...Για να επεκτείνουμε τη γκάμα των αποσταγμάτων μας, το σπίτι Egiazki αποφάσισε να εργαστεί σε ένα τζιν με γεύσεις από τη Χώρα των Βάσκων χρησιμοποιώντας σλόη. Μια συνταγή που συνδυάζει τη γλυκύτητα της σλόης με τον αναζωογονητικό χαρακτήρα των μούρων του κυπαρισσιού.
Αυτή η φρουτώδης συμμαχία δίνει ένα πολύ αρμονικό τζιν: λεπτό, ελαφρώς πικρό, τόσο τονωτικό όσο και φρέσκο.
Στη γευστική δοκιμή, η μύτη είναι λουλουδάτη και εκλεπτυσμένη, και η γεύση χαρακτηρίζεται από τη σλόη.
Το τζιν Arana θα σας γοητεύσει με την εκλεπτυσμένη πικράδα του και τα αρώματα εσπεριδοειδών, αψίνθου και τζίντζερ.
...Υψηλής ποιότητας Σαμπούκος για χονδρική πώληση
Στην παραδοσιακή ιατρική, οι καρποί του αγκαθιού χρησιμοποιούνταν για γαστρεντερικές παθήσεις, καθώς και ως καθαριστικό αίματος, διαιτητικός και αντιφλεγμονώδης παράγοντας. Στην Αγγλία, με την έγχυση τζιν με καρπούς αγκαθιού και ζάχαρη, παρασκευάζεται ένα δημοφιλές λικέρ επιδορπίου, που ονομάζεται τζιν αγκαθιού.
Οι καρποί περιέχουν περίπου 8% ζάχαρες...