Ιταλία, Cassola
244km
...Πρότυπος εξοπλισμός για τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως οι εξαερωτές φρένων και συμπλέκτη, οι φουσκωτές ελαστικών, οι ψεκαστήρες από βαμμένο χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα, καθώς και οι δεξαμενές πλυσίματος.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ιταλία, Treviso
238km
... περιλαμβάνει ρουλεμάν υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα να αντέχουν σε ακραίες συνθήκες εργασίας και να βελτιώνουν την επιχειρησιακή αποδοτικότητα. Κάθε προϊόν επιλέγεται προσεκτικά για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας. Με τη δέσμευση να προσφέρουμε την πιο ανταγωνιστική τιμή στην αγορά, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βελτιστοποιήσετε τις λειτουργίες σας και να εξασφαλίσετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία!
Χαρτοφυλάκιο (3)
Ιταλία, Brusciano
243km
Η KHAMA-TECH SRL προήλθε από ένα σχέδιο που δημιουργήθηκε για να παράγει και να παρέχει, σε άμεσους πελάτες και διεθνείς προμηθευτές, μηχανές εργαλείων για σπείρωμα και διάτρηση, αρθρωτούς βραχίονες "Zero Gravity" και χειριστές με μια υπηρεσία ακριβή, οργανωμένη και προσεγμένη. Ο στόχος μας είναι να κατασκευάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και την πιο μικρή λεπτομέρεια, η οποία θα εκτιμηθεί στην συν...
Χαρτοφυλάκιο (9)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play