Το Château Saint-Estèphe παράγει και εμπορεύεται κρασιά από το Médoc. Το κάστρο καλλιεργεί πολλές ποικιλίες σταφυλιών όπως το cabernet sauvignon, το cabernet franc, το merlot, το petit verdot και πιο πρόσφατα το malbec. Το Château La Haye είναι καταταγμένο ως Cru Bourgeois Supérieur από το 1932. Τα κρασιά του κάστρου χαρακτηρίζονται από την ποιότητά τους και την ανθεκτικότητά τους.
Ο τομέας του GRAND ENCLOS DU CHÂTEAU DE CERONS διαθέτει αμπελώνα 25 εκταρίων. Ο τομέας παράγει και εμπορεύεται κόκκινα, ροζέ, λευκά και γλυκά κρασιά. Τα κόκκινα κρασιά AOC GRAVES, τα λευκά AOC GRAVES και τα γλυκά AOC CERONS του τομέα του GRAND ENCLOS DU CHÂTEAU DE CERONS βραβεύονται τακτικά.
... περισσότερους από 270 παραγωγούς κρασιών Côtes de Provence. Ο λάτρης του κρασιού μπορεί να ανακαλύψει τα 800 κρασιά Côtes de Provence στην ίδια τιμή με αυτήν της ιδιοκτησίας. Μια ομάδα επαγγελματιών του κρασιού σας συνοδεύει στην ανακάλυψη της AOC Côtes de Provence, στα γαλλικά, αγγλικά, γερμανικά και ολλανδικά. Η Maison des vins Côtes de Provence επιδιώκει να μεταδώσει και να αναδείξει στους περισσότερους τους χαρές της ανακάλυψης των κρασιών Côtes de Provence και της ορθολογικής κατανάλωσής τους.
... Pouilly Fumé, με διαφορετικά αρώματα και γεύσεις. Τα κρασιά τους έχουν βραβευτεί πολλές φορές σε διάφορους εθνικούς διαγωνισμούς και συχνά περιλαμβάνονται στους οδηγούς κρασιών. Η οικογένεια Bonnard εκμεταλλεύεται επίσης μια δεύτερη ποικιλία, το chasselas (0,3 εκτάρια), την οποία εμπορεύεται σε Pouilly sur Loire ή σε αφρώδες κρασί.
Η εταιρεία VINS ET VIGNOBLES DU SUD OUEST FABIEN CASTAING ειδικεύεται στην παραγωγή κρασιών και στο εμπόριο κρασιών από το Μπερζεράκ και το Μπορντό. Η εταιρεία παράγει κρασιά από το Μπερζεράκ μέσω των δύο ιδιοκτησιών της, του Domaine de Moulin-Pouzy και του Château les Marguis. Προσφέρει επίσης κρασιά από το Μπορντό και το Βάσο Αρμανιάκ.
Το CHÂTEAU LE GRAND VERDUS είναι μια οικογενειακή οινοποιία που βρίσκεται στην περιοχή του Μπορντό. Ο αμπελώνας καλλιεργείται με συνεχή μέριμνα για τον σεβασμό του περιβάλλοντος και την ποιότητα. Έτσι, το CHÂTEAU LE GRAND VERDUS παράγει και εμπορεύεται μια γκάμα κρασιών που περιλαμβάνει κόκκινο Bordeaux ανώτερης ποιότητας, λευκό και ροζέ. Τα κρασιά διατίθενται προς εξαγωγή.
Στο CLOS PUY ARNAUD, ο Thierry Valette παράγει και εμπορεύεται κρασιά Bordeaux. Ο αμπελώνας αποτελείται από 70% Merlot, 25% Cabernet Franc και 5% Cabernet Sauvignon. Το CLOS PUY ARNAUD είναι δεσμευμένο υπέρ του περιβάλλοντος και παράγει βιολογικά κρασιά. Χάρη σε αυτή τη δέσμευση, τα σταφύλια είναι εξαιρετικής ποιότητας. Το CLOS PUY ARNAUD παράγει 3 σειρές κρασιών: ένα Grand Vin που είναι ένα σπουδαίο κρασί παλαίωσης, τη Cuvée Pervenche που είναι ένα φρουτώδες κρασί μέσης παλαίωσης, και τη Cuvée Bistrot που είναι ένα φρουτώδες κρασί.
...κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης αγοράς, christmas-market, weihnachtsmarkt
Τα κρασιά που αγγίζουν τις γεύσεις μας
και την καρδιά μας γιατί ξέρουν να αφηγούνται...
