... χαρακτηριστικά της ελιάς Taggiasca και της ελιάς Peranzana: και οι δύο ποικιλίες παράγουν πολύ φρουτώδη ελαιόλαδα: η πολύ γλυκιά Taggiasco, η Peranzana Extra με πιο έντονες πικάντικες νότες.
Ο συνδυασμός είναι πολύ ευχάριστος.
Το όνομα "Arzentu" Argento στη λιγουριανή διάλεκτο αναφέρεται σε ένα ευγενές προϊόν, αλλά με μια ζωντανή νότα, στο όνομά του και στη γεύση του.
Οι ελιές συλλέγονται με το χέρι τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Η εξαγωγή του ελαιολάδου πραγματοποιείται με τη μέγιστη προσοχή, αυστηρά ψυχρής.
...Είναι μία από τις τρεις ποικιλίες Κόκκινης Πορτοκαλιάς Σικελίας ΠΓΕ (Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη), αλλά σίγουρα η πιο εκτιμημένη στα ιταλικά τραπέζια: οι Πορτοκαλιές Ταρόκο παράγονται στην ανατολική πλευρά του σικελικού νησιού και έχουν αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά. Στις αρχές του 20ού αιώνα, οι ρίζες τους χρονολογούνται από το Φρανκοφόντε (Σρ) και έχουν σχήμα οβάλ ή γλυκό, με την λεγόμενη...
... ποικιλίες, προσανατολισμένες στην αγορά και στις ανάγκες των χρηστών.
Η Agri Cereal Mandorle προσφέρει επαγγελματικούς σπόρους υψηλής προστιθέμενης αξίας που απευθύνονται στους τομείς Σιτηρών, Καλαμποκιού, Βιομηχανικών καλλιεργειών και Λαχανικών.
...PNG, Κόστα Ρίκα, Γουιάνα...
• Planifolia: περισσότερα από 95% της παγκόσμιας παραγωγής, πολλοί λένε ότι "είναι το άρωμα της Βανίλιας". Μοναδική ποικιλία που έχει καθιερωθεί στη Μαδαγασκάρη, αλλά και στο Μεξικό, PNG, Ινδία, Κομόρες...
• Tahitensis: προερχόμενη από διασταύρωση των ποικιλιών Planifolia και Pompona, είναι κυρίως γνωστή από τη Ταϊτή ή το PNG.
Είναι χάρη στη γνώση και την τεχνογνωσία μας που συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ποικιλίες Βανίλιας για να σας προσφέρουμε μια γκάμα ποικιλόμορφων και εξαιρετικών Λοβών Βανίλιας.
...RIBES - ribes rubrum -
ΜΑΥΡΟΣ
Ωρίμανση: τέλη Ιουνίου.
Χαρακτηριστικά: Ο μαύρος φραγκοστάφυλος είναι αυτογονιμοποιούμενος, αλλά η διασταυρούμενη γονιμοποίηση με άλλες ποικιλίες ενισχύει τη γονιμοποίηση.
...Ποιοτική Μείξη για Πιστοποιημένο Ιταλικό Εσπρέσο.
Μια εκλεπτυσμένη μίξη κόκκων καφέ από τις καλύτερες ποικιλίες Arabica και Robusta, για έναν απαλό και αρωματικό, αλλά ταυτόχρονα γεμάτο σώμα εσπρέσο με σοκολατένια επίγευση, βελούδινη κρέμα και φρουτώδεις, λουλουδάτους τόνους.
...Σικελικές αμυγδάλες από την καλύτερη επιλογή μας σε ποικιλίες αμυγδάλου, οι οποίες είναι καρυκευμένες με ξύσμα σικελικού κόκκινου πορτοκαλιού.
Αυτό το μείγμα φυσικών αμυγδάλων είναι το κλειδί για τη μεσογειακή σας διατροφή. Αυτά τα αμύγδαλα είναι πολύ τραγανά και αρωματισμένα με πορτοκάλι, ενώ η κανέλα είναι επίσης μέρος του αρωματικού μπουκέτου.
Αυτό το μείγμα περιέχει την ουσία των εσπεριδοειδών, αλλά διατηρεί την αυθεντική γεύση του αμυγδάλου. Είναι ένα φυσικό σνακ που μπορείτε να πάρετε μαζί σας παντού.
... οι οργανοληπτικές χαρακτηριστικές αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο από τον τύπο της καλλιεργούμενης γης, τις μεθόδους καλλιέργειας, την προσοχή που δίνεται στην έγκαιρη άλεση και, τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το κλίμα. Στην πραγματικότητα, οι μέσες-χαμηλές θερμοκρασίες της φθινοπωρινής περιόδου ευνοούν τον σχηματισμό ελαϊκού οξέος στις ελιές.
... διασφαλίζουν την παραγωγή ενός λαδιού χωρίς καμία αλλοίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών που περιέχονται στον καρπό.
