...W: 120 - 130. Αλεύρι τύπου '00' που προέρχεται από επιλεγμένα ιταλικά και ευρωπαϊκά σιτηρά. Ιδανικό για γρήγορες ζύμες. Επιτρέπει την παραγωγή μιας τραγανής και νόστιμης ζύμης. Συνιστάται για όλες τις παρασκευές που βασίζονται σε ζύμη: τάρτες, μπισκότα, κανέστερλι και μικρή ζαχαροπλαστική, ξηρά μπισκότα, βάφλες. 10KG...
Από πάνω από σαράντα χρόνια, η Di Rosa αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των γλυκών, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων που συνδυάζουν την ιταλική τεχνογνωσία με το πάθος για την ποιότητα. Με περισσότερα από 200 είδη έτοιμα για παγκόσμια εξαγωγή, η Di Rosa δεν είναι απλώς ένα εμπορικό σήμα, αλλά μια εγγύηση αριστείας και αυθεντικότητας.
Η εταιρεία μας όχι μόνο διανέμει προϊόντα υψηλής ποιότ...
...Confettura Extra di Albicocca Ievulese και
ποιοτικό μέλι Τριφύλλι. Χωρίς πρόσθετα ζάχαρα
και συντηρητικά. Μόνο φρέσκα φρούτα εποχής και
χειροποίητο μέλι παραγωγής μας.
100% made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή, συνιστάται
να καταναλώνεται σε θερμοκρασία μεταξύ
5-10 °C.
Συστατικά: Αβοκάντο 65%, μέλι Τριφύλλι 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ιδανικό για γέμιση σε τούρτες και τάρτες, για το πρωινό
να απλώνεται σε ψωμί και φρυγανιές.
Αξίζει να δοκιμαστεί με ώριμα και πικάντικα τυριά.
Η PASTA GIRARDI είναι μια οργανωμένη χειροποίητη επιχείρηση από το Πιεμόντε, ειδικευμένη από το 1997 στην καθημερινή παραγωγή φρέσκιας ζυμαρικής, ραβιόλι, λαζάνια και έτοιμων γκουρμέ πιάτων υψηλής ποιότητας για τους επαγγελματίες του τομέα τροφίμων (HORECA) και για τη λιανική πώληση, τόσο ανεξάρτητη όσο και οργανωμένη. Κάθε προϊόν μας είναι αποτέλεσμα συνεχούς προσοχής στην έρευνα και την επιλογή ...
...Ημιτελές προϊόν για ζύμη, εύκολο στη χρήση, ιδανικό για κλασικές εφαρμογές όπως μπισκότα, τάρτες, τάρτες και μπισκότα.
Μορφή: 10 κιλά
Δοσολογία: 100%...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Αυτή η νόστιμη κρέμα φουντουκιού είναι το τέλειο συστατικό για να εμπλουτίσετε και να κάνετε τις παρασκευές σας ζαχαροπλαστικής ακόμα πιο λαχταριστές. Με την απαλή γεύση φουντουκιού και την τέλεια λεία και ομοιογενή υφή της, είναι ιδανική για να γεμίσετε τούρτες, σου, τάρτες και πολλούς άλλους γλυκούς πειρασμούς.
Μεταξύ των κύριων πλεονεκτημάτων και χαρακτηριστικών:
- Υψηλή περιεκτικότητα σε...
... μεταβολική κατάσταση και εμποδίζουν τον καρκινικό σχηματισμό.
ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ
Ο χυμός του λάιμ στην κουζίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μαρινάρετε το κοτόπουλο. Η φλούδα του λάιμ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πίτες, μάφιν ή ζύμη για τάρτες.
... λειαίνει και τον θερμαίνει μέχρι θερμοκρασία 72°C.
Αφού γεμίσουν τα κατάλληλα δοχεία, η ρικότα μεταφέρεται σε θάλαμο ψύξης για να μειωθεί η θερμοκρασία στους 2°C σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εξαιρετική φυσική, ή πολύ νόστιμη με προσθήκη σοκολάτας, ζάχαρης ή ρούμι. Στην κουζίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσει υπέροχα γλυκά ή τάρτες, αλλά και νόστιμα αλμυρά πιάτα όπως ραβιόλια και κανελόνια γεμιστά με ρικότα και σπανάκι. Διαθέσιμη σε θερμοσφραγισμένο δοχείο βάρους 0,150 κιλών σε σταθερό βάρος.
...Μικρές και νόστιμες χειροποίητες τάρτες από ζύμη, γεμιστές με μαρμελάδα βερίκοκου. Οι τάρτες Forneria Veneziana παρασκευάζονται με ΑΛΕΥΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ και χωρίς τη χρήση αλεσμένων αλευριών. Σε αυτή την εκδοχή είναι επίσης χωρίς γάλα και παράγωγα. Η ΖΥΜΗ είναι βασισμένη σε αλεύρι ρυζιού και φαγόπυρου, άμυλο καλαμποκιού και ρυζιού, και αυγά.
Μια γλυκιά ιδέα για μεγάλους και μικρούς, για...
...Πολυλειτουργικό λάδι. Ιδανικό για να αναδείξει και να εκτιμήσει την ποιότητα του φαγητού, τόσο κατά το μαγείρεμα όσο και προστιθέμενο ωμό, όπου ξεχωρίζει ιδιαίτερα. Εξαιρετικό με σοταρισμένα λαχανικά, με ψητά κρέατα, με ψάρι φούρνου, με αλμυρές τάρτες, τέλειο για ντρέσινγκ σαλάτας, στην παρασκευή του πιντζιμονίου και πάνω από ψητά λαχανικά.
...Χρώμα: Στραγγιστό κίτρινο με αχνές πράσινες ανταύγειες
Άρωμα: Λεπτά αρώματα, φρουτώδεις και ανθώδεις νότες που θυμίζουν ώριμα εξωτικά φρούτα.
Γεύση: Κομψή, με τη σωστή απαλότητα που συνοδεύει τη ελαφριά οξύτητα με ισορροπία.
Αποθήκευση και σερβίρισμα: Οι φιάλες θα πρέπει να αποθηκεύονται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον, μακριά από το φως και πηγές θερμότητας. Σερβίρετε σε θερμοκρασία μεταξύ 6-8°C. Συνιστάται ένα μάλλον μεγάλο ποτήρι σε σχήμα τουλίπας.
Συνοδεύσεις: Εξαιρετικό μετά από ένα γεύμα και τέλεια συνοδεία για ξηρά γλυκά, τάρτες φρούτων και άλλα παραδοσιακά ιταλικά επιδόρπια.
...{"1":"ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΕΡΑΣΙΟΥ\nΕίναι μια αναντικατάστατη λιχουδιά για να δημιουργήσετε νόστιμες τάρτες ή να την απολαύσετε σε μια φέτα ψωμί!\n","2":"ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΣΥΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ\nΝόστιμη μαρμελάδα συκών, γλυκά φρούτα που συλλέγονται από τις αγροτικές περιοχές της Πuglia, επιδέξια αναμειγμένα με ζάχαρη και υποβληθέντα σε αργή βράση.\n","3":"ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΣΥΚΩΝ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑΣ\nΝόστιμη μαρμελάδα συκών και...
...Η βιολογική μαρμελάδα από κόκκινα πορτοκάλια είναι το τέλειο προϊόν για ένα γνήσιο και υγιεινό πρωινό. Τα βιολογικά κόκκινα πορτοκάλια που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή της μαρμελάδας καλλιεργούνται χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων, εξασφαλίζοντας έτσι ένα εντελώς φυσικό προϊόν. Ιδανική για να γαρνίρει και/ή να γεμίσει άλλα γλυκά προϊόντα, όπως κέικ και τάρτες.
Μετά το...
...Η Easymac σχεδιάζει, παράγει και εγκαθιστά μηχανές και συστήματα για τη βιομηχανία τροφίμων. Γραμμές και μηχανές για πίτσα, κρουασάν, μάφιν, τάρτες κ.λπ.
...Επαγγελματικός Φλόγιστρος Για Καραμέλωμα Γλυκών Ή Για Δημιουργία Γλυπτών Πάγου, Με Ρυθμιζόμενη Φλόγα, Για Μια Πρωτότυπη Και Κλασική Ζαχαροπλαστική. Περιγραφή Επαγγελματικού Φλόγιστρου Ιδανικό Για Χρήση Στην Κουζίνα. Ιδανικό Για Γρήγορο Καραμέλωμα Ζάχαρης Σε Κρεμ Μπρουλέ, Τάρτες Ρικότα Ή Για Εργασία Σε Γλυπτά Πάγου, Κ.λπ. Έχει Αυτονομία Φόρτισης Από 45 Λεπτά Έως 90 Λεπτά (Ανάλογα Με Το Μοντέλο). Σύστημα Ανάφλεξης Πιεζοηλεκτρικό Με Συσκευή Αντιφλόγας. Ρυθμιζόμενη Φλόγα. Αναγκαίος Καραμελωτής Αερίου Με Όγκο: 60 Ml...
Ο χώρος, που διαχειρίζεται η οικογένεια Ζαμπόν εδώ και σαράντα χρόνια, διαθέτει 50 θέσεις σε τρεις αίθουσες, καθώς και άλλες εκατό στον ευρύ κήπο στο Κάμπο Σαντο Στέφανο. Η κουζίνα που προτείνει ο σεφ είναι η παραδοσιακή βενετσιάνικη. Μια ματιά στο μενού: ποικιλία θαλασσινών και ιταλικών ορεκτικών, διάφορα ριζότι, λινγκουίνι με θαλασσινά, ψητά ψάρια; επιδόρπια σε ποτήρι και σπιτικές τάρτες. Τυπικά πιάτα είναι τα νιόκι Σαντο Στέφανο και το λαβράκι φούρνου. Μια μεγάλη ποικιλία πίτσας συμπληρώνει ένα ήδη πολύ ελκυστικό μενού.
Η B.S. SRL λειτουργεί από το 1980 στην κατασκευή μηχανών για τη βιομηχανία τροφίμων. Είμαστε ειδικοί στο σχεδιασμό και την κατασκευή αυτόματων γραμμών παραγωγής σάντουιτς, τοστ, τάρτες και ψωμάκια; αυτόματες γραμμές παραγωγής πρώτων πιάτων και μηχανές για τη βιομηχανία παγωτού. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε επίσης ειδικές μηχανές για ιδιαίτερες επεξεργασίες, έτοιμες να ικανοποιήσουν προσεκτικά τις ανάγκες του πελάτη, προσφέροντας επίσης ειδική τεχνική και τεχνολογική συμβουλή.
... καταστήματα στη Ρώμη, στη λεωφόρο Parioli και στη via Lombardia. Η προσοχή και ο σεβασμός προς το περιβάλλον κατά τη διάρκεια των παραγωγικών διαδικασιών, η προστασία των πόρων και των ανθρώπων, η ευθύνη και η ευαισθησία στις κοινωνικές και ανθρώπινες σχέσεις, είναι οι αξίες που πάντα χαρακτηρίζουν τον τρόπο που κάνουμε επιχειρήσεις. Κατά τη διάρκεια των ετών, στον ιστορικό ciambellone προστέθηκε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων: από τάρτες μέχρι κέικ φούρνου και κουταλιού, από μπισκότα μέχρι παρασκευές για κέικ, μια ζύμη ήδη έτοιμη για να ψήσετε νόστιμα γλυκά σε λίγα λεπτά.
... ζυμαρικών.
Τέλος, για την ζαχαροπλαστική, μια μεγάλη ποικιλία από ταψιά, φόρμες, καλούπια και όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε πίτσες και αλμυρές τάρτες, μπισκότα και γλυκά, για να μαγειρεύετε με διασκέδαση και πρωτοτυπία.
Η COMAS ειδικεύεται στην παραγωγή μηχανημάτων και ολοκληρωμένων εγκαταστάσεων για μεσαίες και μεγάλες βιομηχανίες του τομέα ζαχαροπλαστικής. Η προσφορά μας, ευρεία και πολυδιάστατη, είναι ικανή να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πιο απαιτητικών πελατών και περιλαμβάνει: δοσομετρητές (με έμβολα, ρόλους, λοβούς), ενέσεις, αποσυμπιεστές, λιπαντήρες, ολοκληρωμένες γραμμές για τάρτες, μηχανήματα για...
... ραβιόλια με ρικότα. Από τις εντερκότες με ρόκα, γρανα και βαλσάμικο, μέχρι τις ψητές ψαριές. Από τις λινγκουίνες με αστακό μέχρι το ρομπό με πατάτες και μαύρες ελιές. Απαραίτητα, κατά την χειμερινή περίοδο, είναι επίσης οι σούπες με κάστανα και πορτσίνι, οι τάρτες με πορτσίνι και τρούφα, οι ημιπαγωμένες κρέμες με κάστανα Montella IGP. Ο κατάλογος των κρασιών, αποτέλεσμα συνεχούς έρευνας, στοχεύει...
Εργαστήριο χειροποίητης παραγωγής που ειδικεύεται στην παραγωγή πάστες αμυγδάλου, μινι μπιγκνέ, μαγνουμ, τάρτες και βαρκάκια από ζύμη, παραδοσιακά μπισκότα της Σικελίας. Εξάγουμε ήδη σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες και θα ήμασταν πολύ ευτυχείς να ξεκινήσουμε νέες εμπορικές σχέσεις με το εξωτερικό.