Ιταλία, Goito
250km
... ράβδους. Για την κατασκευή οδικών αρμών, σε έργα με υψηλή κυκλοφορία οχημάτων, είναι δυνατόν να προστεθεί Grout 2 με 25 kg / m³ (300 gr / 25 kg σακούλα) από ίνες χάλυβα Readymesh MM-150 και 1 kg / m³ (10 gr / σακούλα) από ίνες πολυπροπυλενίου Readymesh PM-060. Ακριβής αγκύρωση λειτουργικών μηχανών: πιέσεις, τουρμπίνες, τροφοδοσίες, μύλοι, εναλλασσόμενοι, γερανοί γέφυρας, μεταλλικές κατασκευές, ράγες...
Χαρτοφυλάκιο (183)
Ιταλία, Castello Di Godego
235km
...5 θέσεις σταθερού ποδηλάτου από γαλβανισμένο χάλυβα, ασημί χρώμα με μαύρες PVC καλύψεις. Το σύστημα ράφια ποδηλάτου είναι υψηλό και χαμηλό για να αποφεύγεται η εμπλοκή των τιμονιών μεταξύ τους, με στήριγμα για αγκύρωση στο δάπεδο. Μέγεθος: 140 x 42 εκ. ύψος 42 εκ. SKU: Art- 1105 B Βάρος: 9 κιλά Διαστάσεις: 147 × 43 × 41 εκ.
Χαρτοφυλάκιο (107)
Ιταλία, Riccione
42km
...Αγκύρωση από χάλυβα με εσωτερικό σπείρωμα, ειδικά σχεδιασμένη για πλάκες αεροστεγανότητας και λεπτά πάχη. Διαθέσιμες εκδόσεις: γαλβανισμένος χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβας A4 Αποτελεσματική γεωμετρία κατά της περιστροφής του σώματος με πλευρικές πτέρυγες. Η διαμόρφωση της αγκύρωσης επιτρέπει τη χρήση της τόσο σε κενά υλικά όπως οι πλάκες αεροστεγανότητας όσο και σε συμπαγή υλικά σε περίπτωση λεπτών παχών, έως 50mm. Μαλακή επέκταση χάρη στους 3 τομείς της αγκύρωσης.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ιταλία, Loria
237km
...Πενσιλίνα κάλυψης ποδηλάτων, συνθέσιμη σε μονάδες, αποτελείται από δύο πλευρικούς υποστηρικτές σε σωλήνα. Η κάλυψη μπορεί να είναι από πολυκαρβονικό κυψελωτό ή από συμπαγές πολυκαρβονικό. Η στερέωση στο έδαφος γίνεται μέσω βάσης με πλάκα που διαθέτει τρύπες για αγκύρωση με επεκτεινόμενους κοχλίες. Η ράμπα ποδηλάτων είναι στερεωμένη πλευρικά απευθείας στις κολώνες στήριξης της κάλυψης με βίδες. Μπορεί να παραχθεί και στην εκδοχή διπλής όψης. Όλα τα μεταλλικά μέρη είναι γαλβανισμένα θερμά και βαμμένα με σκόνη πολυεστέρα θερμοσκληρυνόμενα σε χρώματα RAL. Οι βίδες είναι από ανοξείδωτο χάλυβα.
Χαρτοφυλάκιο (8)
Ιταλία, Padova
202km
... κεφαλή. Απαιτείται μια ειδική συσκευή, συνήθως μια υδρορροή, για να εξασφαλιστεί η στεγανότητα του κενού. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην ευθυγράμμιση κατά τη φάση εγκατάστασης και στην αγκύρωση της κεφαλής, ειδικά στην περίπτωση διάταξης ραφιού. Εκτός από ειδικές ρυθμίσεις, αυτός ο τύπος αρθρώσεων επιτρέπει περιορισμένες εγκάρσιες μετατοπίσεις. ΤΥΠΟΛΟΓΙΑ: SFE 90/65 GP FE C...
Χαρτοφυλάκιο (72)
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play