει ένα παραδοσιακό εργαλείο παραγωγής, πέτρινους μύλους και πιέσεις, το οποίο από το 2003 έχει συμπληρωθεί με ένα πιο σύγχρονο εργαλείο...
Η ελαιουργία CAUVIN, που ιδρύθηκε το 1951, αρχικά ως μικρός μύλος στην Προβηγκία, έχει καταφέρει να διατηρήσει και να αναπτύξει την τεχνογνωσία της εδώ και πέντε γενιές. Χάρη στην αποφασιστικότητα των οικογενειών που έχουν γράψει την ιστορία της μάρκας, η επιχείρηση έχει αναπτυχθεί και σήμερα είναι ένας αναπόσπαστος παίκτης στην αγορά των φυτικών ελαίων. Όπως το κρασί, ο κόσμος των ελαίων κρύβει...
Οι Μύλοι του Oudenaarde ειδικεύονται στην άλεση βιολογικά καλλιεργημένων δημητριακών σε αλεύρι και σιμιγδάλι. Και τα δύο έχουν την νόστιμη φυσική γεύση του παρελθόντος και φυσικά χωρίς πρόσθετα. Ο Γιοχάν Ντε Τουρκ (4η γενιά μύλος) και η ομάδα του εγγυώνται άψογη κορυφαία ποιότητα σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000. Το δικό μας εργαστήριο ελέγχει καθημερινά την ποιότητα των προϊόντων.
Είτε πρόκειται...
... για την παραγωγή αλευριού για ανθρώπινη κατανάλωση και την αντίστοιχη εξαγωγή υποπροϊόντων που προορίζονται για τη ζωική παραγωγή. Το 2018 κατασκευάστηκε ο νέος μύλος, αντικαθιστώντας τα μηχανήματα άλεσης με καινοτόμες τεχνολογίες, επιτρέποντας έτσι την επέκταση της παραγωγής. Επιπλέον, αναπτύχθηκε ομύλος με πέτρα, χάρη στον οποίο αρχίσαμε να παράγουμε νέους τύπους αλευριού που αλέθονται με πέτρα, από μαλακό σιτάρι και άλλους τύπους δημητριακών. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη BRC.
... σταθερής ποιότητας, να αναπτύσσουμε την κατανόηση και να πρωτοπορούμε σε μεθόδους που ενισχύουν την ασφάλεια των τροφίμων, για τις επόμενες γενιές. Από μικρές αγέλες έως μεγάλες επιχειρήσεις επεξεργασίας και συσκευασίας, όπου κι αν προκύπτουν νέες ευκαιρίες, το Μύλος Corby Rock εργάζεται ακούραστα για να προσφέρει στους πελάτες την πιο αποδοτική και κερδοφόρα επιστροφή όταν ταΐζουν τα ζώα τους. Η μία...
Ομύλος αλεύρων Matthews Cotswold είναι ένας εξειδικευμένος μύλος αλεύρων που βρίσκεται στην καρδιά των Cotswolds. Ομύλος Cotswold ανήκει και λειτουργεί ακόμα από την οικογένεια Παύλου και Μπέρτι Μάθιους, την 5η και 6η γενιά. Βρίσκεται στην άκρη των όμορφων λόφων Cotswold, στο χωριό Shipton under Wychwood, αυτός ο παραδοσιακός μύλος Cotswold παράγει μια ευρεία γκάμα ποιοτικών, τεχνιτών, βιολογικών και εξειδικευμένων αλεύρων για μαγειρική και ψωμί. Χρησιμοποιούμε ακόμα το αρχικό κτίριο που ολοκληρώθηκε το 1912.