Καλώς ήρθατε στη MIXT SP. Z O.O. Χονδρική. Από την ίδρυσή της το 2011, η MIXT SP. Z O.O. έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο χονδρέμπορο και εισαγωγέα στην Πολωνία, ειδικευόμενη σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε έκπτωση. Είμαστε μια καθιερωμένη εταιρεία γνωστή για την αφοσίωσή μας στην ποιότητα και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, προσπαθώντας να παρέχουμε την καλύτερη ικανοποίηση πελατών.
Στη MIXT SP.
...κομψά, πολύ ελκυστικά, τα κόκκινα κρασιά των Côtes de Bourg είναι γενναιόδωρα, γεμάτα σώμα, αρωματικά και διαθέτουν μια τανική δομή που τα καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλα για παλαίωση.","Cépages":"Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%)","Producteur":"Μάρκα AG Vins","Formats et conditionnements":"Φιάλη (75cl) - Κουτί των 6 - 2020","Alcool":"14,5% vol."}...
...Ευρύ κατάλογο κλιματιζόμενων ψυγείων κρασιού και ψυκτών για να διατηρείτε τα κρασιά σας πάντα σε άριστες συνθήκες. Διαθέτουμε τις καλύτερες μάρκες στην καλύτερη τιμή. Δωρεάν αποστολή σε όλα μας τα ψυγεία κρασιού.
Η A.Z Equipement HoReCa είναι ο ειδικός σας σε υλικά και εξοπλισμό Horeca για επαγγελματίες! Είμαστε διανομέας AFI Collin- Lucy!
Προτείνουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε ΝΕΑ και σε ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ για το Horeca και επαγγελματικές κουζίνες: επαγγελματικές μηχανές καφέ, ψυγεία, ψυκτικές κάμερες, κάβες κρασιού, διαρρύθμιση μπαρ, γυάλινες στήλες, μηχανές πάγου, τηγάνια, ψυκτικά πάγκους, ντουλάπες και ψυ...
... ωρίμανση σε βαρέλια, συμβάλλοντας στην όμορφη πολυπλοκότητα αυτού του σπουδαίου κρασιού από την Côte Chalonnaise. Ένα απόλαυση που πρέπει να εκτιμηθεί στο τραπέζι με λευκά και κόκκινα κρέατα!
Περιεκτικότητα: 75cl
Τύπος: Κόκκινο κρασί
Ποικιλία: 100% Pinot noir
AOC: Mercurey 1er Cru
Παλαίωση: Έτοιμο προς κατανάλωση από τώρα και για φύλαξη μέχρι το 2031
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 14-16°C...
... πεπόνι. Η παλαίωση που υποβάλλω στο Esquillot του δίνει την “rancio” πλευρά του παλιού Πόρτο, τόσο φυσική και ευχάριστη. Απεριτίφ που πρέπει να απολαύσετε πολύ κρύο.
ΒΑΡΟΣ: 1.3 κιλά
ΒΟΤΕΙΛΑ: Βοτκά 70cl
ΚΩΔΙΚΟΣ: 1004...
... ώριμες φρούτες και μπαχαρικά. Σερβίρετε στους 18 βαθμούς. Περιεκτικότητα σε αλκοόλ 14% • Παλαίωση: 12 μήνες σε γαλλικά (80%) και αμερικανικά (20%) βαρέλια.
Χρώμα: Πλούσια ρόμπα με έντονο βιολετί χρώμα.
Μύτη: Ώριμα κόκκινα φρούτα με ανθισμένες βιολετί νότες, μαζί με κομψές καβουρδισμένες, βαλσαμικές και πικάντικες νότες.
Γεύση: Πλήρες, κομψό και βελούδινο, ισχυρό που προσφέρει μια αγκαλιάζουσα αίσθηση πληρότητας. Η επίγευση
Ποικιλία: 100% Syrah...
...Φυσικοί κυλινδρικοί φελλοί μίας κοπής, με τους πόρους "λεπιδόμορφες" καλυμμένους με σκόνη φελλού που προκύπτει από την επεξεργασία των φυσικών φελλών, κόλλα με βάση το νερό και φυσική ρητίνη. Προέρχονται από φύλλα φελλού 100% φυσικού από την Ισπανία και την Πορτογαλία.
Ο κορεσμένος φελλός διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες του φυσικού φελλού, συνδυασμένες με καλή οπτική εμφάνιση και πιο ανταγωνιστική τιμή.
Αποτελούν καλή επιλογή για κρασιά μέσης και μικρής παλαίωσης. Νεαρά κρασιά που δεν απαιτούν παλαίωση στη φιάλη.
...Βαθμός: 100% Νεμπιόλο.
Οινοποίηση: παραδοσιακή ζύμωση με εκχύλιση για περίπου 18 ημέρες.
Παλαίωση: 18 μήνες σε μεγάλες δρύινες δεξαμενές από τη Σλαβονία.
Χρώμα: σκούρο ρουμπινί που τείνει προς το γρανάτη.
Άρωμα: κομψό και λεπτό, με νότες από σμέουρα και βιολέτες σε φόντο γλυκών μπαχαρικών.
