...Οι ειδικοί της KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή μαγειρικών συσκευών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων μαγειρικής για την παραγωγή μαρμελάδας, μαρμελάδας, κομπόστας καιζελέ. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον συνδυασμό υψηλών προτύπων προϊόντων, ειδικών προτύπων για την προετοιμασία πηκτίνης, βέλτιστης κοκκώδους υφής των προϊόντων και σύντομων χρόνων διαδικασίας.
Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες κάθε πελάτη και κατασκευάζουμε προσαρμοσμένα ή αρθρωτά συστήματα που πληρούν τις απαιτήσεις τους.
...ΥΦΑΣΜΑ 100% ΒΑΜΒΑΚΙ ΕΚΡΟΥ C/9
Η υφή του επιτρέπει την παρασκευή μαρμελάδων, ζελέκαι σιροπιών.
Ανθεκτικό στη θερμότητα μέχρι το βρασμό, πλενόμενο στο πλυντήριο, βιοδιασπώμενο.
Διαστάσεις 35x45εκ
60x40εκ
70x70εκ
80x80εκ
120x120εκ
ή μέγεθος κατά παραγγελία.
Λειτουργίες Στραγγιστήρι, Πίεση.
... λουλουδιού ιβίσκου με μπαχαρικά θρέφει το σώμα. Το λουλούδι του ιβίσκου διαθέτει πολλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που δρουν σε βάθος στο δέρμα, την πέψη και τη διέλευση. Το γαρίφαλο αποτοξινώνει σε βάθος, ενώ η κανέλα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Γλυκιά ή αλμυρή, αυτή η ζελέ γίνεται η τέλεια συνοδεία για όλα τα γεύματά σας. Σερβιρισμένη στο πρωινό ή στο επιδόρπιο, ταιριάζει υπέροχα με κρέπες, γιαούρτια και άλλα ψωμιά. Χρησιμοποιούμενη ως γαρνιτούρα για τα πιάτα σας, η πικάντικη γεύση των κόκκινων φρούτων της ταιριάζει τέλεια με τα κρέατα.
Περιεκτικότητα: 260 ml...
...Οι μαρμελάδες μήλου μας παρασκευάζονται από την εξαγωγή του χυμού από τα μήλα μας που προέρχονται από βιολογική γεωργία, ακολουθούμενη από μια απλή βράση.
Η πηκτίνη που περιέχεται στα φρούτα επιτρέπει την πήξη του προϊόντος. Το άγαρ-άγαρ ενισχύει επίσης τη δράση της πηκτίνης.
Οι μαρμελάδες μας συσκευάζονται σε βάζα των 310g.
ακαθάριστο βάρος: 535g
Βάρος του κουτιού των 12: 6,5kg...
Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ HALAL είναι μια δομή πιστοποίησης Halal που εδρεύει στο Βέλγιο και δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο. Ειδικευόμαστε στην πιστοποίηση προϊόντων και υπηρεσιών Halal.
Πιστοποιούμε τόσο μεγάλες εταιρείες όσο και μικρές επιχειρήσεις. Η πιστοποίηση Halal δεν περιορίζεται μόνο στα τρόφιμα, αλλά επεκτείνεται και σε άλλους τομείς όπως τα καλλυντικά, οι συσκευασίε...
Η LA FRANCOMTOISE DES CONFITURES, που βρίσκεται στην γραφική περιοχή του Jura, ειδικεύεται στη δημιουργία νόστιμων χειροποίητων μαρμελάδων από φρούτα, παρασκευασμένων σύμφωνα με παραδοσιακές μεθόδους. Οι μαρμελάδες μας παρασκευάζονται χωρίς φρουκτόζη, χωρίς οξυντικά και χωρίς τεχνητά συντηρητικά, προκειμένου να διατηρηθεί η γεύση των παρασκευών με φρούτα του παρελθόντος. Περιέχουν μόνο φρούτα και ...
