...Ελαφριά, νόστιμα και τραγανά, τα Scalitì καλαμποκιού της Storo είναι το τέλειο σνακ που φέρνει στο μυαλό πιάτα καυτής πολέντας. Μια απαραίτητη λιχουδιά, φτιαγμένη με αλεύρι Storo. Το προϊόν είναι βιολογικό και χωρίς γλουτένη.
...Πρωινό, σνακ ή επιδόρπιο… κάθε ευκαιρία είναι καλή για μια φέτα από μαλακό plum cake.
Φτιάχνουμε το αφράτο plumcake μας (200γρ) σε κλασική ορθογώνια φόρμα, που του δίνει μια πρακτική μορφή για να κόβεται σε φέτες για το πρωινό και το σνακ. Η ζύμη είναι βασισμένη σε αυγά, βούτυρο, με αλεύρι ρυζιού και φαγόπυρου, άμυλο ρυζιού και καλαμποκιού, που γίνεται πιο ελαφριά χάρη στην προσθήκη ηλιέλαιου. Το κλασικό αφράτο γλυκό που προσφέρεται ευχάριστα στους μικρούς και που θυμίζει τόσο τις γεύσεις του σπιτιού. Δοκίμασέ το εμπλουτισμένο με μια ελαφριά σιρόπι και γεμισμένο με μαρμελάδες ή αλείμματα.
... τείνει να στεγνώνει αμέσως μετά το ψήσιμο. Όλες οι αναφορές μας ξεκινούν από μια βάση που αποτελείται από: γάλα, αυγά, αλεύρι, αλάτι, πιπέρι, καθώς και λίπος για να βελτιωθεί η στρώση. Από τις βάσεις μας των Crefole sfogliate, ετοιμάζουμε διάφορες αναφορές: Crefole sfogliate ολικής αλέσεως, Crepole με ζύμη από πολέντα, Crefole sfogliate ολικής αλέσεως, Crefole sfogliate με σιτάρι. Από αυτές προκύπτουν επίσης τα νόστιμα σνακ μας: Crefolini και Crepolini.
...Συστατικά: Νερό, ζάχαρη, αλκοόλη από γεωργική προέλευση, αποβουτυρωμένη σκόνη γάλακτος, αρωματικές ύλες, μπαμπάς σε κομμάτια.
Μπαμπάς σε κομμάτια: Αλεύρι σίτου (ΣΙΤΟΣ) Τύπου "0", αυγά, φυτική μαργαρίνη, χωρίς υδρογονωμένα λίπη που αποτελούνται από φυτικά έλαια και λίπη (φοινικέλαιο και ηλιέλαιο), νερό, διορθωτής οξύτητας E330, αρωματικές ύλες, ζάχαρη, αλάτι, φυσική μαγιά. Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών.
Περιέχει αλλεργιογόνα.
Vol 17%...
...Η χρήση της επαγγελματικής μηχανής για την παραγωγή φρέσκιας ζύμης είναι προσβάσιμη σε όλους, κάνει τα πάντα μόνη της; απλά εισάγετε τα υλικά και σε λίγα λεπτά η ζύμη είναι έτοιμη στους τύπους και τα σχήματα που επιθυμείτε. Αφού ρίξετε αυγά, αλεύρι και νερό στη δεξαμενή, η μηχανή ζυμώνει αυτόματα για περίπου 5 λεπτά, στη συνέχεια αρχίζει η εξώθηση. Η μηχανή είναι πλέον παρούσα σε πολλά εστιατόρια...
... χειροποίητα και υψηλής ποιότητας για να τηρεί τα πρότυπα αριστείας της εταιρείας. Παράγεται και συσκευάζεται σύμφωνα με τη νομοθεσία.
ΒΑΣΗ ΠΙΤΣΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑ
Συστατικά: Αλεύρι σίτου σκληρού, νερό, άμυλο πατάτας, θαλάσσιο αλάτι, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, μαγιά, λεκιθίνη σόγιας. Αρωματική ντομάτα. Περιέχει γλουτένη.
Η εταιρεία Calabrese di De Vito s.r.l. ταυτίζεται με πάνω από εβδομήντα χρόνια ιστορίας, καυχώντας για μια εμπειρία τριών γενεών που την έχει καταστήσει ηγέτη στον τομέα των τροφίμων/γλυκών. Από τον παππού Francesco, στον εγγονό Daniele, πάντα συνοδευόμενο από τον πατέρα Piero, έχουν μεταδοθεί ενθουσιασμός και αποφασιστικότητα, θετικά και φιλόδοξα συναισθήματα που περιλαμβάνουν όλους τους συνεργάτ...
...Επιλογή αλεύρων που παράγονται από το Mulino Denti. Αλεύρια με διαφορετικά χαρακτηριστικά για διάφορες ανάγκες. Ζύμη για τάρτα, ζαχαροπλαστική και πρωινό, μεγάλα προϊόντα ζύμωσης. Αλεύρι για ναπολιτάνικη πίτσα.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
... λαβή προσφέρει μεγαλύτερη άνεση χρήσης.