Από τις αυτόχθονες ποικιλίες Moraiolo, Frantoio και Leccino προέρχεται αυτό το λάδι με γεύση "πράσινη" και ελαφρώς πικρή που μας οδηγεί ανάμεσα σε ελιές και κυπαρίσσια που σχηματίζουν το τοπίο των λόφων της Ούμπρια.
...Μελόνι Ρετάτο.
Αναγνωρίσιμα χάρη στη δικτυωτή φλούδα, μπορεί να έχουν στρογγυλή ή ωοειδή μορφή. Αν το εξωτερικό είναι γκρι-πράσινο, με ελαφριές αυλακώσεις, η σάρκα είναι ζουμερή, πορτοκαλί, με κίτρινες-πρασινωπές αποχρώσεις. Πολύ αρωματικό, ονομάζεται επίσης αμερικανικό μελόνι, για να υπογραμμίσει την πλούσια παραγωγή στις ΗΠΑ. Οι ποικιλίες του Ρετάτο είναι πάρα πολλές, μερικές από τις πιο διαδεδομένες: Ταλέντο, Παλίτινο, Πρεγκιάτο, Σόνιο, Στόμπολι, Μέρλιν, Έκπο. Το βάρος είναι μεταβλητό, αλλά γενικά κυμαίνεται μεταξύ 1 και 2,5 κιλών.
... και φρέσκο άρωμα.
Αυτή η ζυμωμένη μίξη φασολιών σόγιας, σιταριού, αλατιού και μύκητα koji είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα καρυκεύματα στην Ιαπωνία, πολυλειτουργική σάλτσα κατάλληλη για να καρυκεύει σούπες ζυμαρικών, ramen, sushi, okonomiyaki, shabu shabu και πολλά άλλα.
Δεν υπάρχει πραγματικά κανένας αντικαταστάτης για τη σάλτσα σόγιας.
Υπάρχουν πολλές ποικιλίες για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων της σκούρας σάλτσας σόγιας, της ανοιχτής σάλτσας σόγιας, της σάλτσας σόγιας με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και της σάλτσας σόγιας ολόκληρης ή marudaizu.
... ενδιαφερόντων τους. Είμαστε παθιασμένοι, ατρόμητοι και σίγουροι για ό,τι κάνουμε! Αλλά δεν βιαζόμαστε, είναι ακόμα νωρίς για να αποκαλύψουμε όλα μας τα μυστικά... αν θέλετε να ανακαλύψετε κάτι παραπάνω για εμάς, σας προσκαλούμε να έρθετε να μας επισκεφθείτε!
Πού; Στο Sizzano: το οινοποιείο βρίσκεται στο βόρειο Ιταλία, στους πρόποδες του Monte Rosa. Οι κύριες ποικιλίες είναι Nebbiolo, Vespolina, Greco Novarese. Παράγονται κρασιά DOCG και DOC.
Είμαστε μια ιταλική φάρμα που ειδικεύεται στην έρευνα, καλλιέργεια και καινοτομία της Cannabis Sativa με υψηλή περιεκτικότητα σε CBD. Δουλεύουμε με επιλεγμένες γενετικές ποικιλίες που δεν παράγουν τοξικές επιδράσεις, αλλά έχουν θεραπευτικό δυναμικό και πολύ έντονα προφίλ τερπενίων. Οι ανθοφορίες μας καλλιεργούνται και επεξεργάζονται χειροποίητα στην Ιταλία, ακολουθώντας σύγχρονες βιοδυναμικές...
... Φαβολόσα 17. Διακρίνεται για τη φρουτώδη, πράσινη γεύση του, με αίσθηση πικρού και καυτερού που καθιστά τη γεύση αρμονική στο σύνολό της. Είναι ένα 100% ιταλικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που προέρχεται από εμπειρία, δέσμευση και πάθος, ένα γνήσιο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, προϊόν μιας παλιάς παράδοσης αριστείας, αλλά και από μια επιχείρηση, ριζωμένη στην περιοχή εδώ και χρόνια, που ακολουθεί τις πιο...
... απαντήσεις από άποψη αγρονομίας, ποιότητας προϊόντος και προσφέρουν προστιθέμενη αξία στις μελλοντικές γενιές. Οι ποικιλίες που καλλιεργούνται είναι οι Λετσίνο και Φραντόιο, αλλά κυριαρχεί η αυτόχθονη Ιτράνα. Χάρη στην προσεκτική καλλιέργεια, τη φροντίδα κατά τη συγκομιδή και την προσοχή στη διαδικασία ελαιοποίησης, παράγουμε ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ανώτερης ποιότητας, με έντονο χρώμα, φρέσκο...
