...Οι κόκκοι και οι γρήγορα βρασμένοι κόκκοι παρασκευάζονται από ατμισμένο ή μη ατμισμένο φαγόπυρο. Συνήθως έχουν κρέμα με κιτρινωπή απόχρωση ή καφέ με αποχρώσεις. Οι κόκκοι φαγόπυρου TM "TERRA" είναι της υψηλότερης ποιότητας.
Η πατρίδα του φαγόπυρου είναι τα Ιμαλάια. Οι λαοί της Βόρειας Ινδίας και του Νεπάλ έμαθαν να μαγειρεύουν νόστιμη χυλό από φαγόπυρο και να ψήνουν κέικ από αλεύρι φαγόπυρου πριν από περισσότερα από 4.000 χρόνια.
... ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΝΕΠΑΛ
Η κρέμαΝεπάλ παρασκευάζεται αναμειγνύοντας κίεφ, δηλαδή γύρη CBD, καθώς και κερί (wax) CBD και λάδι κάνναβης με CBD.
Αυτό δίνει πικάντικες νότες και λουλουδάτες αρωματικές νότες που αναγνωρίζονται κατά την γευστική δοκιμή. Η γύρη CBD μας είναι γεμάτη γεύσεις, μπορεί να χαθείτε!
Σύνθεση: Κίεφ, κερί, λάδι CBD
Ποσοστό CBD: 33%
Ποσοστό THC: λιγότερο από 0.2%
Γεύση: Πικάντικη, λουλουδάτη
Επίδραση: Χαλαρωτική και καταπραϋντική
Χρώμα: Εξωτερικά μαύρο και εσωτερικά σκούρο καφέ...
...Σάλτσα κίτρινου κάρυ ημι-υγρή και ελαφρώς πικάντικη με πινελιές κάρυ. Ιδανική σάλτσα για πιάτα με κοτόπουλο ή γαρίδες, επίσης σε χωνάκια. Μπορεί να εμπλουτιστεί με κρέμα. Υπάρχουν αμέτρητα είδη κάρυ, που ανήκουν στη γαστρονομία της ινδικής χερσονήσου (Ινδία, Πακιστάν, Νεπάλ, Μαλδίβες), στη Νοτιοανατολική Ασία, στην Κίνα, στις Φίτζι, στη Νότια Κορέα, στην Ιαπωνία κ.λπ. Ωστόσο, η αναφορά όλων αυτών θα απαιτούσε την έκδοση ενός ογκώδους βιβλίου.