• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υπηρεσιες

Αποτελέσματα για

Υπηρεσιες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΠάροχος υπηρεσιών
  1. INTERPORTO DI TRIESTE SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Το Κέντρο εφοδιαστικής της Τεργέστης, στο Monrupino (TS), είναι σε θέση να καλύψει τις διάφορες ανάγκες του διεθνούς εμπορίου και των φορέων μεταφορών. Οι περισσότεροι από 400 εργαζόμενοι σε υπηρεσίες, χωρισμένοι σε δημόσιες διοικήσεις και 40 οίκους αποστολών, μεταφοράς και υποστήριξης, είναι σε θέση να καλύψουν τις διάφορες ανάγκες του διεθνούς εμπορίου και των μεταφορών.

  2. INTERPORTO DI TRIESTE - FERNETTI SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Interporto παρέχει υποδομές αφιερωμένες στη διοικητική μέριμνα μεταφορτώσεων, και βρίσκεται στο Fernetti, στα σύνορα της Ιταλίας με τη Σλοβενία. Η τοποθεσία αποτελεί έναν στρατηγικό κόμβο για τις οδικές μεταφορές ανάμεσα στις αγορές της Κεντρο-Ανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου. Παρέχει σύγχρονες υποδομές και καινοτόμες υπηρεσίες στις εθνικές και διεθνείς εταιρείες μεταφορών, ενώ λειτουργεί, επίσης, ως ένας παραλιμένιος τερματικός σταθμός που εξυπηρετεί το λιμάνι της Τεργέστης, της Μονφαλκόνε και του Κόπερ.

  3. S.D.A.G. SPA STAZIONI DOGANALI AUTOPORTUALI DI GORIZIA - AUTOPORTO

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία S.D.A.G. SPA STAZIONI DOGANALI AUTOPORTUALI DI GORIZIA - AUTOPORTO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταθμός φορτοεκφόρτωσης/ναύλωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοκινητολιμενας, διαχειριση εμπορευματων, διακινηση εμπορευματων, και τελωνειακες υπηρεσιες. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  4. FREE SERVICE S.R.L.

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FREE SERVICE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθεσιακά περίπτερα- σχεδιασμός και συναρμολόγηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαρρύθμιση σταντ, διαρρυθμιση για επιδειξεις μοδας, σχεδιασμος περιπτερων, εξατομικευμενες διαρρυθμισεις, διαρρυθμιση σκηνων για συναυλιες, υπηρεσιες και διοργανωσεις εκθεσεων, και διοργανωση εκδηλωσεων. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  5. SERVIZI NORD EST SRL

    Ιταλία

    Η SERVIZI NORD EST είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών που ειδικεύεται στον καθαρισμό και την απολύμανση, θυρωρούς και υποδοχή για δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, διακρίνεται για την υψηλή απόδοση και τη συνεργασία του. Η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που εγγυώνται στον πελάτη επίτευξη συγκεκριμένων στόχων όσον αφορά την ποιότητα και το κόστος. Εμείς φροντίζουμε για τον καθαρισμό και παρασίτων, porting, μικρές επεμβάσεις συντήρησης, κάθετου καθαρισμού, θυρωρός και υποδοχή, και την κηπουρική

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ONORANZE FUNEBRI NARDUZZI S.A.S. DI NARDUZZI GUIDO & C.

    Ιταλία

    Γραφείο τελετών Onoranze Funebri Narduzzi, μεταφορά σορού στο εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας, ολοκληρωμένες υπηρεσίες, άδεια κυκλοφορίας νεκροφόρας, υπηρεσίες αποτέφρωσης, ενταφιασμού και εργασίες κοιμητηρίου. Δραστηριοποιείται στον χώρο εδώ και πολλές γενιές, η επιχείρηση εγγυάται μια εξατομικευμένη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Η Onoranze Funebri Narduzzi σας βοηθά σε όλες τις διοικητικές σας διαδικασίες και στην διοργάνωση μια προσεγμένης σε όλες τις λεπτομέρειες επιτύμβια υπηρεσία, σε συμφωνία με την οικογένεια, με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και τιμών.

  2. DUEMILAUNO AGENZIA SOCIALE SOCIETA' COOPERATIVA SOCIALE - ONLUS

    Ιταλία

    Προσφέρουμε κοινωνικό εκπαιδευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη στους πολίτες που κινδυνεύουν να βρεθούν σε μειωνεκτική θέση : υπηρεσίες προσανατολισμού, προετοιμασίας κατάρτισης και σχετικές με την δυνατότητα εργασίας για άτομα που μειωνεκτούν απέναντι στους άλλους στην αγορά εργασίας, υπηρεσίες πρόληψης, εκπαίδευσης και αναψυχής για όλους τους πολίτες, υπηρεσίες εξομείωσης και κατάρτισης για την ανάπτυξη του κοινωνικού πολιτισμού στους εργαζόμενους και στους πολίτες.

