Ιταλία, Conegliano
242km
... βιομηχανικό καθαρισμό και για κάθε περίσταση. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Showroom μας που βρίσκεται στο Campidui (Βιομηχανική Ζώνη) της Conegliano - TV. Είμαστε παρόντες στο Facebook, Instagram και στο Διαδίκτυο στη διεύθυνση www.biesseclean.it. Από τον Νοέμβριο του 2021, έχουμε προσθέσει στο Διαδίκτυο μια ενότητα Μεταχειρισμένα και Ευκαιρίες, όπου μπορείτε να βρείτε μεταχειρισμένα μηχανήματα που εγγυώνται οι τεχνικοί μας. Διαθέσιμες επισκευές πολλών μαρκών. #Biesseclean.
Ιταλία, Scandiano
210km
... εξοπλισμένη με εμπορικό, διοικητικό τμήμα και τμήμα ανταλλακτικών πρώτης γραμμής. Παρ' όλα αυτά, η φιλοσοφία της εταιρείας παρέμεινε πάντα η ίδια: πολλοί προτείνουν μηχανήματα, αλλά λίγοι έχουν την ικανότητα συντήρησης που μπορούν να προσφέρουν οι τεχνικοί της Tecnomotoscope! Η αποστολή της Tecnomotoscope είναι να παρέχει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία στους πελάτες της, καθιστώντας την σημείο αναφοράς μακροχρόνια για κάθε ανάγκη που σχετίζεται με τον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού.

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play