• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φυτα και λιπασματα

Αποτελέσματα για

Φυτα και λιπασματα

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. FLORA WERELD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FLORA WERELD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά φυτωρίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μοσχευματα εμβολιασμου, μοσχευματα, βολβοι κρινου, και βολβοι ζουμπουλιου. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  2. ALNABATAT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALNABATAT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά φυτωρίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανθοφυτοκομια, φυτα και ανθη κηπου, γενικες αγορες ανθεων και φυτων, και ανθη και φυτα σε χονδρικη. Έχει έδρα σε Honselersdijk, Κάτω Χώρες.

  3. VAN VLIET FLOWER GROUP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN VLIET FLOWER GROUP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανθη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά σε γλάστρες, κομμενα λουλουδια, διανομη κομμενων ανθεων, Φυτά σε γλάστρες, και ανθη και φυτα σε χονδρικη. Έχει έδρα σε Honselersdijk, Κάτω Χώρες.

  4. VAN DIEMEN CHEMICALS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DIEMEN CHEMICALS BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα χημικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, χημικα συντηρητικα για την βιομηχανια τροφιμων, Χημικά προϊόντα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και χημικα διαλυτικα. Έχει έδρα σε Alphen Aan Den Rijn, Κάτω Χώρες.

  5. SUN IMPEX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SUN IMPEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IKASIDO GLOBAL GROUP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία IKASIDO GLOBAL GROUP B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανθισμένα φυτά. Έχει έδρα σε Naaldwijk, Κάτω Χώρες.

  2. HOUTSNIPPERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOUTSNIPPERS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τύρφη και κοπριά. Έχει έδρα σε Amersfoort, Κάτω Χώρες.

  3. HOLLAND POTGROND B.V.

    Κάτω Χώρες