• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές

  1. FASARDI

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Farsadi, όπου η μόδα συναντά την ισχυροποίηση. Η μεγάλη μας ποικιλία επιλογών μόδας που συμπεριλαμβάνει φορέματα, σετ, ολόσωμα, σορτσάκια, φούστες, μπλούζες και φούτερ, ικανοποιεί τις προτιμήσεις όλων των γυναικών. Στην Farsadi, πιστεύουμε πως η ένδυση εκφράζει την προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση. Η δημιουργική μας ομάδα δημιουργεί συνεχώς πρωτότυπα σχέδια ένδυσης που ενσαρκώνει την σύγχρονη μόδα. Με την Farsadi, οι γυναίκες αποκτούν πρόσβαση σε πρωτότυπη ένδυση πολλαπλής χρήσης, από ενδύματα που κεντρίζουν το βλέμμα μέχρι επαγγελματικά σύνολα. . Η επιλογή μας σε πολυτελείς μπλούζες, φούστες, άνετα φούτερ και κομψά σύνολα εξασφαλίζει την ικανοποίηση του πελάτη με υλικά πρώτης ποιότητας και έμπειρη εργασία. Απλοποιώντας την παράδοση, η Farsadi προσφέρει μια εύκολη επιλογή σε όσους προτιμούν το ηλεκτρονικό εμπόριο. Εντάξετε την ευρεία μας επιλογή στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και αφήστε μας να αναλάβουμε την γρήγορη επεξεργασία και ασφαλή παράδοση, ώστε εσείς να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Ανακαλύψτε φορέματα, σύνολα, ολόσωμα που ξεχωρίζουν, σακάκια, σορτσάκια, φούστες, μπλούζες και φούτερ, εξατομικευμένα ώστε να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από την μόδα. Κάθε τεμάχιο υποβάλλεται σε αυστηρό έλεγχο ποιότητας, εξασφαλίζοντας βιωσιμότητα και εξαιρετικό ντιζάιν. Η αφιερωμένη μας ομάδα υποστήριξης πελατών προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση και γρήγορη επίλυση. Είτε είστε αποστολέας, χονδρέμπορος ή λιανέμπορος, η Farsadi είναι ο ιδανικός σας εταίρος. Δώστε ένα νέο στυλ με την εκλεκτή μας επιλογή γυναικείων ενδυμάτων σε όλη την Ευρώπη και παραπέρα.Ενωθείτε σήμερα με την Farsadi και ισχυροποιήστε τις γυναίκες μέσα από την μόδα.

  2. EC PLAZA

    Νότια Κορέα

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EC PLAZA, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μακιγιάζ - προϊόντα, Καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα σωματικής περιποίησης, Τσάντες, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ηλεκτρονικό εμπόριο - υπηρεσίες, Δερμάτινα είδη, και Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας. Έχει έδρα σε Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul, Νότια Κορέα.

  3. CONCEPT F.B.O.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CONCEPT F.B.O., είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσάντες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, ενδυματα, και Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Prato, Ιταλία.

  4. FAITH LOVE UNIPESSOAL LDA

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η Faith Love Unipessoal Lda είναι μια δυναμική καινούργια εταιρεία στην βιομηχανία των υφασμάτων, που εξειδικεύεται στα γυναικεία, ανδρικά και παιδικά κλωστοϋφαντουργικά ενδύματα υψηλής ποιότητας. Παρότι πρόσφατη εταιρεία στην αγορά, η Faith Love διαθέτει μια ομάδα καταρτισμένων επαγγελματικών με πάθος για την δημιουργία σχεδίων για λογαριασμό τρίτων και μια ισχυρή δέσμευση απέναντι στο μέλλον των βιώσιμων υφασμάτων, σε αντίθεση με τις τάσεις της γρήγορης μόδας. Ως οικογενειακή επιχείρηση, η Faith Love έχει ως πρώτη προτεραιότητα την ικανοποίηση του πελάτη και την ευεξία των υπαλλήλων της, διατηρώντας έναν υγιεινό και ευπρόσδεκτο εργασιακό περιβάλλον. Η εκτενής μας γκάμα προϊόντων συμπεριλαμβάνει φορέματα, σορτσάκια, στολές, λευκά είδη σπιτιού, τσάντες, φόρμες και μπλούζες, όλα σχεδιασμένα με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και στην ποιότητα. Η Faith Love Unipessoal Lda δεσμεύεται να προσφέρει πρωτότυπες και βιώσιμες επιλογές ένδυσης που καλύπτουν τις διάφορες ανάγκες των πελατών μας. Επικεντρωνόμαστε στην βιωσιμότητα και εξασφαλίζουμε όχι μόνο πως τα προϊόντα μας είναι στην μόδα αλλά και πως είναι επίσης οικολογικά. Είτε αναζητάτε κομψά φορέματα, πρακτικές στολές ή άνετα ρούχα για το σπίτι, η Faith Love είναι ο ιδανικός σας προορισμός για όλες σας τις ανάγκες ένδυσης. Συνοδέψτε μας στην πορεία μας για ένα πιο οικολογικό μέλλον, με επίκεντρο τον πελάτη. Στην Faith Love, πιστεύουμε στον συνδυασμό της παράδοσης με την καινοτομία για να προσφέρουμε εξαιρετικά υφασμάτινα προϊόντα που ξεχωρίζουν. Ανακαλύψτε το τέλειο μείγμα ποιότητας, στυλ και βιωσιμότητας με την Faith Love Unipessoal Lda.

