...100% ιταλικό ελαιόλαδο παράγεται από ελιές ποικιλιών Ogliarola και Coratina: αυτό το ελαιόλαδο μας μαγεύει με τις πικάντικες και πικρές νότες της Coratina, οι οποίες εξισορροπούνται από την παρουσία της λεπτής πινελιάς της Ogliarola, δημιουργώντας ένα ελαιόλαδο με άρωμα και φρουτώδεις νότες έντονες όπως η καρδιά της Απουλίας.
ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ:
Συνδυάζεται πολύ καλά με μπρουσκέτες με ντομάτα, καρπάτσιο τόνου, σαλάτες με μανιτάρια, ψητό ραντίτσιο, λαχανόσουπες, πρώτα πιάτα με λουκάνικο, βραστό χταπόδι, κόκκινα κρέατα ή θηράματα, σκληρά τυριά ωρίμανσης.