....), είναι πάντα γνωστή και δημοφιλής. Είναι διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο και εντυπωσιάζει με την πολυπλοκότητά της για χρήση σε τσάγια, μαρμελάδεςκαιζελέ φρούτων. Η φλούδα από την νότια άγρια τριανταφυλλιά είναι η βάση για αυτό το νεοαναπτυγμένο ειδικό εκχύλισμα.
Ο υδρολυμένος κολλαγόνος (Fortigel®) είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τη λειτουργία των αρθρώσεων, καθώς ο χόνδρος των αρθρώσεων αποτελείται...
... ευρέως στην vegan κουζίνα αντί της ζελατίνης.
<strong>Χρήση</strong>
Ο άγαρ χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο της ζελατίνης σε κρέμες, ζελέ, μους, μαρμελάδεςκαι σε άλλα προϊόντα. Διαλύεται σε θερμοκρασία 85-95 βαθμών Κελσίου, ενώ πήζει ήδη στους 32-35 βαθμούς. Δεν χρειάζεται λοιπόν να τον βάλουμε στο ψυγείο. Για να επιτευχθεί μέτρια σκληρότητα ζελέ, χρησιμοποιείται η αναλογία: 1 επίπεδη κουταλιά του...
Νότια Κορέα, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
2000
50-99
...Είναι μια ζελέ σε μορφή ραβδιού που μπορεί να καταναλωθεί εύκολα και περιέχει 36mg PGA, το οποίο είναι γνωστό ότι βοηθά στην προώθηση της απορρόφησης του ασβεστίου. Περιέχει χαμηλού μοριακού βάρους κολλαγόνο ψαριού με καλή απορρόφηση 300 Da ή λιγότερο, βιταμίνη C και ελαστίνη. Παράχθηκε με αξιόπιστη διαδικασία παραγωγής με σύστημα πιστοποιημένο HACCP.
- 1 κομμάτι: 20g x 30 ραβδιά
- 1 κουτί: 16 κομμάτια...
...Μηχανή μορφοποίησης, πλήρωσης και σφράγισης μεσαίας απόδοσης για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών - π.χ. όλες οι ποικιλίες γιαούρτης, αλειφές, ζελέ, μαρμελάδες, χυμούς, νερό, σάλτσες, φρουτοσαλάτες, κ.λπ.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορα υλικά και να υλοποιηθούν πολλές μορφές κυπέλλων.
Κλάσεις υγιεινής: clean, ultra-clean...
...Το αλεύρι από σπόρους χαρουπιού (E410) προέρχεται από τους σπόρους του δέντρου χαρουπιάς. Είναι πλήρως διαλυτό σε ζεστό νερό και σχηματίζει ζελέ σε κρύο νερό. Για αυτόν τον λόγο, χρησιμοποιείται ως πυκνωτικό μέσο. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σταθεροποιητής. Το αλεύρι από σπόρους χαρουπιού είναι γενικά εγκεκριμένο για τρόφιμα και συναντάται συχνά σε μαρμελάδες, ζελέ, αρτοσκευάσματα, κονσέρβες φρούτων και λαχανικών, καθώς και σε παγωτά και γαλακτοκομικά ποτά.
... προϊόντα μας είναι φυσικά, χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές και χωρίς τεχνητές γεύσεις. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από εξαιρετικές μαρμελάδες, ζελέκαι άλλες γλυκές λιχουδιές υψηλής ποιότητας, φτιαγμένες με παραδοσιακό τρόπο, συνδυάζοντας έναν λεπτό γάμο παραδοσιακών γεύσεων και πολλές πρωτοτυπίες.
... και το λάιμ, αυτή η μαρμελάδα μάνγκο βεργκαμόττα μας προσκαλεί σε ένα εξαιρετικά γευστικό και απολαυστικό γαστρονομικό ταξίδι.
Γνωστή για τον πλούτο της σε φυτικές ίνες, βιταμίνες A και C καθώς και σε βήτα-καροτίνες, αυτή η μαρμελάδα σίγουρα θα αναζωογονήσει τους απαιτητικούς ουρανίσκους σας με εκλεκτά προϊόντα και εξωτικές, τροπικές γεύσεις.