  5. AMIRATEX

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Amiratex France, ο ειδικός σας σε ότι αφορά παρτίδες πρώτης ποιότητας για όλες τις εποχές και ποιοτικά ενδύματα από δεύτερο χέρι. Με πολυετή πείρα, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε προορισμούς κλειδιά της αγοράς των ενδυμάτων από δεύτερο χέρι, καλύπτοντας περιοχές όπως της δυτικής Αφρικής, Ανατολικής Αφρικής, τροπικές χώρες, ανατολικές χώρες και την Μέση Ανατολή. Στην Amiratex France, φροντίζουμε να διαλέγουμε με προσοχή τα προϊόντα μας στο εξειδικευμένο μας κέντρο διαλογής. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα με 130 κατηγορίες αυστηρά επιλεγμένων προϊόντων.Είτε είστε επαγγελματίας ή ιδιώτης, είμαστε στην διάθεση σας κατόπιν ραντεβού. Προσφέρουμε την ευελιξία αγοράς των παρτίδων μας με το τεμάχιο ή με κοντέινερ, ώστε να ικανοποιήσουμε τις ειδικές σας ανάγκες. Επίσης, αναλαμβάνουμε την εξαγωγή και τον εκτελωνισμό των παρτίδων για τις εξής χώρες: Μαλί, Γουινέα-Κόνακρι, Κονγκό Πουέντ-Νουάρ, Μπενίν, Γκάμπον, Μπουρκίνα Φάσο, Σενεγάλη, Ακτή του Ελεφαντοστού, Καμερούν, Τογκό, Νιγηρία, Νίγηρα. Ως χονδρέμπορος ενδυμάτων από δεύτερο χέρι, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία ανδρικών, γυναικείων, παιδικών και βρεφικών ενδυμάτων, καθώς και υποδήματα, δερμάτινα είδη, αξεσουάρ για όλες τις εποχές. Είτε αναζητάτε καλοκαιρινά ή χειμερινά είδη, έχουμε ότι χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης συμπληρωματικά προϊόντα, όπως κρέμες και είδη ανώτατης ποιότητας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. COSMOS TEXTIL TRADING

    Ισπανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία COSMOS TEXTIL TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάντες, Γυναικεία ενδύματα, Παιδικά ενδύματα, ενδυματα χονδρικης, ετικετες, υφασματα σε στοκ, χονδρικη πωληση υποδηματων, γυναικεια ενδυματα, και ανδρικα ενδυματα. Έχει έδρα σε Malaga, Ισπανία.

  2. AFRIPE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η AFRIPE, κορυφαία εταιρεία στον τομέα των μεταχειρισμένων ειδών, με υπερηφάνεια σας προσφέρει μια εξαιρετική γκάμα από ενδύματα, υποδήματα, τσάντεσ, ζώνες και δερμάτινα είδη ποιότητος για όλες τις εποχές, είτε για ηλιόλουστα καλοκαίρια είτε για παγωμένους χειμώνες. Παράγουμε επίσης προϊόντα για ανακύκλωση, όπως πανιά για σκούπισμα και ρετάλια. Για εμάς στην AFRIPE, αποτελεί δέσμευση και ύψιστη ευθύνη η συλλογή των ειδών με απαράμιλλο επαγγελματισμό, ώστε να εγγυόμαστε την ποιότητά τους και ότι ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των πελατών μας. Κάθε κομμάτι περνάει από σχολαστικό έλεγχο ώστε να διασφαλίζεται ότι πληροί τα πιο αυστηρά κριτήρια σχετικά με το στυλ, την άνεση και την ανθεκτικότητα. Οι εξαγωγικές δραστηριότητές μας καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος γεωγραφικών περιοχών, πιο συγκεκριμένα την Αφρική, την Ασία και την Ανατολική Ευρώπη.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7 Επιχειρήσεις

Kατηγορια