Και αν, στο ποτήρι, είχαμε την αποκάλυψη των 100 μεγαλύτερων κρασιών; Αυτά που αγγίζουν τις γεύσεις μας και την καρδιά μας γιατί ξέρουν να αφηγούνται
και να αναπτύσσουν στο στόμα τον χαρακτήρα μιας περιοχής και το πάθος ενός...
... αναζήτηση της καλύτερης σχέσης ποιότητας-τιμής. Χωρίς να βγείτε από το σπίτι σας, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τους οινοπαραγωγούς του Λανγκντόκ και του Ρουσιγιόν. Γευστικές κουβές, γοητευτικά γαλλικά κρασιά και μερικές σπανιότητες από τους μεγάλους μας terroirs.
Βρίσκεται στο Νοτιοδυτικό τμήμα της Γαλλίας, στην καρδιά του Μπεάρν, απέναντι από τις Πυρηναίες, το κτήμα Cauhapé παράγει κρασιά Jurançon. Τα κρασιά που παρασκευάζονται είναι ξηρά λευκά κρασιά και γλυκά λευκά κρασιά με φρουτώδη και σύνθετα αρώματα. Ο αμπελώνας του κτήματος εκτείνεται σε 43 εκτάρια, με ποικιλίες όπως ο Petit Manseng, ο Gros Manseng, ο Courbu, ο Camaralet και ο Lauzet. Στο κτήμα...
Η EUROVINS είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στο παραδοσιακό εμπόριο οινοπνευματωδών ποτών και κρασιών από το Μπορντό και άλλες περιοχές. Η EUROVINS έχει επιλέξει κάστρα προσφέροντάς σας προϊόντα ποιότητας καθώς και καταξιωμένα κρασιά. Η EUROVINS διαθέτει επίσης την τεχνογνωσία της για την πώληση χύμα και την υλοποίηση των δικών σας εμπορικών σημάτων.
...προσφέροντας μια νόστιμη παραδοσιακή κουζίνα, βασισμένη σε τοπικές συνταγές εμπνευσμένες από τη Μεσόγειο καθώς και κρασιά της περιοχής. Αυτός ο τροφοδότης είναι επίσης ένα κατάστημα όπου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από πιάτα ημέρας, λαχανικά και ορεκτικά, καθώς και προϊόντα εκλεκτής γαστρονομίας και τοπικά κρασιά. Προσφέρει διάφορα πιάτα για να πάρετε μαζί σας: παέγια, γκαρντιάν, ζαρουέλα, κους κους, μπουρίτ, τάπας, κασουλέ και μπουγιαμπέσα. Για τις επιχειρήσεις του Aude (11), ο Traiteur del Païs παραδίδει νόστιμα γεύματα σε πιατέλες, με τιμές που κυμαίνονται από 10,80 € έως 17,20 €.
Αμπελουργός από το 1980, ο Jean-Michel Guillon είναι επικεφαλής ενός κτήματος 12 εκταρίων που βρίσκεται στους λόφους που έχουν κάνει διάσημα τα μεγάλα κρασιά της Βουργουνδίας.
GEVREY CHAMBERTIN - LES CHAMPONNETS
Δεύτερος από το 2005 από τον Alexis, ο Jean-Michel Guillon ξεκίνησε το 1980 σε ένα κτήμα 2,5 εκταρίων, του οποίου την επιφάνεια αύξησε σε πάνω από 13 εκτάρια που κατανέμονται σε...
Οικογενειακή επιχείρηση εδώ και 5 γενιές, οι αμπελώνες ARBO εκτείνονται σε μια επιφάνεια 40 εκταρίων. Οι αμπελώνες βρίσκονται σε τρεις ονομασίες, Francs côtes de Bordeaux, Castillon côtes de Bordeaux και Côtes de Bordeaux. Ο τομέας παράγει κόκκινα και λευκά κρασιά, παράγοντας 6 διαφορετικά κρασιά. Δεσμευμένοι υπέρ του περιβάλλοντος, οι αμπελώνες ARBO ασκούν λογική αμπελουργία. Είναι επίσης μέλος της πρώτης ένωσης κρασιών του Bordeaux που πιστοποιείται AFAQ, πρότυπο 14001 (διεθνές περιβαλλοντικό πρότυπο).