  3. ONORANZE FUNEBRI MANSUTTI SRL

    Ιταλία

    Το γραφείο κηδειών Mansutti, χάρη στην ισχυρή εμπειρία της πάνω από τριάντα χρόνια και ένα εξειδικευμένο προσωπικό είναι σε θέση να παρεμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις, ακόμα και την πιο ευαίσθητη. Επείγοντα περιστατικά όλο το 24ωρο. Ταφόπετρες και επιτάφια μνημεία και ταφόπετρες. Αναλαμβάνουμε όλες τις διατυπώσεις, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών προς την περιουσία και τις επιχειρήσεις στο νεκροταφείο.

  4. ONORANZE FUNEBRI CIVIDALESI DI VANONE NICOLA & C. SNC

    Ιταλία

    Η Onoranze Funebri Cividalesi έχει μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα των υπηρεσιών για οργάνωση και διαχείριση κηδειών. Η Onoranze Funebri Cividalesi προσφέρει συνεργασία με σοβαρό και ειδικευμένο προσωπικό για την προετοιμασία και τη μεταφορά του νεκρού. Ο οργανισμός οργάνωσης τελετών αναλαμβάνει μεταφορά του αποθανόντος στην Ιταλία και στο εξωτερικό.

  5. ISTITUTO FISIOTERAPICO MAGRI SNC DI MAGRI RINO E C.

    Ιταλία

    Θεραπεία με λέιζερ υψηλής ισχύος, θεραπεία Tecar, θεραπεία με υπερήχους, μαγνητοθεραπεία, ηλεκτροθεραπεία, διαθερμίες με μικροκύματα, κρεβάτι με πλαίσιο έλξης, λειτουργική/κινητική αποκατάσταση, κινητικά προβλήματα/ταλάντωση, ορθοστατικές και ιδιοδεκτικές ασκήσεις, εκπαίδευση στη χρήση περιπατητήρα και στη βάδιση, μυική ενίσχυση, βάδιση, θεραπεία με μασάζ χαλάρωσης, θεραπεία με μασάζ για λεμφική αποστράγγιση.

  1. SARTIDIGITALI

    Ιταλία

    Η εταιρεία SARTIDIGITALI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαδικτυακό μάρκετινγκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες on-line - δημιουργία και ανάπτυξη, Υπηρεσίες on-line - δημιουργία και ανάπτυξη, Δημιουργία ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου, υπηρεσιες και συμβουλοι επικοινωνιας και εικονας, και διαδικτυακη εταιρεια. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. DR. ALESSANDRO OVAN FISIOTERAPISTA

    Ιταλία

    Η εταιρεία DR. ALESSANDRO OVAN FISIOTERAPISTA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες υγείας, συμπληρωματικές. Έχει έδρα σε Tricesimo, Ιταλία.

  1. CHAPEAU EVENTI

    Ιταλία

    Η εταιρεία CHAPEAU EVENTI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθέσεις - διοργάνωση και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, πρακτορείο διοργάνωσης εκδηλώσεων, και Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  2. BAGNARIOL PAOLO PROCUREMENT SERVICES & CONSULTING

    Ιταλία

    Η εταιρεία BAGNARIOL PAOLO PROCUREMENT SERVICES & CONSULTING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες για αγορες. Έχει έδρα σε Fontanafredda, Ιταλία.

  3. STUDIO SELOVIN S.R.L. LOSS ADJUSTING SERVICES

    Ιταλία

    Η εταιρεία STUDIO SELOVIN S.R.L. LOSS ADJUSTING SERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες, εκτίμηση ατυχημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες εμπειρογνωμοσυνης, εμπειρογνωμοσυνες στον τομεα των αμεσων ζημιων, εμπειρια, και πραγματογνωμοσυνες και συμβουλοι για ρευστοποιησεις ασφαλειων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  4. SDGZ - URES

    Ιταλία

    Η εταιρεία SDGZ - URES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικές ομοσπονδίες, σύλλογοι και σωματεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία δεδομένων - σύμβουλοι, επεξεργασια φορολογικων δεδομενων, διαχειριση μισθοδοσιας, και Νομικές υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  5. VOLANTINO SICURO FLYER SERVICE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία VOLANTINO SICURO FLYER SERVICE SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διανομή διαφημιστικού υλικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαφημιστικες εκστρατειες, εκτύπωση διαφημιστικών, διαφημιστικη γραφιστικη, και Υπηρεσίες άμεσου μάρκετινγκ. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  6. CENTRALINO CLOUD - ASSISTENZA CENTRALINI TELEFONICI VIRTUALI

