• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικά - αγωγοί- σωλήνες και λάστιχα

Αποτελέσματα για

Έμπορος Χονδρικής - Πλαστικά - αγωγοί- σωλήνες και λάστιχα

Έμπορος χονδρικής
  1. LION GROUP CO.

    Ουκρανία

    Η εταιρεία LION GROUP CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη υγιεινής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα, συνδετικα σωληνων, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και εξαρτηματα κλιματισμου. Έχει έδρα σε Dnepropetrovsk, Ουκρανία.

  2. HYDRO MSO

    Λίβανος

    Η εταιρεία HYDRO MSO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες, και Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα. Έχει έδρα σε Beirut, Λίβανος.

  3. MARTENS PLASTICS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία MARTENS PLASTICS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανέσεις κατοικίας, και Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα. Έχει έδρα σε Mol, Βέλγιο.

  4. PIMPA PLASTIK BORU PAZARLAMA LTD. ŞTI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία PIMPA PLASTIK BORU PAZARLAMA LTD. ŞTI., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα, και διχτυα προστασιας απο το χαλαζι. Έχει έδρα σε Adana, Τουρκία.

  5. M.B.T. DI MARIO ARMENI

    Ιταλία

    Η εταιρεία M.B.T. DI MARIO ARMENI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Πλαστικές ύλες - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα, Σωλήνες και αγωγοί από PVC, και Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sestu, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OVECA KOMERS O O D

    Βουλγαρία

  2. DEL FRATE S.R.L.

    Ιταλία

  3. RONCHINI FILIPPO

    Ιταλία

  4. FINTECH - BULGARIA A D

    Βουλγαρία

  5. GEORG FISCHER ROHRLEITUNGSSYSTEME GMBH

    Αυστρία

  1. MITERA - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA.

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία MITERA - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Agualva Cacém, Πορτογαλία.

  2. EINECKE KUNSTSTOFFROHRE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

  1. KHG WARNECKE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KHG WARNECKE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. WAVIN OVERSEAS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WAVIN OVERSEAS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Dedemsvaart, Κάτω Χώρες.

  3. HYPHOSE LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία HYPHOSE LTD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορειχαλκινοι συνδεσμοι και ειδη κιγκαλεριας για ευκαμπτους σωληνες, σωληνες για υδραυλικους αγωγους, σωληνες πολυαιθυλενιου, και Σωλήνες για κηπουρική. Έχει έδρα σε Southampton, Ηνωμένο Βασίλειο.

  4. DMI INVEST A/S

    Δανία

  5. RBS ROHRBAU - SCHWEISSTECHNIK GESELLSCHAFT M.B.H.

    Αυστρία

  6. LLABERIA PLASTICS SL

    Ισπανία

  7. FGF KERESKEDELMI ES KÉPVISELETI BT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία FGF KERESKEDELMI ES KÉPVISELETI BT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει έδρα σε Budapest, Ουγγαρία.

  8. ISH-BLÜMEL-INDUSTRIE- SCHLAUCH-HANDELS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ISH-BLÜMEL-INDUSTRIE- SCHLAUCH-HANDELS-GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαστικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Ελαστικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Pansdorf, Γερμανία.

  1. VIRHO SERVICE

    Ιταλία

    Η εταιρεία VIRHO SERVICE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Rho, Ιταλία.

  2. BUL NUPI OOD

    Βουλγαρία

  3. SUBMINISTRES A OBRES I TERRENYS SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία SUBMINISTRES A OBRES I TERRENYS SL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Sabadell, Ισπανία.

  4. DYKA GMBH

    Γερμανία

  5. GOLDEN PLASTIK LTD.

    Τουρκία

    Η εταιρεία GOLDEN PLASTIK LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι σωληνωσεων, και συνδεσμοι για σωληνες απο πλαστικο. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

  6. MARLEY ÖSTERREICH GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία MARLEY ÖSTERREICH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Linz, Αυστρία.

  7. SUPERPLASTIC

    Βέλγιο

    Η εταιρεία SUPERPLASTIC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Πλαστικά φύλλα, Δεξαμενές πλαστικές, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Πλαστικά φύλλα, και Δεξαμενές πλαστικές. Έχει έδρα σε Liège Sclessin, Βέλγιο.

  8. FERSCHL HOSE & HYDRAULICS LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία FERSCHL HOSE & HYDRAULICS LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, και Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Gateshead, Ηνωμένο Βασίλειο.

  9. FABBRI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FABBRI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Empoli, Ιταλία.

  10. J.M. RUDOLF JÄGER ROHRVERBINDUNGSTEILE HANDELS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία J.M. RUDOLF JÄGER ROHRVERBINDUNGSTEILE HANDELS-GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Έμπορος Χονδρικής - Πλαστικά - αγωγοί- σωλήνες και λάστιχα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

66 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