...Από το 1724, η οικογένεια de MURET, κληρονόμος των CAUMALE de GAUBE, αξιοποιεί το αμπέλι της. Τα λευκά κρασιά της ιδιοκτησίας αποστάζονται σε άμβυκα και ωριμάζουν σε δρύινα βαρέλια. Αυτός ο οικογενειακός αμπελώνας είναι έτσι εξειδικευμένος στην παραγωγή Bas Armagnac. Αυτό το περίφημο armagnac ονομάζεται "Grand Bas-Armagnac" από τους γνώστες. Τα παραγόμενα armagnacs εκτιμώνται μετά από τουλάχιστον 10 χρόνια σε βαρέλι, είναι μετά από 10 χρόνια σε βαρέλι που μπορούν επιτέλους να φύγουν από τις κάβες.
Από το 1935, το οινοποιείο GRAND LISTRAC συγκεντρώνει συνεργαζόμενους αμπελουργούς.
Το οινοποιείο εμπορεύεται έτσι σπουδαία κρασιά του Μπορντό. Προσφέρει πιο συγκεκριμένα κρασιά από την Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης AOC Μπορντό λευκό, Μπορντό ροζέ, Χωριό Χωρικό, Λιστράκ Μεντόκ και Μουλίς.
... ποικιλίες Ντούρας, Φερ Σερβαδου (Μπραουκόλ), Σιρά, Μερλότ και Γκαμέ. Η οινοποίηση, η ωρίμανση και η εμφιάλωση των κρασιών πραγματοποιούνται στο Κάστρο. Η ομάδα του ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΑΟΥΡΣ συνδυάζει παράδοση, τεχνογνωσία και μοντέρνα στοιχεία προκειμένου να παράγει κρασιά υψηλής ποιότητας.
... προϊόντων που εισάγουμε και αναπτύσσουμε μια σειρά βιολογικών προϊόντων, σύμφωνα με τη δέσμευσή μας για μια υπεύθυνη, υγιή και αλληλέγγυα γεωργία.
Οι κατηγορίες προϊόντων μας είναι:
Ζυμαρικά & Σάλτσες, Τυριά & Λουκάνικα, Αντιπάστι & Συντηρημένα, Κρασιά & Αλκοολούχα Ποτά, Έλαια & Ξίδια, Βιολογικά Προϊόντα, Μπισκότα & Γλυκά, Ποτά, Βοηθήματα Μαγειρικής, Καβιάρ.
Δουλεύουμε κυρίως με εκλεκτά παντοπωλεία, εστιατόρια, catering, κάβες, πολυτελή ξενοδοχεία, ... αλλά και με εταιρείες που ειδικεύονται σε γαστρονομικά δώρα.
...Η εταιρεία COMTES DE NEIPPERG περιλαμβάνει αρκετούς αμπελώνες στην περιοχή του Μπορντό.
Έτσι, παράγει και εμπορεύεται κρασιά από τις περιοχές Graves με το Clos Marsalette, Sauternes με το Château Guiraud, AOC Saint-Emilion με τη La Mondotte, το Château Canon La Gaffelière, το Clos de l'Oratoire και το Château Peyreau. Η εταιρεία διαθέτει επίσης το Château d'Aiguilhe (Castillon - Côtes de Bordeaux) και το Château Soleil (Puisseguin-Saint-Emilion).
Οι αμπελώνες COMTES DE NEIPPERG δεσμεύονται υπέρ του περιβάλλοντος.
Το CHATEAU DE CAYX διαθέτει ένα αμπέλι 21 εκταρίων στραμμένο προς νοτιοδυτικά, κυρίως φυτεμένο με σταφύλια Malbec. Έτσι, το κάστρο παράγει AOP κόκκινα κρασιά και VDP λευκά και ροζ κρασιά.
Οι VIGNOBLES GARZARO διαχειρίζονται 70 εκτάρια αμπελώνων που βρίσκονται στο Baron, στην περιοχή Entre-Deux-Mers, καθώς και 10 εκτάρια που είναι κατανεμημένα στις πιο διάσημες ονομασίες του Libournais: Pomerol, Lalande-de-Pomerol και Saint-Emilion-Grand-Cru. Οι αμπελώνες του Baron, που βρίσκονται σε λόφους με αργιλώδη και ασβεστολιθικά εδάφη, επιτρέπουν στις ευγενείς ποικιλίες όπως το Merlot, το Cabernet franc και το Sauvignon να αποδώσουν το καλύτερο από τον εαυτό τους. Στο Pomerol και το St Emilion, οι βαθιές και αμμώδεις περιοχές προσφέρουν κρασιά με πολύ κομψό χαρακτήρα.
