...Η αλεύριβρώμης είναι πολύ κατάλληλο για το ψήσιμο ζαχαρωτών πιάτων. Τα πιο δημοφιλή είναι τα μπισκότα βρώμης και οι τηγανίτες. Όταν προσθέτετε αλεύριβρώμης, τα πιάτα γίνονται πιο πλούσια και θρυμματισμένα, οπότε μπορεί να χρησιμεύσει ως εξαιρετική εναλλακτική λύση για το αλεύρι σίτου. Η βρώμη περιέχει πολλές βιταμίνες (Β και Ε) και μέταλλα (φώσφορος, ψευδάργυρος, μαγγάνιο). Η τεχνολογία ψυχρής άλεσης (t < 40°C) επιτρέπει τη διατήρηση των περισσότερων βιταμινών και μετάλλων.
Βάρος: 500 γρ.
...Οι κόκκοι βρώμης χρησιμοποιούνται για την παραγωγή πλιγούρι βρώμης "Ηρακλής", αλεύριβρώμης, άλλων ειδών αλευριού και ειδικού καφέ βρώμης. Το πλιγούρι βρώμης παρασκευάζεται επίσης από τη βρώμη (ονομάζεται "το πλιγούρι βρώμης"). Η βρώμη χρησιμοποιείται στη βιομηχανία αρτοποιίας και στη βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων. Ο κόκκος βρώμης χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για την παραγωγή ζωοτροφών και ως...
...Τα ζυμαρικά παρασκευάζονται από τα βασικά συστατικά: αλεύρι σίτου, αλεύριβρώμης, αλεύρι σίκαλης, αλεύρι κριθαριού, νερό και αλάτι. Όλες οι θρεπτικές και ευεργετικές ιδιότητες των δημητριακών παραμένουν αμετάβλητες. Λόγω της πορώδους υφής τους, τα ζυμαρικά απορροφούν τις γεύσεις ενός ζωμού. Μαγειρεύονται γρήγορα, γεγονός που εξοικονομεί σημαντικά χρόνο.
Σύγχρονος εξοπλισμός, πλήρως...
...Η ζελέ μας παρασκευάζεται προσθέτοντας αλεύριβρώμης, μήλα, καρότο, κολοκύθα και περιέχει πρόπολη και φυτικά εκχυλίσματα. Τα συστατικά της ζελέ έχουν ήπια περιβαλλόντική δράση στη γαστρική βλεννογόνο. Το ρόφημα προορίζεται για χρήση σε φλεγμονώδεις ασθένειες του στομάχου και του δωδεκαδακτύλου. Ο ρυθμός της σύγχρονης ζωής, το άγχος και η ανθυγιεινή διατροφή αυξάνουν τους κινδύνους ανάπτυξης...