...Αλεύρια μανιταριών
Η διαδικασία παραγωγής του αλευριού μανιταριού Aromas και Boletos περιλαμβάνει την άλεση του μανιταριού σε σκόνη μετά την αποξήρανση, χωρίς προσθήκη οποιουδήποτε αμύλου ή άλλου συστατικού.
Προτάσεις: το αλεύρι μανιταριού μας μπορεί να προστεθεί στην παρασκευή οποιουδήποτε πιάτου, όπως σούπες, σάλτσες, ψωμί, ζυμαρικά, τυρί, μπισκότα, επιδόρπια, μεταξύ άλλων.
Διαθέσιμα:
Maitake;
Reishi;
Shiitake;
Boletus edulis;
Cantharellus;
Agaricus blazei.
Διατροφική σύνθεση ανά 100 γρ.
Λίπη - 1,3 %
Υδατάνθρακες - 78%
Ίνες - 14%
Πρωτεΐνες - 15%...
Η NEW FOOD CONCEPT® είναι μια εταιρεία στον αγροδιατροφικό τομέα. Λειτουργούμε στη βιομηχανία υγιεινών και οικολογικά υπεύθυνων τροφίμων, όπου η προσοχή μας είναι στη διαφοροποίηση και την καινοτομία νέων προϊόντων. Δουλεύουμε σκληρά για να κάνουμε τα προϊόντα μας υγιεινά, νόστιμα και ευρέως διαθέσιμα.
Η γκάμα των καψουλών μας είναι συμβατή με τις μηχανές Dolce Gusto®, τις οποίες χρησιμοποιούμε ω...
... πλαστικό ή αλουμινένια κάψουλα.
Για την πλήρωση των φελλών μας χρησιμοποιείται λεπτή σκόνη φελλού, προερχόμενη από την παραγωγή μας, για να γεμίσει τις μικρές ατέλειες στους φυσικούς φελλούς χαμηλότερης οπτικής ποιότητας.
** Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα **...