Ιταλία, Cassola
244km
...Η οικογένεια των τυλιχτών καλωδίων περιλαμβάνει ανοιχτές και κλειστές εκδόσεις, σταθερές ή περιστρεφόμενες, από ABS, με διαφορετικούς τύπους καλωδίου και αξεσουάρ. Επιπλέον, σε αυτή την οικογένεια μπορείς να βρεις τυλιχτές ταινίες και τυλιχτές καλωδίων για φόρτιση μπαταριών με διάφορες μετρήσεις καλωδίου.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ιταλία, Gruaro
228km
... ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητικές ταινίες σε αδιάβροχο κόντρα πλακέ. g) Επένδυση τοίχων στην κουζίνα με αεριζόμενη ενδιάμεση τοιχοποιία από ανοξείδωτο χάλυβα h) Υψηλής ποιότητας ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας από την Electrolux Professional. u.v.m.
Χαρτοφυλάκιο (5)
Ιταλία, Roma
221km
...αλλά κάπου πρέπει να τις βάλουμε. Τα γκαράζ, τα κελάρι και οι σοφίτες γίνονται σκηνικά από ταινίες τρόμου όπου όλα είναι σωριασμένα με ακαταστασία και σκόνη. Τα διαμερίσματα είναι χώροι όπου ο χώρος ποτέ δεν είναι αρκετός. Μπορεί να έχουμε διαμερίσματα 200 τ.μ., αλλά στην πράξη αρχίζουν να μικραίνουν.
Ιταλία, Ozzano Dell'emilia
146km
Η GF δραστηριοποιείται στον τομέα της αυτόματης κοπής φύλλων μετάλλου και επεξεργασιών όπως επαναλαμβανόμενη κοπή, διάτρηση, τύπωμα, κάμψη και συγκόλληση διαφόρων μετάλλων όπως σίδηρος, ανοξείδωτο, μηχανικά μέρη και ηλεκτρικές επαφές, δημιουργίες από σίδηρο, αλουμίνιο, χαλκό, μπρούντζο, και τύπωμα τελικών μερών που προέρχονται από φύλλα, ταινίες, κ.λπ. Δημιουργούμε μέρη σύμφωνα με το σχέδιό σας...
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play