...Χρώμα – Χρυσό Καφέ
Βάρος – 550 γρ και άνω
Μέγεθος – 13 ίντσες και άνω
Διάρκεια Ζωής – 6 μήνες
Προδιαγραφές Προϊόντος:
1 Τύπος Προϊόντος Καλά Ωριμασμένο
2 Βάρος 550γρ και άνω
3 Χρώμα Χρυσό Καφέ
4 Περιεκτικότητα σε Λάδι 60 έως 63% ελάχιστο
5 Μέγεθος 13 ίντσες και άνω
6 Συσκευασία 25 κομμάτια ανά σακούλα και επίσης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του αγοραστή
7 Συνολική δυνατότητα φόρτωσης σακουλών 1600 σακούλες σε κοντέινερ 40 ποδιών
8 Αριθμός κομματιών που μπορούν να φορτωθούν 40000 κομμάτια.
...Προέλευση της χουρμά. Ο χουρμάς είναι ένας πυρηνόκαρπος καρπός της χουρμαδιάς (Phoenix dactylifera), που μπορεί να καταναλωθεί φρέσκος ή αποξηραμένος. Οι πυρηνόκαρποι είναι φρούτα με σκληρό, πέτρινο πυρήνα ή κέλυφος. Ο χουρμάς είναι ένας κυλινδρικός καρπός μήκους 5 έως 7 εκατοστών. Το χρώμα του κυμαίνεται από φωτεινό κόκκινο έως φωτεινό κίτρινο. Οι χουρμάδες αναπτύσσονται σε μεγάλες τσαμπιάσε...
...Το σταφύλι είναι ένα φρούτο, βοτανικά μια μούρο, από τους φυλλοβόλους ξυλώδεις αμπελώνες του ανθοφόρου φυτού γένους Vitis. Τα σταφύλια είναι ένας μη κλιμακτηριακός τύπος φρούτου, που γενικά εμφανίζεται σετσαμπιά. Η καλλιέργεια των σταφυλιών ξεκίνησε ίσως πριν από 8.000 χρόνια, και το φρούτο έχει χρησιμοποιηθεί ως τροφή για τον άνθρωπο κατά τη διάρκεια της ιστορίας.
...Μέχρι 3.500 κιλά/ώρα/μηχανή
Ο αποχωριστής κερασιών υψηλής απόδοσης που δεν βλάπτει το φρούτο!
Μηχανές που λειτουργούν από την πρώτη τους εγκατάσταση το 2001.
Παγκόσμια πατέντα
Φρούτα Κεράσι
Σκοπός Να διαχωρίσει τα κεράσια σετσαμπιά μέχρι 2.500 κιλά/ώρα/μηχανή.
Παγκόσμια πατέντα Οι βαθμολογητές Fachaux είναι η μοναδική εταιρεία που κατέχει παγκόσμια πατέντα για τον αποχωριστή κερασιών στο νερό...
...Το δυνατό φυτό, με καλή κάλυψη και μεσαία-μακριά μεσοδιαστήματα, χαρακτηρίζεται από την καλή κανονικότητα των τσαμπιών και των καρπών με εξαιρετική γεύση. Τα τσαμπιά που αποτελούνται από 5-6 φρούτα έχουν καλή χρωματική απόχρωση και κομψή οπτική εμφάνιση χάρη στην ομοιομορφία του σχήματος και του μεγέθους. Το μέσο βάρος ενός φρούτου είναι περίπου 90-120 γραμμάρια.
Προορισμένα για συγκομιδή σε...
...Έδαφος: Ροζ γρανίτης
Πυκνότητα φύτευσης: 9.000 φυτά/εκτάριο για να ελέγχεται η ζωτικότητα της ποικιλίας.
Κλάδεμα: γαλλικό, πολύ κοντό, επιτρέπει τον έλεγχο των αποδόσεων.
Οινοποίηση:
Συγκομιδή: χειρονακτική.
Μέθοδος: παραδοσιακή του Μποζολέ, ημι-καρbonique, σε ολόκληρες τσαμπιά.
Μακράν: 6 έως 10 ημέρες.
Ωρίμανση: σε δεξαμενές.
Γευσιγνωσία:
Κόκκινο με όμορφες βιολετί ανταύγειες, αυτή η σοδειά απελευθερώνει πολύπλοκες αρωματικές νότες από κόκκινα φρούτα και μαύρη σταφίδα, συνοδευόμενες από αποχρώσεις αμυγδάλου.
Μετά από μια έντονη επίθεση, το κρασί γεμίζει όλο το στόμα.