... τροφίμων. Από πάντα προσεκτικοί στην αυθεντικότητα και τη φρεσκάδα των λαχανικών μας, στοχεύουμε καθημερινά στην επίτευξη της αριστείας. Γι' αυτό κάθε επεξεργασία μας, από την επιλογή μέχρι το μαγείρεμα, από τα αρωματικά μπάνια μέχρι την κονσερβοποίηση, γίνεται πάντα με την ίδια μεθοδική φροντίδα. Γι' αυτό το λόγο, το να σερβίρεις τα προϊόντα της Bella Contadina προσφέρει σε κάθε γεύμα την αληθινή...
... φρέσκα και πρώτης ποιότητας. Η χειροποίητη επεξεργασία είναι προσεκτική και μεθοδική και όλα είναι προσανατολισμένα στην προστασία και την ασφάλεια που πρέπει να έχει ο πελάτης κατά την κατανάλωση του προϊόντος μας, πέρα από την παράδοση.
Το 1900, ο Ναζαρένο Τζιακομίνι ιδρύει μια μικρή επιχείρηση στο Μιλάνο, ειδικευόμενος στην επεξεργασία σαφράν και αποξηραμένων μανιταριών πορτσίνι. Σήμερα, 115 χρόνια αργότερα, η επιχείρηση έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά της, βελτιώνοντας και διευρύνοντας τις τεχνικές υποδομές της, κατατάσσοντας την ανάμεσα στις κύριες επιχειρήσεις του τομέα. Το 2015, η Giacomini S.r.l. αποκτά το 50% της BIMFOOD doo, ηγέτιδας επιχείρησης στη Μακεδονία για την επεξεργασία φρέσκων, αποξηραμένων και κατεψυγμένων φρούτων, λαχανικών και μανιταριών.
Η Giul Ltd αναζητά προσεκτικά τα καλύτερα τρόφιμα που υπάρχουν στην Ιταλία. Δεν είμαστε απλώς μια εταιρεία μεταπωλητών, το πρόγραμμά μας προέρχεται από την έρευνα, από την εγκαθίδρυση σχέσεων με τον παραγωγό γαστρονομικών προϊόντων, είτε αυτός είναι οινοποιός, τροφίμων ή φρούτων και λαχανικών, η αγαπημένη και παλιά αγροτική επιχείρηση, αλλά και με την επεξεργασία ιστορικών σημάτων, δοκιμάζοντας...