...Οι ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ BOISSONNEAU βρίσκονται νότια της ζώνης ονομασίας προέλευσης Bordeaux, στην πλαγιά του Entre-Deux-Mers. Το 1150, η Αλιενόρ της Ακουιτανίας, τότε Βασίλισσα της Αγγλίας, φύτεψε τους πρώτους αμπελώνες με τη βοήθεια μοναχών. Στη δεκαετία του '60, ο Πιέρ BOISSONNEAU ξεκίνησε την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό του αμπελώνα. Σήμερα, οι 72 εκτάρια του κτήματος παράγουν μια πλήρη γκάμα εξαιρετικών κρασιών που πωλούνται σε όλο τον κόσμο. Τα παραγόμενα κρασιά είναι κόκκινα, ροζέ και λευκά.
Η WineOr είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην πώληση άδειων μπουκαλιών υψηλής ποιότητας για κρασιά και ποτά. Για να δώσετε την πιο όμορφη παρουσίαση στα κρασιά σας και να τα παρουσιάσετε σαν χρυσά ράβδους, η WineOr σας προσφέρει εξαιρετικές δημιουργίες. Μπορείτε να προσωποποιήσετε τη ράβδο σας ενσωματώνοντας την χάραξη ή την σιρίγγωση της επιλογής σας.
Δημιουργημένος το 1946, ο όμιλος ARMADIS συγκεντρώνει αμπελουργούς της Γασκώνης. Η ARMADIS ειδικεύεται στην παραγωγή κρασιών από τη Γασκώνη και στην παραγωγή Αρμανιάκ. Ο όμιλος ARMADIS περιλαμβάνει 250 παραγωγούς και 2.500 εκτάρια αμπελώνα που βρίσκονται στην περιοχή Αρμανιάκ (ένας από τους μεγαλύτερους αμπελώνες της ζώνης ονομασίας προέλευσης). Τα κρασιά από τη Γασκώνη διατίθενται χύμα μέσω της ένωσης «Caves et Vignobles du Gers». Το Αρμανιάκ διατίθεται μέσω της ARMADIS. Η ARMADIS είναι ο πρώτος εξαγωγέας Αρμανιάκ, με τον αμπελώνα της να βρίσκεται στην περιοχή Βας Αρμανιάκ.
...Για να παράγει κρασιά υψηλής ποιότητας, το CHÂTEAU DE SALETTES συνδυάζει τυπικές ποικιλίες της ονομασίας GAILLAC όπως Duras και Braucol για τα κόκκινα κρασιά και τις ποικιλίες Mauzac και Loin de l’oeil για τα λευκά κρασιά.
... κοιλάδας του Λίγηρα: Ackerman-Laurance, Rémy Pannier και De Neuville, και ανήκει σήμερα σε σημαντικές συνεταιριστικές οργανώσεις του αμπελώνα της κοιλάδας του Λίγηρα, που συνεργάζονται για να προωθήσουν από κοινού τα κρασιά του Λίγηρα και να διασφαλίσουν την εμπορία τους. Ισχυρά ριζωμένοι στον αμπελώνα τους και πλούσιοι από την κουλτούρα των αμπελουργών, αυτοί οι συνεταιρισμοί παρέχουν στο σπίτι Ackerman τα μέσα για μια στρατηγική μεγάλων μαρκών. Μια στρατηγική βασισμένη στην ποιότητα, την αυθεντικότητα και την καινοτομία.
... manseng, το chardonnay, για τα γλυκά λευκά: το petit manseng και το gros manseng, για το ροζέ: το cabernet franc και, για το κόκκινο: το merlot, το cabernet sauvignon και το tannat. Τα κρασιά και το Bas Armagnac που παράγονται από το DOMAINE DE LABALLE βραβεύονται τακτικά.
...καθώς και τον Chardonnay, ο οποίος δεν είναι μια συμβατική ποικιλία της περιοχής. Ο τομέας περιλαμβάνει επίσης 6 κόκκινες ποικιλίες, τον Braucol, γνωστό επίσης ως Fer Servadou, τον Duras, τη Syrah και ως συμπληρωματικές ποικιλίες τον Merlot, τον Cabernet Sauvignon και τον Gamay. Έτσι, ο DOMAINE SARRABELLE παράγει και εμπορεύεται κόκκινα, ροζέ, ξηρά και γλυκά λευκά κρασιά καθώς και αφρώδη.