Συνολική περιεκτικότητα σε φρούτα: 56%
Συστατικά: Μάνγκο, ζάχαρη, χυμός λεμονιού, βεργκαμόττα, τζίντζερ, ζελατινοποιητής: πηκτίνη
Συντήρηση: Δύο χρόνια πριν από το άνοιγμα. Να διατηρείται σε δροσερό μέρος μετά το άνοιγμα και να καταναλώνεται γρήγορα.
...Φρούτο μιας τριμερούς συνεργασίας μεταξύ του σεφ Hubert Nobis και του μαρμελάδα André Guépratte, αφεθείτε να σας παρασύρει η τέλεια συμμαχία μεταξύ της γαστρονομίας και της πρωτοτυπίας που
προτείνει η μαρμελάδα μας από χόρτο.
Με την εμφάνιση ζελέ, παρασκευάζεται από μια έγχυση χόρτου, στην οποία προστίθεται κρυσταλλική ζάχαρη, 1% πηκτίνη φρούτου και 0,5% βιολογικό συμπυκνωμένο λεμόνι.
Αυτό το...
... με άλλες γεύσεις. Ανακατέψτε τη αποξηραμένη σκόνη ακτινιδίου στις συνταγές σας για μια ώθηση θρεπτικών συστατικών superfood και πλούσια γεύση.
Έχουν χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή ποτών με βάση το χυμό, ζελέ, μαρμελάδες, σιρόπια, λικέρ και παγωτά.
...Ο «TWIN CHEF LCD» δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των ζαχαροπλαστών και των παγωτοποιών που θέλουν να δημιουργήσουν τις δικές τους παρασκευές γρήγορα και σε μικρές ποσότητες, ώστε να έχουν πάντα ένα φρέσκο προϊόν. Εξαιρετικά ευέλικτος, επιτρέπει την παραγωγή παγωτών, σορμπέ, καθώς και μιας ευρείας γκάμας προϊόντων: κρέμες, γκανάζ, ζύμη σοκολάτας, μαρμελάδες, ζελέ φρούτων κ.λπ...
... μείγμα διαφορετικών ανθοκυανών μπορεί να δώσει μοναδικά και ενδιαφέροντα χρώματα.
να παρέχει μοναδικά και ενδιαφέροντα χρώματα. Η ανθοκυανίνη εξάγεται από
καρπούς και λαχανικά, όπως η φλούδα του σταφυλιού, ο σάκος, το κόκκινο λάχανο, η κόκκινη ραπανάκι, το μωβ καλαμπόκι, η μωβ ζάχαρη, κ.λπ.
ραπανάκι, το μωβ καλαμπόκι, η μωβ γλυκοπατάτα, η μωβ καρότο, κ.λπ.
Εφαρμογές :
Ποτά, Συντηρημένα, ΜαρμελάδεςκαιΖελέ, Ζαχαρωτά, Έτοιμα Φαγητά, Αρτοποιία.
...Το γυάλινο βάζο με ραβδώσεις, ή βάζο μαρμελάδας, χαρακτηρίζεται από τις έντονες γωνίες του.
Είτε πρόκειται για φράουλα, βερίκοκο ή βατόμουρο, με τα 340 ml και το καπάκι TO 82, αυτό το βάζο θα διατηρήσει με τον καλύτερο τρόπο όλες τις μαρμελάδες, τις μαρμελάδεςκαι άλλες ζελέ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως δοχείο για μέλι.
Αναφορά: 340T82
mL: 340
Διάμετρος: 86
Ύψος: 79
Βάρος (γ): 160
Συσκευασία: Παλέτα 3 887
Τύπος καπακιού: TO 82...
...Μπασίνες μαρμελάδας από χαλκό 40 εκ. Tom Press.
Εξαιρετικές μαρμελάδεςκαιζελέ για όλη την οικογένεια.
Κατασκευασμένη από φύλλο χαλκού πάχους 2 χιλιοστών, αυτή η μπασίνα διαμέτρου 40 εκ., ύψους 17 εκ. και όγκου 12 λίτρων είναι ανθεκτική και μεταφέρει τη θερμότητα άριστα.
