... έπακρο την ευρεία διαθεσιμότητα πρώτης ύλης που προέρχεται από τον καρπό μιας εκατονταετούς παράδοσης.
Η κύρια καινοτομία έγκειται στη δυνατότητα παραγωγής φυσικών έτοιμων γευμάτων. Χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα, με διάρκεια ζωής έως 8 μήνες.
Η δυνατότητα διατήρησης του προϊόντος σε θερμοκρασία δωματίου επιτρέπει εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του κόστους, καθώς και των προβλημάτων που σχετίζονται με τη μεταφορά σε ελεγχόμενη θερμοκρασία.
Παράγονται έτοιμα γεύματα με βάση τα λαχανικά, προκειμένου να αξιοποιηθεί στο έπακρο η ευρεία διαθεσιμότητα ιταλικών πρώτων υλών.
... εστιατόρια που επιθυμούν να εμπλουτίσουν το μενού τους με γλυκές και αλμυρές σπεσιαλιτέ με βάση το φιστίκι, το αμύγδαλο, το φουντούκι ή το καρύδι, αναζητώντας γνήσια προϊόντα, με σπάνια και πολύτιμη γεύση όπου η γεύση είναι καθορισμένη, τέλεια, ικανή να πείσει κάθε παλέτα και να μαγέψει.
... εκτεθούν. Συγκεκριμένα, προσφέρει τεχνική υποστήριξη για το σχεδιασμό του εκθέτη παρέχοντας πληροφορίες και ιδέες σχετικά με τα χρησιμοποιούμενα υλικά και συμβουλές για το σχέδιο του προϊόντος, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του πελάτη όσον αφορά τις διαστάσεις, το βάρος και την αντοχή. Επιπλέον, η A.M. ESPOSITORI προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τους εκθέτες με γραφικά μέρη...
... στη βάση δεδομένων της BARTER4MEDIA και να γεμίσουν τα δωμάτια στις περιόδους χαμηλής επισκεψιμότητας, βελτιστοποιώντας έτσι τα κόστη διαχείρισης. Όλα αυτά ισχύουν φυσικά και κυρίως στην περίπτωση που το ξενοδοχείο θέλει να προωθήσει τη δραστηριότητά του με διαφημιστικές καμπάνιες, τόσο στα κανονικά μέσα ενημέρωσης όσο και στα κοινωνικά δίκτυα, με προγραμματικές καμπάνιες που είναι ικανές να προφίλ και να στείλουν το διαφημιστικό μήνυμα μόνο σε στοχευμένα άτομα.
... καλύτερη ποιότητα του προϊόντος, ιδιαίτερα οι μόνωσεις, τα συστήματα θέρμανσης, οι κατασκευές και τα συστήματα ελέγχου διαδικασίας. Η Tecnoforni, εκτός από την παραγωγή μαζικής παραγωγής, προσφέρει την προμήθεια εγκαταστάσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες του πελάτη, σχεδιασμένων σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις και τα ειδικά παραγωγικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Οι μηχανές...
... σούπερ μάρκετ. Είναι φτιαγμένη αποκλειστικά για πιτσαρίες, ταβέρνες, εστιατόρια, παμπ, catering, μπαρ, κ.λπ. Η απλότητα και οι σύντομοι χρόνοι προετοιμασίας, μαζί με την υψηλή ποιότητα του προϊόντος, θα σας επιτρέψουν να μειώσετε δραστικά τους χρόνους αναμονής στα τραπέζια, αυξάνοντας την ικανοποίηση από την εξυπηρέτηση και επιταχύνοντας την ανακύκλωση των θέσεων στο κατάστημά σας.
... και καινοτομία έχει επιτρέψει την ανάπτυξη μιας αξιόλογης γκάμας από αδιαβροχοποιητικά, αστάρια και φινιρίσματα με βάση το νερό. Σε αυτή τη γκάμα προστίθενται τα παραδοσιακά προϊόντα με διαλύτες, όπως νιτρο, συνθετικά, ακρυλικά ή πολυουρεθανικά με τα αντίστοιχα διαλύτες. Η αποτελεσματικότητα και η ταχύτητα της ομάδας τεχνικής υποστήριξης είναι τα αναμφισβήτητα στοιχεία που εκτιμούν οι πελάτες, μαζί με τον υψηλό βαθμό εξατομίκευσης του προϊόντος.
