Ιταλία, Formigine
199km
...Το Irish moss, γνωστό επίσης ως βρύα της Ιρλανδίας ή carragheen (από τα γαελικά "carraigín" που σημαίνει "μικρή πέτρα"), είναι ένα είδος κόκκινης άλγης που ανήκει στην οικογένεια Gigartinaceae. Το επιστημονικό του όνομα είναι Chondrus crispus. Είναι ευρέως διαδεδομένο κατά μήκος των βραχώδεις ακτών του βόρειου Ατλαντικού, ιδιαίτερα στην Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά. Το Irish moss είναι γνωστό για τις γαλακτωματοποιητικές του ιδιότητες και για τη χρήση του σε διάφορα τρόφιμα και βιομηχανικά προϊόντα.
Χαρτοφυλάκιο (70)
Ιταλία, Cordenons
249km
Ιταλία, Cordenons
249km
Ιστορία: Η Bio Mondo, μια εταιρεία από την Φριούλι που ιδρύθηκε το 2012 από την ανάγκη της Daniela Favero να αντικαταστήσει τη ζάχαρη για λόγους υγείας, είναι μια πραγματικότητα που αρχικά ασχολείται με την γλυκαντική ουσία χωρίς θερμίδες και το εμπόριο φύλλων Στέβια. Στη συνέχεια, αφού απέκτησε την κατάλληλη αίσθηση της αγοράς, αποφασίζει να εισέλθει στον κόσμο των μαρμελάδων, των αλειμμάτων, της...
Χαρτοφυλάκιο (10)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play