...Θερμικά επεξεργασμένοι ολόκληροι σπόροι μάραθου, κατάλληλοι για ζεστές και κρύες εφαρμογές, προσφέροντας μια φυσική, χωρίς πρόσθετα και χωρίςαλάτι λύση.
...Αυτό το αλάτι με κουρκουμά και σπόρους μάραθου διαθέτει την τέλεια δοσολογία, με επιπλέον ροζ αλάτι Ιμαλαΐων, ιδανικό για να νοστιμίσετε μια σούπα λαχανικών ή στο τέλος του μαγειρέματος στα πιάτα σας με λαχανικά, κρέατα ή θαλασσινά. Αυτό το "ινδικό" αλάτι προσφέρει αυτή τη μικρή γεύση της Ινδίας χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κάρυ ή γκαράμ μασάλα, χάρη στη μεθυστική γλυκύτητα του μάραθου και το ζωντανό χρώμα του κουρκουμά.
...Η ελιά κορινθάβρα είναι καρυκευμένη με θυμάρι, μάραθο και αλάτι. Η ποικιλία κορινθάβρας συλλέγεται χειροκίνητα στις αρχές Σεπτεμβρίου. Η ελιά έχει έντονη πικράδα και είναι κυρίως αγαπητή από τους ηλικιωμένους. Αυτή η ελιά καταναλώνεται γενικά μαζί με σαλάτες.