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRALINO CLOUD - ASSISTENZA CENTRALINI TELEFONICI VIRTUALI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τηλεφωνικα προτυπα, υπηρεσιες υποστηριξης τηλεφωνικων εγκαταστασεων, αξεσουαρ και εξαρτηματα για τηλεπικοινωνιες και τηλεφωνια, και συμβουλευτικες υπηρεσιες, πωληση και συντηρηση τηλεφωνικων εγκαταστασεων. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  7. ACCADEMIA DELLE LINGUE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ACCADEMIA DELLE LINGUE SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνικές μεταφράσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες επικυρωσης επισημων μεταφρασεων, μεταφρασεις εγχειριδιων, ,μεταφραστικές εταιρείες, και Μεταφραστικές υπηρεσίες για νομικά κείμενα. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  8. CA.METAL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CA.METAL S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραδιενεργά απόβλητα - υπηρεσίες απολύμανσης, Χαρτί - συλλογή και ανακύκλωση, Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση, Γυαλί - συλλογή και ανακύκλωση, Ραδιενεργά απόβλητα - υπηρεσίες απολύμανσης, Χαρτί - συλλογή και ανακύκλωση, Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση, και Γυαλί - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Ronchis, Ιταλία.

  1. PEVERE TRASPORTI E SPEDIZIONI SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία PEVERE TRASPORTI E SPEDIZIONI SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταφορές εσωτερικού και εξωτερικού. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. ASS. COMUNICA

    Ιταλία

    Η εταιρεία ASS. COMUNICA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφράσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γραφεια μεταφρασεων, Μετάφραση εγγράφων, υπηρεσιες συμβουλων σχετικα με μεταφρασεις και διερμηνεια, και Πιστοποιημένες μεταφράσεις. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  3. BEGRAFICA

    Ιταλία

    Η εταιρεία BEGRAFICA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονική έκδοση γραφικών - υπηρεσίες Internet και Intranet. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπολογιστης γραφικων, υλοποιηση δικτυακων τοποθεσιων, γραφικη σελιδοποιηση, και δημιουργια λογοτυπων. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  4. NOLEGGIO CON CONDUCENTE DI BIAGINI G.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NOLEGGIO CON CONDUCENTE DI BIAGINI G., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση αυτοκινήτων με οδηγό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αεροδρομια και αερολιμενικες υπηρεσιες, συμβουλοι σε φορολογικα θεματα, και διοργανωση ομαδικων ταξιδιων. Έχει έδρα σε Cormons, Ιταλία.

  5. ONORANZE FUNEBRI GIULIANO SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ONORANZE FUNEBRI GIULIANO SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νεκροφόρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες γραφειου τελετων, και κηδειες. Έχει έδρα σε Gemona Del Friuli, Ιταλία.

  6. DOTTO FRANCESCO CONSULTING GREEN

    Ιταλία

    Η εταιρεία DOTTO FRANCESCO CONSULTING GREEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιβαλλοντικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιβάλλον - συμβουλευτική και έλεγχος, Σύμβουλοι για γεωργικά θέματα, κηπουρικη, και Περιβάλλον - συμβουλευτική και έλεγχος. Έχει έδρα σε Mortegliano, Ιταλία.

  7. DATASEC PROJECT SRLS

    Ιταλία

    Η εταιρεία DATASEC PROJECT SRLS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες πληροφορικής. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  8. SLAVISTICA TRADUZIONI - INTERPRETARIATO

    Ιταλία

    Η εταιρεία SLAVISTICA TRADUZIONI - INTERPRETARIATO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνικές μεταφράσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμπορικές μεταφράσεις, Ταυτόχρονη διερμηνεία, διερμηνείς συνεδρείων, υπηρεσιες επικυρωσης επισημων μεταφρασεων, και Εμπορικές μεταφράσεις. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  9. AGROMECVERDE

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGROMECVERDE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κηπουρικής, αλσών και εξωτερικών χώρων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση εναεριων πλατφορμων, εργασιες κλαδεματος σε υψος, δασικες εργασιες, και κηπουρικη. Έχει έδρα σε Borgo San Sergio, Ιταλία.

  10. ALBERGO DIFFUSO BORGO SOANDRI

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALBERGO DIFFUSO BORGO SOANDRI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τουριστικες υπηρεσιες. Έχει έδρα σε Sutrio, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υπηρεσιες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

551 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