Η τρυπημένη επιφάνεια προσφέρει χαμηλή τριβή και αποφορτίζει το αλεύρι αποφεύγοντας να κολλήσει στον πάτο της πίτσας ρισκάροντας να καεί.
Εγγυημένη αποστολή εντός 7 εργάσιμων ημερών για λαβίδες με εξατομίκευση.
Το εργοστάσιο ζυμαρικών μας ιδρύθηκε το 2018 με καθαρά παραδοσιακή κατεύθυνση, με σκοπό την παραγωγή ζυμαρικών ανώτερης ποιότητας, με τεχνικές χειροτεχνίας. Παράγουμε τόσο κλασικά όσο και περιφερειακά ξηρά ζυμαρικά, σεβόμενοι το περιβάλλον και την υγεία των ανθρώπων.
Όλα ξεκινούν από μια προσεκτική επιλογή της σιμιγδαλιού Σικελίας και Ιταλίας και άλλων πρώτων υλών που συνδυάζονται με τις ίδιες τεχ...
...Η ημι-μάσκα CHR100 παρέχει επαρκή προστασία κατά των σκόνης και των στερεών και υγρών αερολυμάτων. Χρησιμοποιείται σε τομείς όπως η ιατρική, η κλωστοϋφαντουργία, οι σφαγές, η μεταλλουργία, οι κατασκευές, η βιομηχανία σιδήρου κ.λπ., για την προστασία από βακτήρια, ιούς, σκόνες, ομίχλες και καπνούς που περιέχουν ανθρακικό ασβέστιο, πηλό, καολίνη, κυτταρίνη, βαμβάκι, αλεύρι, σιδηρούχους μετάλλους, φυτικά και ορυκτά έλαια, υγρά για την επεξεργασία μετάλλων.
Εξαιρετικά ελαφριά και άνετη, δεν απαιτεί καμία συντήρηση.
...Πουλάμε εγκαταστάσεις διαχωρισμού των σπόρων σταφυλιού, χωρίζοντάς τους σε: 1-Σπόροι σταφυλιού από τους οποίους εξάγονται OPC - Λάδι σπόρου σταφυλιού - Αλεύρι χωρίς γλουτένη - 2-Φλούδες σταφυλιού από τις οποίες παράγονται αλεύρια τροφίμων, ζωοτροφές για εκτρεφόμενα ζώα, Χούμους που περιέχει την φυτική ορμόνη ανάπτυξης.
... έχουν επιτρέψει στην εταιρεία να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας, που ζητούνται από μια διεθνή αγορά. Η εταιρεία είναι μία από τις πιο γνωστές και αναγνωρίσιμες στην Σικελία για την εμπορία και επεξεργασία συμβατικών και βιολογικών αμυγδάλων, εξασφαλίζοντας την ποιότητα του προϊόντος που είναι απολύτως φυσικό. Η Agri Cereal Mandorle είναι ένα κέντρο συλλογής αμυγδάλων, επεξεργασίας και εμπορίας. Η επιχείρηση είναι εξειδικευμένη σε αμύγδαλα με κέλυφος, αποφλοιωμένα και παράγωγα όπως αποφλοιωμένα αμύγδαλα, αλεύρι αμυγδάλου, κομμένα αμύγδαλα, θρυμματισμένα αμύγδαλα.
... κατευθυντήριες γραμμές, επιτρέποντάς μας να παράγουμε μικρότερη ποσότητα προϊόντος αλλά με υψηλότερη ποιότητα, που μεταφράζεται σε καλύτερη ποιότητα ζωής για τον καταναλωτή. Επεξεργαζόμαστε τα λουλούδια μας σε διάφορα άλλα προϊόντα όπως έλαια CBD, αφεψήματα και παρόμοια προϊόντα. Καλλιεργούμε επίσης κάνναβη για διατροφικούς σκοπούς, παράγοντας λάδι σπόρων κάνναβης, αλεύρι κάνναβης και σπόρους τροφίμων.
Ο Καλάθις Ψωμιού είναι ένα εντελώς χειροποίητο προϊόν, όλη η διαδικασία παραγωγής ελέγχεται αυστηρά. (Πιστοποίηση IFS) Η ευελιξία του μας επιτρέπει να το χρησιμοποιούμε με πιάτα τόσο ζεστά όσο και κρύα, και καθώς είναι σχεδόν χωρίς αλάτι και μαγιά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο με γλυκά όσο και με αλμυρά. Η αλεύρι σίτου με τον φυσικό του συνδετικό (γλουτένη) σε συνδυασμό με διάφορες φάσεις...