Γεύση: ξηρή και γεμάτη σώμα, με μακρύ και επίμονο φινάλε.
Αλκοολικός βαθμός: ±14%
Γαστρονομικός...
...Ενδυμασία: Μακαμπέου - Μουσκάτ
Κόστες Καταλάνες
Χρυσό μετάλλιο από τους Gilbert και Gaillard
Εδάφη: Αργιλο-ασβεστολιθικά
Οινοποίηση: Άμεση πίεση, στατική απολάσπωση και ζύμωση σε δεξαμενές inox στους 14" / 16" για 15 έως 20 ημέρες, ακολουθούμενη από παλαίωση σε λεπτές οινολάσπες μέχρι την εμφιάλωση
Γευσιγνωσία:
Χρώμα ανοιχτό κίτρινο και λαμπερό,
Η μύτη προσφέρει αρώματα φρέσκων φρούτων,
λεμονιών και εξωτικών καθώς και όμορφες
ανθικές νότες.
Ζωντανό και φρέσκο στο στόμα, η τυπικότητα του μουσκάτ
είναι κυρίαρχη στην επίγευση.
Ενδυμασία: Μακαμπέου - Μουσκάτ
Εδάφη: Αργιλο-ασβεστολιθικά...
...), χάρη σε μια ειδική μελέτη των ραφιών. Ο Χώρος κατασκευάζεται με τα πιο αποδοτικά υλικά (εσωτερική και εξωτερική δομή αλουμινίου και μόνωση από εξωθημένο πολυστυρένιο). Ο Χώρος εξασφαλίζει την τέλεια συντήρηση και παλαίωση των φιαλών σας, χάρη σε ένα σύστημα κλιματισμού που εγγυάται την ιδανική θερμοκρασία και υγρασία για το κρασί.
ESPACE 900
ESPACE 1900
ESPACE 2900
ESPACE 3900...
... γλυκών κρασιών. Οι περιεκτικότητες σε ζάχαρη των καρπών μπορούν να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα διατηρώντας παράλληλα σημαντική οξύτητα. Αυτό επιτρέπει την παραγωγή κρασιών που είναι ιδιαίτερα καλά ισορροπημένα, ισχυρά και ευρύχωρα (με πολύ λιπαρότητα και όγκο). Οι αρωματικές νότες είναι τυπικές, σύνθετες και έντονες (ξηροί καρποί, φουντούκι, καβουρδισμένο, εξωτικά φρούτα, βούτυρο, κ.λπ.). Το Chardonnay B είναι επίσης κατάλληλο για παλαίωση και ζύμωση σε βαρέλι.
Καλλιεργητικές και αγρονομικές ικανότητες
Το Chardonnay B συνήθως κλαδεύεται σε μακριά ξύλα. Ωστόσο, σε ευνοϊκές κλιματικές περιοχές...
...Υφασμάτινη συσκευασία για κομμάτια κρέατος,
• Συσκευασίες μαγειρέματος για αλλαντικά,
• Σακούλες καπνίσματος και μαγειρέματος,
• Εγχυτές για παλαίωσηκρασιού.
... ανάλογα με την ωριμότητα. Διαύγαση και ζύμωση σε βαρέλι. Άμεση ζύμωση σε βαρέλι, παλαίωση του μεγάλου κρασιού 18 μήνες σε βαρέλι (1/3 καινούργιο ξύλο) με ανακάτεμα των οινολάσπων.
Μάτι: κρυστάλλινο χρώμα, ανοιχτό χρυσό με πράσινες ανταύγειες.
Η συμβουλή του οινολόγου: σερβίρετε στους 10-12°C.
Ποσοστό αλκοόλ: 13,5%.
Χρόνος παλαίωσης: 25 χρόνια.
Συσκευασία: Κουτί με 6 φιάλες των 75cl.
Κτήμα: Domaine de Chevalier.
Προέλευση: Pessac-Léognan.
Χρονιά: 2017.
Καλλιέργεια: Λογική.
Ετικέτα: Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης.
...Η έντονα μαύρη ρόμπα του έχει σκούρους μωβ τόνους.
Αυτό το πολύπλοκο κρασί αποτελείται από πολλαπλά αρώματα: μαύρα φρούτα (μούρα, βατόμουρα), μπαχαρικά (πιπέρι, βανίλια) και μια υποψία γλυκόριζας από την παλαίωση. Συνοδεύονται από λεπτά περιχυμένα τανίνες, όλα μαζί σχηματίζουν μια τέλεια ισορροπία.
Η πλούσια και ισχυρή του δομή του προσδίδει μεγάλο δυναμικό παλαίωσης.
... γλυκές μπαχαρικές νότες και βανίλια. Η γεύση είναι σάρκινη, στρογγυλή και γεμάτη, αποκαλύπτοντας μια γλυκιά φρουτώδη γεύση που παρατείνεται σε μια μακρά πικάντικη επίγευση.