Διαθέτει δύο ανασηκωμένες λαβές από χυτοσίδηρο για εύκολη χειρισμό.
Διάμετρος του πάτου 28 εκ.
Η μπασίνα μαρμελάδας είναι...
...Η DENEL έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις, πρώτα βραβεία και άλλες αναγνωρίσεις για την ποιότητα και την πρωτοτυπία των προϊόντων της, καθώς και για την τεχνογνωσία της ομάδας της. Η ποιότητα και η τεχνογνωσία της DENEL αναγνωρίζονται και βραβεύονται επίσημα εδώ και αρκετά χρόνια. Το πιο γνωστό γεγονός είναι ο Γενικός Αγροτικός Διαγωνισμός που διοργανώνεται κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης...
... ζουμερό κόκκινο χρώμα του. Επιπλέον, χρησιμοποιείται ευρέως από τη βιομηχανία τροφίμων για κονσέρβες, μείγματα για ψήσιμο, ψωμί, κρεατοσκευάσματα, κονσέρβες φρούτων και λαχανικών, χυμούς και νέκταρ φρούτων, μαρμελάδεςκαιζελέ, καθώς και σε μπύρα και κρασί.
Χαρακτηριστικά προϊόντος: Χωρίς γλουτένη, Χωρίς λακτόζη, Vegan
Επισήμανση τροφίμων: E 301
Παραγωγή: Το νατριούχο ασκορβικό παράγεται συνθετικά από το ασκορβικό οξύ.
...Το βάζο μας για φράουλες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαρμελάδα, ζελέ, chutneys, κονσέρβες και τουρσί κάθε είδους.
Επιτέλους υπάρχει το κατάλληλο βάζο για τη δημοφιλή μαρμελάδα της Γερμανίας! Σε αυτό το βάζο, κάθε μαρμελάδα φράουλας γίνεται κάτι πολύ ιδιαίτερο - είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για δώρο και giveaway. Η ποσότητα είναι ούτε πολύ ούτε λίγο - και είναι κατάλληλο και για μαρμελάδες με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, οι οποίες θα πρέπει να καταναλωθούν σχετικά γρήγορα μετά το άνοιγμα.
Στόμιο: TO 63
Άνοιγμα: 52 mm
Ύψος: 85,8 mm...
...Μαρμελάδα Μύρτιλο
Μαρμελάδα Φράουλα
Μαρμελάδα Κίτρου
Μαρμελάδα Μήλο
Ζελέ Μηλίτη
Όλες παρασκευασμένες με φροντίδα και με φρούτα από τοπικούς αγρότες.
...TK IQF Βιο Μούρα, Μούρα, Άγρια Μούρα, Μουρα Πουρέ, Βιο Μούρα Πουρέ χωρίς κουκούτσια, Άγριο Μούρα Πουρέ χωρίς κουκούτσια
Τα μούρα είναι γνωστά για τα πολυφαινολικά αντιοξειδωτικά. Αυτές είναι φυσικά απαντώμενες χημικές ουσίες που μπορούν να διεγείρουν μεταβολικές διαδικασίες.
Τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ διεξάγουν δύο τρέχουσες κλινικές δοκιμές με μούρα, στις οποίες δοκιμάζεται η αντικαρκινική δράση στους ανθρώπους.
Τα μούρα χρησιμοποιούνται συχνά για επιδόρπια, μαρμελάδεςκαιζελέ χωρίς κουκούτσια.
...Γυάλινα Μινιατούρες: μια πρακτική επιλογή για ξενοδοχεία, πανσιόν και καφέ. Ως δείγμα μεγέθους, είναι ιδανικές και για ένταξη σε συσκευασίες δώρων ή καλάθια παρουσίασης.
Το γυαλί είναι η ιδανική συσκευασία για τρόφιμα. Νόστιμες μαρμελάδες, φρουτώδη ζελέ ή γλυκό μέλι φαίνονται απλώς καλύτερα σε ένα γυάλινο δοχείο. Και όχι μόνο αυτό: το γυαλί δεν αντιδρά χημικά. Το προϊόν σας μυρίζει και γεύεται...