...Η Maxima Σπειροειδής Ζυμωτήρας / Ζυμωτήρας Ζύμης / Σπειρομίκτης 20 Λίτρων είναι ένας επαγγελματικός σπειροειδής ζυμωτήρας. Αυτός ο σπειροειδής ζυμωτήρας είναι ένας μίκτης ζύμης με πολύ ισχυρό κινητήρα. Αυτό είναι ευχάριστο, διότι έτσι η ζύμη σας αναμειγνύεται εύκολα, ώστε να μπορείτε να ψήσετε ψωμί με μεγαλύτερη ευκολία. Με αυτή τη Maxima Σπειροειδή Ζυμωτήρα / Ζυμωτήρα Ζύμης / Σπειρομίκτη 20...
...φτιαγμένο από φυσικό καλάμι • για τη ζύμωση και την ανάπαυση της ζύμης ψωμιού • προσφέρει ένα ελκυστικό, τυπικό σχέδιο στο ψωμί • για περίπου 1500 - 2000 γρ ζύμης...
...Τυρί με μη ψημένη συμπιεσμένη ζύμη, παρασκευασμένο από παστεριωμένο γάλα αγελάδας, ωριμασμένο για τουλάχιστον 8 εβδομάδες.
Παρουσιάζει μια λεία και ομοιογενή ζύμη με χαρακτηριστική πλυμένη κρούστα της ρακλέτ.
Ιδανικό για ρακλέτες, αλλά και για την παρασκευή αλμυρών τάρτας, σφολιατών, πίτσας, χωρίς να ξεχνάμε τις σαλάτες και τα εποχιακά ορεκτικά.
... πίτσας φρέσκες της Quality Pizzafresh για να προσφέρετε καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες σας και να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο.
Χαρακτηριστικά των μικρών βάσεων πίτσας.
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ: 24cm.
ΒΑΡΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ: 140-145gr.
ΒΑΡΟΣ ΑΝΑ ΚΟΥΤΙ: 2900gr.
ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΝΑ ΚΟΥΤΙ: 20
ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΝΑ ΣΑΚΟΥΛΑ: 2
ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΜΟΝΑΔΑ: 0,70€ (Χωρίς ΦΠΑ, ούτε μεταφορικά)
ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΚΟΥΤΙ: 14€ (Χωρίς ΦΠΑ, ούτε μεταφορικά)
*Στην παραγγελία της ιστοσελίδας εμφανίζεται η τελική τιμή συμπεριλαμβανομένου...
...Η μηχανή TX έχει σχεδιαστεί για να φορτώνει αυτόματα ένα προς ένα σε δίσκους ή πλάκες.
Έχει μια μικρή ανάπαυση, μετά την πρώτη φόρμα, που επιτρέπει καλύτερη διάταση του προϊόντος, χωρίς να βλάπτει το κομμάτι.
Κατάλληλη για υγρή ζύμη (65-75%), ψωμί τύπου “Γαλικέζου”, γιαψωμί τυπικού τύπου “πιστόλα”, τυπικό ψωμί και καντεάλ (εκλεπτυσμένο).
... μας προσφέρει μια όμορφη διάρκεια στο στόμα. Ορίστε το ψωμί μπαχαρικών όπως μας αρέσει να το μοιραζόμαστε.
Αρχικά, δουλεύουμε το μέλι με τα μπαχαρικά και τις αλεύρες σίκαλης και σίτου για να σχηματίσουμε μια μητέρα ζύμη. Στη συνέχεια, προσθέτουμε φρέσκα αυγά και μια πινελιά βουτύρου από την περιοχή μας για την υγρασία και τη συντήρηση.
Αφού μετρήσουμε τα ψωμιά μπαχαρικών στα ξύλινα καλούπια που...
...Η Bernardi, ο κορυφαίος κατασκευαστής όταν πρόκειται για μίξερ ζύμης από την Ιταλία για τέλεια πίτσα, ψωμί και άλλες ζύμες.
Μίξερ Ζύμης
Τα μίξερ ζύμης της ιταλικής εταιρείας Bernardi είναι πατενταρισμένες μηχανές ζυμώματος για επαγγελματίες και φιλόδοξους ερασιτέχνες μάγειρες. Η Bernardi έχει καταφέρει να αναπαραστήσει την ανθρώπινη κίνηση ζυμώματος με τέτοιο τρόπο ώστε η ζύμη στη μηχανή να αποκτά την ιδανική υφή. Μέσω διαφόρων συχνοτήτων και ρυθμίσεων της ισχύος, μπορούν να ζυμωθούν και βαριές ζύμες.
...Ο κατσαροκάβαλος είναι ένα ημι-ώριμο τυρί με ελαστική ζύμη, που παράγεται αποκλειστικά από αγελαδινό γάλα και παρασκευάζεται παραδοσιακά στο χέρι. Το όνομά του "κατσαροκάβαλος" προέρχεται από το γεγονός ότι αυτό το προϊόν ωριμάζει σε ζευγάρια "πάνω σε ξύλινες δοκούς" για τουλάχιστον 45 ημέρες.
Παρουσιάζεται σε έντονο κίτρινο χρώμα, έχει παχύρρευστη υφή και γλυκιά, ελαφρώς έντονη γεύση, εξαιρετικό αν καταναλωθεί μόνο του ή με ψωμί, ακόμη και ψημένο στη σχάρα ή συνοδευόμενο από ένα εξαιρετικό ποτήρι κρασί από την Πούλια.
... οικογένειές τους.
Φρέσκια ζύμη με ελαφρύ γέμισμα από γρανά παδάνου, τριμμένο ψωμί, αυγά, γάλα, βούτυρο και μπαχαρικά.
Τα "Scarpinòcc De Par" από το Pastificio Davena είναι πιστοποιημένα με το σήμα "Μπέργκαμο, Πόλη των Χιλίων... Γεύσεων" που εκδίδεται από το Εμπορικό Επιμελητήριο.
Διαθέσιμα σε συσκευασίες των 250g και 500g...
... σκόνης χρησιμοποιείται στην παραγωγή προζυμιού για μπύρα και κβας, καθώς και στην παρασκευή μελομακάρονων και μπισκότων. Ωστόσο, το κύριο προϊόν ήταν πάντα το ψωμί, το οποίο ψήνεται από παραδοσιακή ή κρέμα ζύμη.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ του προϊόντος:
Πρωτεΐνες: 9 γρ
Λίπη: 1,7 γρ
Υδατάνθρακες: 61,5 γρ
Ενεργειακή αξία: 300 kcal.
...Μια τάρτα με ζύμη μπριζέ σε ορθογώνιο σχήμα με γέμιση μήλου. Οδηγίες χρήσης: ΚΑΤΑΨΥΓΜΕΝΟ Τηγανίστε σε καυτό λάδι στους 182°C για περίπου 6 λεπτά. Λόγω της πολύ ζεστής γέμισης, αφήστε να σταθεί για 10 έως 15 λεπτά πριν σερβίρετε.
... ψωμί μπαχαρικών με καθαρό μέλι (παλιές συνταγές χωρίς ζάχαρη, χωρίς γάλα, χωρίς αυγά και χωρίς λιπαρές ουσίες); Φυσικό, με σύκο ή πορτοκάλι.
Επίσης, φτιάχνουμε ένα νόστιμο μαλακό νουγκάτ με μέλι, από γαλλικά αμύγδαλα, περισσότερα από μέλι και ελάχιστη ζάχαρη για να κρατηθεί η ζύμη, από βανίλια της Ρεουνιόν…
Ετοιμάζουμε τις μαρμελάδες μας σε χάλκινη κατσαρόλα από γαλλικά φρούτα επιλεγμένων ποικιλιών...
... δυνατότητα να επιλέξετε τα χαρακτηριστικά του προϊόντος.
• ΠΡΟΪΟΝ: Επιλέξτε πρώτα το προϊόν που επιθυμείτε. Είτε πρόκειται γιαψωμί, είτε για σνακ, είτε γιαζύμη πίτσας, έχουμε μια ευρεία γκάμα εννοιών που μπορείτε στη συνέχεια να προσαρμόσετε.
• ΑΛΕΥΡΙ: Επιλέξτε ένα αλεύρι σίτου για ελαφριά γεύση, ή ένα αλεύρι από πρωτότυπα δημητριακά για περισσότερη προσωπικότητα. Επιλέξτε τον τύπο αλευριού που...
... την κλασική μπαγκέτα μέχρι κάθε αίτημα για ειδικά ψωμιά. Σας προσφέρουμε τόσο ψωμί ψημένο όσο και προψημένο σε όλες τις μορφές του. Το εργοστάσιό μας, που κατασκευάστηκε το 2014, σας εγγυάται τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών παραγωγής των προϊόντων μας, γεγονός που σας διασφαλίζει ανώτερη ποιότητα ψωμιού χάρη στη ζύμη μας που είναι υγρή πάνω από 70% αντί για 50 ή 60% που προτείνονται συνήθως...
... ιδιαίτερη φροντίδα για τη ζύμη και υγιεινά. Οι αρχές της υψηλότερης ποιότητας και ακρίβειας αντικατοπτρίζονται σε υπέροχα χειροποίητα αρτοσκευάσματα. Διότι στις μηχανές και τις εγκαταστάσεις μας κρύβονται χρόνια εμπειρίας και τεχνικές καινοτομίες.
Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας: Είμαστε οι ειδικοί στην παραγωγή μικρών αρτοσκευασμάτων όπως λουκανικοί, ψωμάκια, ψωμί, μπρέτσελ και πίτσα. Οι...
... μηχανική διαδικασία να επιτυγχάνει το ίδιο αποτέλεσμα με τις παραδοσιακές κινήσεις του αρτοποιού! Από τότε, η MERAND έχει συνεχώς επεκτείνει τη γκάμα των μηχανών της, τόσο ημιβιομηχανικές όσο και βιομηχανικές γραμμές, για κάθε είδους ψωμί. Και εδώ και πάνω από 60 χρόνια, η εταιρεία μας σχεδιάζει και παράγει σύγχρονα, επεκτάσιμα εργαλεία εργασίας που είναι εύκολα στη χρήση. Η εξαγωγή σήμερα...
Η Eberhardt Backtechnik GmbH είναι εξειδικευμένη στην τεχνολογία για χειροποίητα ποιοτικά αρτοσκευάσματα.
Το πρόγραμμα προμηθείας περιλαμβάνει την πιο πρόσφατη τεχνολογία αρτοποιίας:
• Μηχανές για ψωμάκια
• Μηχανές γιαψωμί
• Μηχανές για στρογγυλή και μακριά ζύμη
• Σπειροειδείς ζυμωτήρες με τεχνολογία τετραγωνικής σπείρας
• Ημι-αυτόματες μηχανές κοπής και ζύμωσης με μαχαίρι
• Αυτόματες μηχανές κοπής και ζύμωσης με μαχαίρι
• Ειδικές μηχανές...