Βέλγιο, Bois-de-Villers
...Το Le Mil'pat είναι ένα εργαστήριο χειροποίητης φρέσκιας ζυμαρικής από σιμιγδάλι σκληρού σίτου: 27 διαφορετικά μοντέλα (λιγκουίνι, μακαρονάκια, παπαρδέλες, ρεγινέτες, ριγκατόνι μήκους 28 έως 29 εκ., σπαγγέτι, ταλιατέλες, λείες κοχύλες, φιλέα του Καλαβρία, λουμακόνι, μισά ριγκατόνι, ορεκίτες, ριγέ πένες, ριγέ πεννέτες, ραδιότορι, μίνι ρεγινέτες, ριγκατόνι ριγέ, σπιρέλι, στρότζαπρεττί, τακονέλι...
Ισπανία, Daroca-Zaragoza
Ποιοτικά ζυμαρικά ανώτερης κατηγορίας και ειδικά ζυμαρικά: κοχύλια, σπείρες, αστέρια, φαρφάλες, λεπτά ζυμαρικά, μεσαία ζυμαρικά, χοντρά ζυμαρικά, φιδέ, γκαλέτ, γράμματα βροχής, ριγέ μακαρόνια, θαύμα, σπόροι, πιστόνι, πένες, σπαγγέτι, ταλιατέλες, καρχαρίας. Με σιμιγδάλι σκληρού σίτου, με λαχανικά, με αυγό, ολικής άλεσης, με σπανάκι, βιολογικά, με μελάνι σουπιάς. Επίσης ζυμαρικά για λαζάνια, κανελόνι, τριμμένο ψωμί και αλεύρι. Κατασκευάζουμε για μαζική κατανάλωση, υπηρεσίες τροφίμων, εστίαση.
Γαλλία, BEDARRIDES
... οι τροφοδότες, αλλά και για τους διανομείς της μεγάλης διανομής. Η περιφερειακή μας δραστηριότητα είναι εντελώς χειροποίητη, γεγονός που μας επιτρέπει να επιτύχουμε ανώτερη ποιότητα στα προϊόντα μας: γκνιόκι, ειδικότητα με μελάνι σουπιάς, ταλιατέλες, ταλιατέλες με βασιλικό, γυρές σπανάκι, ρικότα, κανελόνι με κρέας, μαγειρεμένη σάλτσα ντομάτας, σάλτσα ντομάτας με βασιλικό, σάλτσα ντομάτας με ελιές.
Ιταλία, Chiusi
Στο Εστιατόριο Μπαρ Ντα Τζίνο μπορείτε να δοκιμάσετε τα τυπικά τοσκάνικα κρασιά και την τοπική κουζίνα σε ένα σκηνικό ομορφιάς όπως η λίμνη του Κιούζι. Ειδικότητες του σπιτιού είναι: σπιτικές ταλιατέλες με εποχιακά μανιτάρια, πίτσι σε όλες τις τοπικές εκδοχές, με πάπια, με σκόρδο, με μανιτάρια... και επιπλέον, ψάρι από τη λίμνη όπως το τεγκαμάτσιο και το μπρουστίκο. Από τη βεράντα, που βλέπει στη...
Ιταλία, Ussita
Το Ξενοδοχείο Εστιατόριο Monte Bove, που βρίσκεται στην καρδιά των Ορέων Σιμπιλίνι, διαθέτει άνετα και χαρακτηριστικά δωμάτια εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις. Στο εστιατόριο μπορείτε να δοκιμάσετε τις παραδοσιακές μαρκεζίνικες σπεσιαλιτέ όπως κρέας στη σχάρα, ταλιατέλες με τρούφα, παραδοσιακή μπρουσκέτα, φιλέτο χοιρινού σε γλυκόξινη σάλτσα, πέστροφα στη σχάρα και πολλά άλλα χαρακτηριστικά πιάτα.
Ισπανία, Alcalá De Henares
... καβουρδισμένο και καβουρδισμένο αλεσμένο, καθώς και ζυμαρικά σίτου σε μορφές 1 και 5Kg (μακαρόνια, κοχύλια, φουστίλι, σπαγγέτι, ταλιατέλες, νουντλς κ.λπ.). Όλα σε ασυναγώνιστες τιμές. Αναζητούμε διανομείς, χονδρέμπορους και αυτόματες πωλήσεις. Απευθυνόμαστε σε συλλογικότητες, εταιρείες catering, Horeca, μεγάλες λογαριασμούς.
Βουλγαρία, Sofia
Η Pasta Parisi παράγει φρέσκες ζυμαρικά αυγού από το 1998. Η παραγωγή μας είναι χειροποίητη και ακολουθεί την ιταλική παράδοση. Παράγουμε: ταλιατέλες, πακέρι, λινγκουίνι, ριγκατόνι, διάφορα γεμιστά ραβιόλια.
Ιταλία, MONTAIONE
... ξεχωρίζει για την ποιότητα και την εκλεπτυσμένη του φύση. Η εταιρεία ασχολείται με την επεξεργασία, εμπορία και διανομή αποξηραμένων μανιταριών και τρούφας. Προσφέρουμε σε κάθε εποχή επιλεγμένες, αρωματικές και τέλειες φρέσκες τρούφες. Η γκάμα προϊόντων συμπληρώνεται με σάλτσες και πατέ από τρούφες και μανιτάρια, αρωματισμένα έλαια, πεκορίνο με τρούφα, ταλιατέλες με τρούφα, αλειφόμενη σοκολάτα με τρούφα, σπιτικές σάλτσες κρέατος, αποξηραμένα καρυκεύματα, αποξηραμένα μανιτάρια και αποξηραμένες ντομάτες. Τα προϊόντα μας είναι χωρίς συντηρητικά και χρωστικές, με πρώτες ύλες αποκλειστικά ιταλικές.
Αυστρία, Engerwitzdorf
Κατασκευαστής λεπτών αεροστεγών ζυμαρικών: vegan ζυμαρικά σίκαλης, ολικής αλέσεως ζυμαρικά σίκαλης, ζυμαρικά αυγών, σπαγγέτι, ταλιατέλες, ζυμαρικά κεχρί, ζυμαρικά σίκαλης, ζυμαρικά σιμιγδαλιού, ζυμαρικά σκληρού σίτου...
Γαλλία, Marmande
...Χειροποίητη ζυμαρικά με νερό πηγής, ζυμαρικά λαχανικών και ταλιατέλες με AOC Piment d'Espelette από τον Patrick CADIX, Μάστερ Ζυμαρικών στη Γασκώνη!
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play