... ρυζιού, αλεύρι φαγόπυρου, αλεύρι τεφ και αλεύρι καλαμποκιού, όλα τα αλεύρια είναι ελεύθερα από την πρωτεΐνη που είναι η βάση της δυσανεξίας στη γλουτένη. Είμαστε περήφανοι να πούμε ότι για την παραγωγή των προϊόντων μας χρησιμοποιούμε πιστοποιημένες πρώτες ύλες χωρίς ΓΤΟ, που έχουν επιλεγεί και αναλογιστεί με σοφία, προκειμένου να προσφέρουμε στον καταναλωτή την αρωματικότητα, την τραγανότητα και τις...
... Full Spectrum (σύμφωνα με τον Νόμο για την Κάνναβη της 2ας Δεκεμβρίου 2016, ν.242, Εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας 22 Μαΐου 2009 και κανονισμό ΕΚ αριθ. 1112/2009.) - Έλαια CBG (σύμφωνα με τον Νόμο για την Κάνναβη της 2ας Δεκεμβρίου 2016, ν.242, Εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας 22 Μαΐου 2009 και κανονισμό ΕΚ αριθ. 1112/2009.) - Γραμμή Τροφίμων (Ζυμαρικά, Αλεύρι, Σπόροι, Ξεφλουδισμένοι σπόροι, Έλαια...
... τριμμένο ψωμί. Αλλά ποιο είναι το μυστικό της φρεσκάδας αυτού του ψωμιού; Απλό: φυσικά συστατικά όπως αλεύρι, νερό, αλάτι και προζύμι, επεξεργασμένα με πάθος και δεξιοτεχνία, σύμφωνα με τις διδασκαλίες που προέρχονται από τους παλιούς μάστερ αρτοποιούς.
Πώληση πελλετ και ξυλείας για θέρμανση σε παλέτες με παράδοση στο σπίτι και χειροποίητο αλεύρι από σκληρό και μαλακό σιτάρι. Διαθέτουμε πιστοποιημένα πελλετ A1 και A2 υψηλής ποιότητας και ξηρή ξυλεία για καύση σε παλέτες όλο το χρόνο. Η παράδοση στο σπίτι των παλετών πελλετ ή ξυλείας γίνεται γρήγορα στις περιοχές της Βιτσέντζα και της Βερόνας. Επιπλέον, ο Μύλος Fratelli Campagnaro παράγει μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα αλεύρια για την αρτοποιία και την παρασκευή της παραδοσιακής πολέντα Βιτσέντζα, επεξεργαζόμενα με τρόπο που αναδεικνύει στο μέγιστο τις γεύσεις.
... παγκοσμίως ως μοναδικά και με το σμαραγδένιο χρώμα που τον ξεχωρίζει από όλες τις άλλες καλλιέργειες. Από τη σύνθεση παράδοσης, πάθους και καινοτομίας γεννιέται η Σαλάμι με Πιστάκι, που θεωρείται ένα κλασικό δεύτερο πιάτο της τοπικής γαστρονομικής παράδοσης. Από την κρέμα πέστο πιστακιού, περνώντας από τραγανά, λικέρ και αλεύρι, η Specialia αναδεικνύει την αληθινή γεύση του Πιστακιού DOP και της νότιας κουζίνας που γεννήθηκε κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου. Ο κύριος στόχος της Specialia είναι η ικανοποίηση του πελάτη και η δημιουργία από την αρχή μιας σαφούς και ήρεμης σχέσης.
... plin» και «valgranotti» με «Castelmagno». Ετοιμάζονται αποκλειστικά με φυσικά συστατικά όπως νιφάδες πατάτας, αλεύρι σίτου "00", σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αυγά και επιλεγμένα κρέατα. Καταψύχονται άμεσα και φτάνουν σε θερμοκρασία -18°C, χωρίς κανένα είδος συντηρητικού, εξασφαλίζοντας ένα γνήσιο προϊόν ανώτερης ποιότητας. Μεταξύ των νέων προϊόντων θα βρείτε: Κατεψυγμένες σάλτσες έτοιμες προς χρήση και κατεψυγμένη κρέμα λαχανικών έτοιμη προς χρήση.
... τη δοσολογία τροφίμων και μη, με σκοπό την υλοποίηση εξατομικευμένων λύσεων κατάλληλων για κάθε τύπο παραγωγικής ανάγκης. Σημαντική είναι η εμπειρία που έχει αποκτηθεί στον τομέα της συσκευασίας και της συσκευασίας φρέσκων και ξηρών ζυμαρικών, προϊόντων αρτοποιίας όπως μπισκότα, ψωμί και μπριός, καθώς και άλλων όπως ξηροί καρποί, πατατάκια, γλυκίσματα, κατεψυγμένα, λαχανικά, σκόνες όπως αλεύρι, κακάο, καφές και τεχνικά προϊόντα. Ο Όμιλος Mondial Pack αποτελείται από 7 εταιρείες που επιτρέπουν την διαφοροποίηση της παραγωγής με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής!