...10 KG Kraft σακούλα. Προορισμός: 1 kg μείγματος κέικ Sudem, προσθέστε 250 ml νερού, 300 ml ελαίου και 250 gr (5 αυγά) και χτυπήστε στο μίξερ για 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για 40-45 λεπτά. Αποθήκευση 1 έτους σε δροσερό και ξηρό μέρος.
... φλούδα λεμονιού μέχρι να σφίξουν. Βεβαιωθείτε ότι αυτά τα υλικά σχηματίζουν μια ωραία αέρινη μάζα μαζί.
Στη συνέχεια, στύψτε το λεμόνι και ζεστάνετέ το ελαφρώς. Προσθέστε αυτόν τον χυμό στο μείγμα αυγών και ανακατέψτε απαλά.
Σε ένα άλλο μπολ, χτυπήστε τα ασπράδια των αυγών, σε συνδυασμό με τη ζάχαρη άχνη, για να σχηματίσετε μια ολόκληρη αφρώδη μάζα ασπραδιού. Στη συνέχεια, προσθέστε το λικέρ λεμονιού στο μείγμα αυγών/λεμονιού. Και μετά ανακατέψτε την κρέμα σαντιγί και την αφρώδη μάζα ασπραδιού, μέχρι να γίνουν ένα.