• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τρόφιμα- προμαγειρευμένα και γκουρμέ

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα- προμαγειρευμένα και γκουρμέ

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. LAMB WESTON MEIJER BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LAMB WESTON MEIJER BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες, Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες, και Πατάτες για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Kruiningen, Κάτω Χώρες.

  2. MENU-THUIS.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MENU-THUIS.NL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, και Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει έδρα σε Den Haag, Κάτω Χώρες.

  3. QSTA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία QSTA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  4. FARM FRITES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FARM FRITES B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες, και Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες. Έχει έδρα σε Oudenhoorn, Κάτω Χώρες.