...Η Inca’cao είναι μια γαστρονομική τέχνη που παράγει πολυτελή σοκολάτα με προσοχή σε μεταβολικά φιλικά συστατικά προσβάσιμα σε ένα ευρύ κοινό.
Όπου η τεχνολογία τροφίμων και η γαστρονομική απόλαυση είναι ίσες.
Τολμηρή τέχνη με προσανατολισμό στον τεχνίτη. Συγκεντρώνουμε παγκόσμια γαστρονομικά συστατικά και τα μεταμορφώνουμε σε μοναδικές δημιουργίες. Από τον σεβασμό και την ευημερία μεταξύ των καλλιεργητών κακάου και βανίλιας, έως μοναδικές δημιουργίες για τον πελάτη. Ένα γαστρονομικό ταξίδι εμπειρίας.
...• ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
• Πρωτεΐνη 24%
• Χωρίς γλουτένη
• Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
• Με ερυθριτόλη και στέβια
• Χωρίς προσθήκη γάλακτος
• Κέτο
• Παλαιό
• Με κολλαγόνο
• Με λάδι MCT...