... ιδρύθηκε το 1963, προτείνει πάντα στοχευμένες λύσεις στις συγκεκριμένες ανάγκες του πελάτη, υλοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο, χάρη στην υποστήριξη των πιο προηγμένων τεχνολογιών, την σχεδιαστική ιδέα. Η έδρα μας έχει επιφάνεια 3000 m² καλυμμένη. Στη βάση της παραγωγικής φιλοσοφίας της εταιρείας βρίσκονται ορισμένα θεμελιώδη στοιχεία: σημαντική εμπειρία στον τομέα της βαθιάς σφράγισης, της επεξεργασίας χάλυβα και μετάλλων, της κοπής και της ψυχρής σφράγισης μετάλλων, κατοχή γνώσης καινοτόμων τεχνολογιών, που είναι θεμελιώδους σημασίας για την ταχεία παραγωγή και προσφορά ενός ποιοτικού προϊόντος.
...Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής αυστηρά χειροποίητο που έχει επινοήσει και καταχωρίσει στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών της Chieti το γλυκό "Torta del Lupo ...di Pretoro", με βάση τη μαύρη σοκολάτα, το κόκκινο κρασί Montepulciano d'Abruzzo, τη σοκολάτα gianduia και το ρούμι. Η ημερομηνία λήξης του προϊόντος είναι 5 μήνες, η συντήρηση σε θερμοκρασία δωματίου μέγιστο 25°. Το γλυκό είναι συσκευασμένο σε μια...
... απευθείας στον τόπο, ή φούρνους σε κινητή βάση (μοντέλο Vesuvio) οι οποίοι δημιουργούνται στη Νάπολη και αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο αναδημιουργώντας την ποιότητα του παραδοσιακού ναπολιτάνικου ψησίματος. Εκτός από τους φούρνους ξύλου για επαγγελματική χρήση σε πιτσαρίες, φούρνους ή για διατροφικούς σκοπούς, οικολογικούς, βιομηχανικούς, προκατασκευασμένους και για εστιατόρια.
... εξειδίκευση του τεχνικού μας προσωπικού και τη συνεχή εργασία επιλογής των καλύτερων προμηθευτών στην αγορά, προκύπτει μια ευρεία και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων σχεδιασμένη με βάση τις διαφορετικές ανάγκες των χονδρεμπόρων.
... έργου και την ανάπτυξή του πριν από την παραγωγή, ώστε να μπορεί να αξιολογηθεί η λειτουργικότητα ή η αισθητική ενός προϊόντος με πολύ ευέλικτο τρόπο. Το κόστος και οι χρόνοι υλοποίησης μειώνονται και μπορείτε να αξιολογήσετε το έργο σας βλέποντάς το και δοκιμάζοντάς το με βάση πολύπλοκα πλαστικά μοντέλα που είναι ικανά να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.
... πλατφόρμας μας, CA Video Production, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για εταιρικό βίντεο, θεσμικό, βιομηχανικό ή προϊόντος. Δημιουργούμε βίντεο για εκπαίδευση και εσωτερική και εξωτερική επικοινωνία, καθώς και βίντεο για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, προκειμένου να παρέχουμε πάντα μια υπηρεσία αντάξια των προσδοκιών.
... επικοινωνίας σε 360 μοίρες. Η Frog in Love δεν παράγει μόνο εκδοτική γραφιστική, συντονισμένες εικόνες και διαφημιστικές καμπάνιες, αλλά αναλαμβάνει επίσης την υλοποίηση των προϊόντων από τη φάση του σχεδιασμού μέχρι την τελική υλοποίηση και τον προγραμματισμό του προϋπολογισμού για την εκκίνηση του προϊόντος.
Λειτουργούμε σε μια επιφάνεια 900 τ.μ., εκ των οποίων 600 τ.μ. είναι καλυμμένα, με 6 εξειδικευμένους χειριστές, 1 υπεύθυνο εργαστηρίου και 1 υπεύθυνο CAD-CAM. Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες ομάδες σύμφωνα με σχέδιο ή με βάση το δικό μας προσχέδιο για την ανάπτυξη των κατασκευαστικών σχεδίων και του τελικού προϊόντος, συνοδευόμενο από εγχειρίδιο χρήσης και συντήρησης της μηχανής...
... χάρτες περιοχών που πιστοποιούν την ακεραιότητα του εδάφους ανάπτυξης: γι' αυτόν τον λόγο, η γεύση και το άρωμα αυτών των άγριων μανιταριών έχουν πάντα την καθαρότητα της αμόλυντης φύσης. Τα προϊόντα επιλέγονται με βάση τον τύπο τους και ελέγχονται από τον εταιρικό μυκολόγο για να αποσταλούν άμεσα σε όλη την Ευρώπη. Η ικανότητα της BIOXEN FOOD να περιορίζει στο μέγιστο τους χρόνους επεξεργασίας και μεταφοράς των άγριων μανιταριών, από τη στιγμή που συλλέγονται μέχρι τη στιγμή που φτάνουν στον καταναλωτή, είναι το μεγάλο πλεονέκτημα που επιτρέπει την προσφορά πάντα ενός ποιοτικά ανώτερου προϊόντος.