• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δαπεδο

Αποτελέσματα για

Δαπεδο

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΈμπορος λιανικής
  1. K.D.A. INTERIEUR & DESIGN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία K.D.A. INTERIEUR & DESIGN, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλοκάρβουνα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διακοσμητικός φωτισμός, Διακοσμητικός φωτισμός, και εφυαλωση παρκετων και ξυλινων δαπεδων. Έχει έδρα σε Veghel, Κάτω Χώρες.

  2. BEN DE GRAAFF PROJECT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BEN DE GRAAFF PROJECT B.V., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψευδοδάπεδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μοκέτες σε πλακάκια, Παρκέ δάπεδα, Μοκέτες σε πλακάκια, Παρκέ δάπεδα, επιπλα εσωτερικων χωρων, και αξεσουαρ για κουρτινες. Έχει έδρα σε Sprang-Capelle, Κάτω Χώρες.

  3. UNIQUE PARKET

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία UNIQUE PARKET, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παρκέ δάπεδα. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  4. TEGELMEGASHOP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TEGELMEGASHOP, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κεραμικα για δαπεδα, πλακακια για επενδυσεις, πλακακια μωσαϊκου, και Πλακάκια από φυσική πέτρα. Έχει έδρα σε Roermond, Κάτω Χώρες.

  5. SCHIPPERS TEGELS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCHIPPERS TEGELS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κεραμικα για δαπεδα. Έχει έδρα σε Schijndel, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PUURKURK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PUURKURK, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάνελ και επενδύσεις από φελλό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δαπεδα απο φελλο, πανελ απο φελλο, και επεξεργασια φελλου. Έχει έδρα σε Eersel, Κάτω Χώρες.

  2. BOUMANPROJECTEN.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOUMANPROJECTEN.NL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλιά και μοκέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βινύλιο - επενδύσεις δαπέδων, ελασματοποιημένα δάπεδα, και μοκετες. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  3. TEGELARENA.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TEGELARENA.NL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κεραμικα για δαπεδα. Έχει έδρα σε Baarlo Lb, Κάτω Χώρες.

  4. RADIATOREN DISCOUNTER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RADIATOREN DISCOUNTER, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλοριφερ, και εγκαταστασεις θερμανσης δαπεδου. Έχει έδρα σε Drunen, Κάτω Χώρες.

  5. VLOERVERWARMINGZELFLEGGEN.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VLOERVERWARMINGZELFLEGGEN.NL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα επιδαπέδιας θέρμανσης, και εγκαταστασεις θερμανσης δαπεδου. Έχει έδρα σε Budel, Κάτω Χώρες.

  1. DELMHORST EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Μετρητές υγρασίας Delmhorst - λύσεις για τον έλεγχο της υγρασίας ! Φορητοί μετρητές υγρασίας επαγγελματικής χρήσης για την μέτρηση της υγρασίας σε ξύλο, υλικά δόμησης, δάπεδα, χόρτο, σπόρους, κόκκους, βαμβάκι, χαρτί, χαρτόνι, δέρμα και πολλά άλλα. Η Delmhorst φημίζεται για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή μετρητών υγρασίας ανώτερης ποιότητας που διατίθενται στην αγορά. Δεσμεύεται για την παροχή άριστων προϊόντων και ανώτερη εξυπηρέτηση. Ενισχύστε την εμπειρογνωμοσύνη σας χάρη στις ικανότητες μας στον τομέα της μέτρησης της υγρασίας.