Συνοδεία φαγητού-κρασιού Σερβίρισμα: Ψάρια σε σάλτσα, μπλανκέτα μοσχαριού, μανιτάρια
Συντήρηση Ιδιαιτερότητα 8-10°C
Να καταναλωθεί άμεσα ή εντός 5 ετών
Το όνομα της κουβέ, Réserve du Prieuré, αναφέρεται στο παλιό πριγκιπάτο και στην εκκλησία Notre Dame που περιβάλλει τους αμπελώνες του κτήματος.
... αμπελώνων βρίσκεται στα μικρά χωριά Loches-sur-Ource, Noé-les-Mallets και Chacenay, στην Côte des Bar, νότια της Σαμπάνιας.
Κάθε κομμάτι, κάθε λόφος που φέρει ένα συγκεκριμένο όνομα, υπόκειται σε όλες τις προσοχές, οι οινοπαραγωγοί υιοθετούν εξαιρετικά λογικές περιβαλλοντικές πρακτικές. Η ποιότητα της παραγωγής κρασιού είναι επομένως εγγυημένη, χάρη σε μια μόνιμη φροντίδα για την προστασία του...
... διαθέσιμες για την παλαίωση. Δύο ομάδες οινολόγων είναι υπεύθυνες για τη διαδικασία οινοποίησης.
Τα κόκκινα κρασιά είναι πιο φρουτώδη και με λιγότερη αντίληψη του δρυός από ό,τι είναι συνήθως στη Ριόχα. Το ναυαρχίδα "Gaudium" αποτελείται από Tempranillo (95%) και Graciano (5%).
...Η THIERRY BERGEON EMBOUTEILLAGE είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στη συσκευασία και την εμφιάλωση και είναι προσηλωμένη στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών για να εξασφαλίσει την καλύτερη παλαίωση του κρασιού σας. Η THIERRY BERGEON EMBOUTEILLAGE σας προσφέρει ομάδες εμφιάλωσης με βίδες από 3 έως 5 λειτουργίες, μια ομάδα φιλτραρίσματος / αποκομιδής και μια ασφαλή αποθήκη 8.000 τ.μ. με χωρητικότητα 3,5 εκατομμυρίων φιαλών.
... παράγουν κρασιά με ζωντανά χρώματα, αρωματικά και πολύ φρέσκα στο στόμα. Και με έναν διαφοροποιημένο χαρακτήρα λόγω της εξαιρετικής οξύτητας των σταφυλιών τους, επιτρέποντας την τέλεια ενσωμάτωσή του αλκοόλ και επιπλέον ευνοώντας μια μακρά παλαίωση.
Bodega Otazu: Κρασί, Τέχνη, Ιστορία, Φύση...
... αραίωση, επιλέγει τα σταφύλια που στη συνέχεια συλλέγει και οινοποιεί με προνοητικότητα και σοφία στα κρασιά της Βαλτενέσι. Το κελάρι διαθέτει τις πιο σύγχρονες τεχνικές οινοποίησης, έχει σύστημα θερμικής ρύθμισης που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της θερμοκρασίας ζύμωσης των σταφυλιών και του κρασιού κατά τη διάρκεια της φάσης αποθήκευσης. Η κλιματιζόμενη αποθήκη επιτρέπει την παλαίωση του κρασιού στη φιάλη.
Πάνω από 50 χρόνια ιστορίας στον τομέα του κρασιού επιβεβαιώνουν την πορεία και την παράδοση της Συνεταιριστικής Οινοποιίας Cigales. Τα προϊόντα μας προστατεύονται από διάφορες πιστοποιήσεις ποιότητας, όπως η Δ.Ο. Cigales ή τα Κρασιά της Γης της Καστίλης και Λεόν, και περιλαμβάνουν από λευκά και ροζέ νεαρής ηλικίας μέχρι κόκκινα κρασιά με παλαίωση σε βαρέλι.
... Taurasi. Το Παλάτι Troisi (πρώην κάστρο) είναι σήμερα η έδρα της Εταιρείας, η οποία προγραμματίζει την αποκατάσταση των αρχαίων κελαριών στις κοιλότητες του χωριού, χώρους που χρησιμοποιούνται πάντα για την παλαίωση του κρασιού. Στην Παντελερία, στον χαρακτηριστικό αμπελώνα με αμπέλια που έχει αναγνωριστεί ως παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO, παράγονται οι σταφίδες zibibbo με τις οποίες...
... οικογενειακές παραγωγές που βρίσκονται στο Πομερόλ και το Σεν-Εμιλιόν και διανέμει απευθείας από τα κάστρα, τόσο σε προπαραγγελίες όσο και σε παραδόσεις, τα πιο σπάνια κρασιά. Η Bordeaux Rive Droite εμπορεύεται επίσης στη Γαλλία και την Ευρώπη, επιλεγμένα κρασιά από ιδιοκτήτες της περιοχής Λιμπουρν, που έχουν επιλεγεί με βάση την τοπική ταυτότητα, την δομική ομορφιά του κρασιού και την ικανότητά του για παλαίωση. Γι' αυτόν τον λόγο, ελπίζουμε ότι θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ποιότητα των κρασιών που έχουμε επιλέξει για εσάς.