... διάφορες βιομηχανίες. Χρησιμοποιείται συνήθως για:
1. Συντήρηση Τροφίμων: Λειτουργεί ως συντηρητικό τροφίμων για την παράταση της διάρκειας ζωής διαφόρων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των αποξηραμένων φρούτων, λαχανικών και κρασιού.
Περιεχόμενο >=%:96.5
Βαρέα Μέταλλα (Fe)=< %:0.003
Βαρέα Μέταλλα (As)< %:0.0001
SO2>=</td>:65
PH:4.0-5.0
Βαρέα Μέταλλα (Pb)=< %:0.0005...
... και μπορούν να αγοραστούν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Δεδομένου ότι τα λαχανικά συνήθως καταψύχονται αμέσως μετά τη συγκομιδή, διατηρούν γενικά πολλά από τα θρεπτικά τους συστατικά.
Τα προϊόντα μας (ορισμένα από τα οποία είναι βιολογικά και/ή βιώσιμα):
• Πράσινα μπιζέλια
• Πιπεριές
• Σπανάκι
• Μπρόκολο
• Κουνουπίδι
• Γλυκό καλαμπόκι
• Κρεμμύδι
• Κολοκυθάκι
• Μίγματα λαχανικών
• Τηγανητές πατάτες...
...WINCHAMP - BIO 4/3/3 u.a.b. NFU 42001 CLASS 6 TYPE12
Βιολογικό λίπασμα από επεξεργασία Βιολογικών Λαχανικών
Αγρονομικές αξίες
650 κιλά οργανικής ύλης ανά τόνο
80% αφομοιώσιμο φώσφορο και κάλιο
Η αζωτούχος μεταλλοποίηση είναι 60 ημέρες ανάλογα με την ημερομηνία διασποράς.
Η VCU Robotics παρέχει εξατομικευμένες λύσεις αυτοματοποίησης για να αναβαθμίσει τη διαδικασία παραγωγής σας. Με αυτές τις λύσεις, η έλλειψη προσωπικού δεν είναι πλέον πρόβλημα και η διαδικασία παραγωγής σας γίνεται πιο αποδοτική, αξιόπιστη και διαφανής. Η εξειδίκευσή μας βρίσκεται κυρίως στην παροχή υγιεινών μηχανών pick-and-place για τη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων, ωστόσο καμία πρόκληση δεν...
... της αντλίας να μπορούν να καθαριστούν αποτελεσματικά. Κύρια χαρακτηριστικά: · Επεξεργασία προϊόντων με μέτρια έως υψηλή ιξώδη και πρώτες ύλες σε διάφορες αγορές: Βιομηχανία τροφίμων, τοματοπολτός, μαγιονέζα, μουστάρδα, μαρμελάδα, μέλι, καραμέλα, πουρές λαχανικών, πουρές κρέατος, συμπυκνώματα φρούτων, κρέμα ζαχαροπλαστικής, σάλτσες, κ.λπ. Βιομηχανία καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων, σαμπουάν...
... άμυλο καλαμποκιού και το Xanthomonas Campestri - που είναι ένα φυσικά απαντώμενο βακτήριο στην επιφάνεια πράσινων λαχανικών - είναι τα κύρια συστατικά. Τα δύο ζυμώνονται και καθαρίζονται χρησιμοποιώντας ισοπροπανόλη ή αιθανόλη. Ο μοριακός τύπος της ξανθάνης αναπαρίσταται ως (C35H49O29)n.
... συσκευές είναι απαραίτητες για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως η επεξεργασία κρέατος και ψαριών, οι φούρνοι, η πώληση λαχανικών και φρούτων, καθώς και η συνολική βιομηχανία εστίασης, όπου η ποιότητα του προϊόντος συνδέεται άμεσα με την ορθότητα της ψυκτικής υποδομής. Η ColdVink ξεχωρίζει όχι μόνο ως προμηθευτής, αλλά και ως συνεργάτης που σκέφτεται τις συγκεκριμένες ανάγκες και...