Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Η VG Titans W65-L Textured Wheat Protein προσφέρει μια υψηλής ποιότητας φυτική πρωτεΐνη για τους κατασκευαστές τροφίμων που επιθυμούν να δημιουργήσουν καινοτόμα προϊόντα χωρίς κρέας. Αυτό το ξηρό, εξωθημένο προϊόν ενυδατώνεται για να σχηματίσει μια υφή παρόμοια με αυτή του κρέατος, καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση σε μια ευρεία γκάμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των μπιφτεκιών, των λουκάνικων...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
... δημητριακά στην Πολωνία.
Ανάλογα με τον τρόπο επεξεργασίας, το κριθάρι πέτσακ είναι ολόκληρος ο σπόρος κριθαριού, χωρίς φλούδα. Το κριθάρι είναι πλούσια πηγή βιταμινών της ομάδας B, ιδιαίτερα των βιταμινών B1, B2 και B6, καθώς και των βιταμινών E, K, PP, του φολικού οξέος και των στοιχείων πυριτίου, ψευδαργύρου, ασβεστίου, μαγγανίου και χαλκού.
Το κριθάρι πέτσακ ταιριάζει εξαιρετικά με διάφορους τύπους σαλτσών, όπως η μανιταρόσουπα και η σάλτσα κρέατος. Μπορεί επίσης να αποτελέσει εξαιρετικό συστατικό πιάτων όπως οι ντολμάδες και τα γεμιστά λαχανικά.
...Ο υδρολυμένος γλουτένη σίτου παράγεται από αλεύρι σίτου. Στη διαδικασία αυτή, η πρωτεΐνη γλουτένης διαχωρίζεται από το άμυλο σίτου. Αυτή η πρωτεΐνη υδρολύεται ενζυματικά σε μικρές πρωτεΐνες και διαλυτά πεπτίδια πριν από την ξήρανση.
Ο υδρολυμένος γλουτένη σίτου έχει διάρκεια ζωής 2 ετών. Το προϊόν πρέπει να αποθηκεύεται σε ξηρούς και δροσερούς χώρους χωρίς πρόσβαση σε θερμότητα ή νερό.
Η Foodcom παρέχει στους εμπορικούς της εταίρους υδρολυμένη γλουτένη σίτου σε σακούλες των 20-25 κιλών, big bags ή φορτηγά χύμα.
...Η κασάτα γκρυτσάνα οφείλει το όνομά της, τη συγκεκριμένη γεύση και άρωμά της στη διαδικασία θερμικής επεξεργασίας. Είναι σπόρος φαγόπυρου που έχει υποβληθεί σε καβούρδισμα, χωρίς να χάσει τα χαρακτηριστικά του. Το προϊόν παρουσιάζει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία, όπως η υποστήριξη της λειτουργίας του εντέρου και η μείωση της αρτηριακής πίεσης. Ως εξαιρετική πηγή εύκολα απορροφήσιμης...