Η προέλευση αυτής της εταιρείας χρονολογείται το 1923, όταν ο Vicente Llopis Espinos ξεκινά μια επιχείρηση με ισπανικά αμύγδαλα στην Αλικάντε.
"Almendras Llopis", όπως είναι γνωστή σήμερα, ιδρύθηκε το 1974, όταν μεταφέρθηκε στο Βιομηχανικό Πάρκο Canastell στο Σαν Βισέντε ντελ Ράσπεϊγκ.
Στη δεκαετία του '80 αρχίζει η εξαγωγή σε παγκόσμιο επίπεδο, κάτι που διατηρείται μέχρι σήμερα.
Και αυτό γιατί...
... ποιότητας μας επιτρέπουν να αναδείξουμε τις πρωτότυπες συνταγές μας, οι οποίες είναι οργανωμένες και εκτελούνται χάρη στην αναγνωρισμένη τεχνογνωσία του Σεμπαστιέν και της ομάδας του, για να δώσουν ζωή στις δημιουργίες μας.
Έτσι, η συλλογή σοκολατών μας θα σας ταξιδέψει με γεύσεις που κυμαίνονται από το απαραίτητο πραλίνα μεαμύγδαλα, στη γκανάς με Πιπέρι του Νεπάλ, περνώντας από διάφορες γκανάς Grand Crus ή την λεπτή άνθη κερασιάς. Ιδανικό για τους περισσότερους λάτρεις της σοκολάτας και όλους τους γλυκατζήδες!
Καθαρό Βάρος: περίπου 25 γρ
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ σε εκ.): 6,6 x 6,6 x 2,1...
...Η επιλογή από μαύρες σοκολάτεςμε νόστιμες γέμισης θα αφήσει μια ευχάριστη γεύση από φουντούκια, καραμέλα, αμύγδαλα ή απαλά τρουφάκια, παρουσιασμένα σε μια πολυτελή συσκευασία δώρου La Flambee σε δελεαστικό λαμπερό κόκκινο χρώμα με χρυσά στοιχεία, διακοσμημένη με χρυσό φιόγκο, είναι ένα εξαιρετικό και πολύτιμο δώρο.
Η μαύρη σοκολάτα περιέχει τουλάχιστον 50% στερεά κακάο.
...Ritonka Γάλακτος Σοκολάτα - Σμέουρα, Σταφίδες, Αμύγδαλαμε 33,6% περιεκτικότητα σε κακάο.
Αρωματικά σμέουρα, ζουμερές σταφίδες και τραγανά αμύγδαλα, όλα σε εξαιρετική γάλακτος σοκολάτα, που ξεχωρίζει για το χρώμα της και την ισορροπημένη γεύση από κόκκους κακάο, γάλα και καραμέλα.
Οι διατροφικές πληροφορίες υπόκεινται σε διακυμάνσεις λόγω πρώτων υλών και παραγωγής.
Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος και ξηρών καρπών.
Φυλάσσεται σε ξηρό και προστατευμένο από το φως μέρος, κατά προτίμηση σε θερμοκρασία 12-20 °C.
95g: Σοκολατένια Μπάρα...
...Ο βιολογικός γκαντούια κρεμίνου ανήκει σε μια σειρά που περιλαμβάνει επίσης βιολογικό σκούρο γκαντούια με ολόκληρα φουντούκια, βιολογικό σκούρο γκαντούια μεαμύγδαλα από την Πούλια και βιολογικό γκαντούια γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια.
... - επεξεργασμένα σε εργοστάσιο χωρίς φιστίκια -, φιστίκια και άλλα συστατικά σε διάφορες μορφές, που κυμαίνονται από πάστες μέχρι κύβους, νιφάδες και φέτες.
Ειδικευόμαστε στα αμύγδαλα και τα φιστίκια και φροντίζουμε ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια στην επεξεργασία τους, από τη στιγμή που συγκομίζονται στο χωράφι και επεξεργάζονται στο εργοστάσιο, μέχρι να παραδοθούν στους πελάτες μας με βάση τις...
Θα ήθελα να σας δώσω μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με την εταιρεία μας και τα προϊόντα της. Παράγουμε νόστιμες premium μπακλαβάδες, τουρκικά λουκούμια, παραδοσιακά μπισκότα, μπισκότα βουτύρου, μπισκότα Biscotti, χωρίς γλουτένη μπισκότα, μπισκότα με λουκούμια, σοκολάτες, σοκολάτα καλυμμένα τουρκικά λουκούμια, μαρζιπάν, σοκολάτα καλυμμένα χουρμάδες, σοκολάτα καλυμμένα dragees και αμύγδαλα καλυμμένα...
...Το σπίτι μας στην Αιξ-αν-Προβάνς είναι αναγνωρίσιμο για την υψηλής ποιότητας ζαχαροπλαστική, όχι μόνο για το καλισσόν ντ' Αιξ, την ειδικότητά μας, αλλά και για τους γλυκούς καρπούς, τα νουγκατ, τις πραλίνες, τα μπισκοτάκια και τις σοκολάτες μας. Από το 1874, η μεγάλη βιοτεχνία καλισσόν ντ' Αιξ-αν-Προβάνς Léonard PARLI διασφαλίζει τα μυστικά της παραγωγής της, με σεβασμό στις παραδόσεις. Ο Léonard...
Ανακαλύψτε μπισκότα υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν τεχνογνωσία, πάθος και παραγωγικότητα. Κάθε μπισκότο είναι διαφορετικό: είτε είναι τραγανά είτε λιωμένα, μεαμύγδαλα ή με 2 σοκολάτες, θα υπάρχει τουλάχιστον ένα για να ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες. Η μπισκοτοποιία Destrée κατασκευάζει επίσης «κατά παραγγελία» μπισκότα: μπισκότα με βάση το τσάι για μεγάλες εταιρείες τσαγιού, αλμυρά μπισκότα, πάντα με υλικά πρώτης ποιότητας.
... σοκολάτεςμε και χωρίς παραδοσιακή ζάχαρη, με ή χωρίς ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα και φουντούκια) και επίσης με χωρίς γλουτένη μπισκότο και με φρούτα (πορτοκάλι, λεμόνι, μούρα).
Οι σκόνες κακάο μας είναι έτοιμες για παρασκευή ζεστής σοκολάτας, με ή χωρίς ζάχαρη.
Επιπλέον, οι επικάλυψές μας από σοκολάτα και οι νιφάδες και οι βιδούλες μας χρησιμοποιούνται ως πρώτες ύλες για τομέα όπως ο τομέας του τουρρόν και...
...Οι Délices d'Anvers επιθυμούν να παρουσιάσουν στους πελάτες τους σοκολάτεςμε γεύσεις που είναι ακόμα άγνωστες για ορισμένους. Η πρωτοτυπία των παρουσιάσεών τους καθιστά αυτόν τον σοκολατοποιό έναν τεχνίτη που αγαπά το επάγγελμά του. Για έναν βαπτιστικό ή μια κοινωνία, όλοι αναζητούν ένα μείγμα απλότητας και ιδιαιτερότητας. Για να σας ικανοποιήσουν, οι Délices d'Anvers προσφέρουν μια ευρεία γκάμα...