• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προμήθεια

Αποτελέσματα για

Προμήθεια

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΈμπορος χονδρικής
  1. TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης, προμηθειες σε τροφιμα για εστιατορια, φρουτα και λαχανικα, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Barendrecht, Κάτω Χώρες.

  2. BLUEFLOWER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BLUEFLOWER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους είδη ξενοδοχείου, μεταλλικες προθηκες, διακοσμηση για εμπορικα κεντρα, και πασσαλοι ευθυγραμμισης. Έχει έδρα σε Yerseke, Κάτω Χώρες.

  3. ROOBOS BLOEMEN GROOTHANDEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROOBOS BLOEMEN GROOTHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανθη χονδρικης, αξεσουαρ για ανθοπωλες σε χονδρικη, προμηθειες για ανθοπωλεις χονδρικης, και φυτα χονδρικης. Έχει έδρα σε Honselersdijk, Κάτω Χώρες.

  4. PARFUMERIE RHEDS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PARFUMERIE RHEDS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γαλλικα αρωματα, ειδη για αρωματοπωλεια, προμηθειες για την αρωματοποιια και τα καλλυντικα, και αρωματοποιια. Έχει έδρα σε Zoetermeer, Κάτω Χώρες.

  5. LIFE SPORTS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LIFE SPORTS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γκολφ - είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκι, χειμερινά αθλήματα- είδη, Τέννις εξοπλισμός και προμήθειες, Σκι, χειμερινά αθλήματα- είδη, και Τέννις εξοπλισμός και προμήθειες. Έχει έδρα σε Rijswijk Zh, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PUMA BENELUX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PUMA BENELUX B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τέννις εξοπλισμός και προμήθειες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρέκινγκ- είδη, και Τρέκινγκ- είδη. Έχει έδρα σε Leusden, Κάτω Χώρες.