... και μια ελάχιστη θολότητα, αλλά αυτό δεν αλλοιώνει τη γεύση του, αντιθέτως είναι ένδειξη της παρθενίας του (οξύτητα 0,4%). Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είναι βασικό συστατικό για την τριφολάτου του Μανιταριού Cardoncello καθώς και το κύριο ντρέσινγκ για τις σαλάτες μας, τα βραστά λαχανικά, τις σούπες οσπρίων, τα ψάρια στον ατμό και ιδιαίτερα για τις "Cialledde", μια τυπική παρασκευή από την Άλτα Μούρα με ψωμί και άλλα φτωχά υλικά της μεσογειακής διατροφής.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
... ποικιλίες. Εδώ γεννήθηκε η ιστορία ενός ελαιολάδου που σήμερα βρίσκεται στις γωνιές gourmet των καλύτερων γνώστες του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.
Έχουμε αναθέσει στην τεχνολογία έναν στρατηγικό ρόλο στην ιδέα μας για την ανάδειξη της περιοχής και της γνώσης των αγροτών, αλλά πολλά πράγματα έχουν παραμείνει ακριβώς όπως ήταν στην αρχή: υποστηρίζουμε τους αγρότες στις επιλογές τους για καλλιέργεια...
... έδαφος με μεσαία σύσταση και έκθεση προς Νότο-Δυτικά. Διαιρείται στις ποικιλίες Νοτσελάρα Έτνεα και Νοτσελάρα Μεσσίνα για συνολικά 3200 φυτά, η επιχείρηση έχει ετήσια παραγωγή περίπου 5000 λίτρων βιολογικού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου. Το προϊόν παίρνει το όνομά του από την περιοχή Βασαντόνα, όπου παλαιότερα οι γυναίκες του χωριού πήγαιναν για να πλύνουν τα ρούχα τους στον χείμαρρο και όπου μπορούσε να συμβεί, σε έναν τολμηρό και τυχερό εραστή, να κλέψει ένα φιλί από την αγαπημένη του.
... αλληλεπίδραση μεταξύ των καλύτερων περιβαλλοντικών πρακτικών, διατήρηση υψηλού επιπέδου βιοποικιλότητας. Αλλά σημαίνει κυρίως να ξέρεις να Περιμένεις. Οι τρεις αδελφοί εστιάζουν, τη δεκαετία του '90, στη Διαφοροποίηση των παραγωγών, εισάγοντας νέες ποικιλίες εσπεριδοειδών και επεκτείνοντας την έκταση και την Ποιότητα των εδαφών, δίνοντας ζωή στην πληθώρα των σημερινών καλλιεργειών Λαχανικών, τόσο σε Ανοιχτό Πεδίο όσο και σε Θερμοκήπιο. Το 1992 είναι η χρονιά που ανοίγουν τα σημεία πώλησης, στη Βόρεια Ιταλία, στο Salò και στο Desenzano.
...Παράγουμε μαρμελάδες από πορτοκάλια Σικελίας με ποικιλίες πορτοκαλιών και κανέλα, καθώς και πορτοκάλια με τσίλι. Μαρμελάδες εσπεριδοειδών όπως αυτές από μανταρίνια, λεμόνια και ροζ γκρέιπφρουτ. Μεταξύ των μαρμελάδων έχουμε αυτή από κρεμμύδια, από σύκα, από κάκτους, φράουλες, μαρμελάδες από μελιτζάνες και βανίλια, τσίλι, αχλάδι και κανέλα, ροδάκινα και ντοματίνια. Μαρμελάδες επίσης από σταφύλια και...
... αναδείξουμε την μοναδικότητα της γης μας. Η επιχείρηση σήμερα διαθέτει 250 εκτάρια αμπελώνων, που είναι ο κήπος μας κοντά στη θάλασσα, αεριζόμενοι από τις θαλάσσιες αύρες και με εδάφη κυρίως αργιλώδη και πλούσια σε μεταλλικά άλατα, όπου καλλιεργούνται διάφορες ποικιλίες σταφυλιών, τόσο αυτόχθονες, όπως το Refosco dal peduncolo rosso, το Friulano, το Pignolo, το Ribolla Gialla ή το Verduzzo, όσο και...
... πιάτων με βάση το ψάρι. Πρώτα και δεύτερα πιάτα μαγειρεμένα με τέχνη με τις πιο εκλεκτές ποικιλίες, όπως το καμάρι μας: ο βασιλιάς καβούρι. Ο Σεφ μας αγαπά να προτείνει καθημερινά ένα ποικιλόμορφο μενού του οποίου ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής είναι το φρέσκο ψάρι που μόλις έχει αλιευθεί και μαγειρευτεί για εσάς.
...σεβόμενοι τη φύση. Προστίθεται επίσης το λάδι της Le Marche, το οποίο είναι αποτέλεσμα της συνδυασμένης επίδρασης διαφόρων παραγόντων: της ποικιλιακής βάσης, του εδάφους και του κλιματικού περιβάλλοντος της περιοχής Le Marche, των αρχαίων αγρονομικών τεχνικών και, τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, της σοφής παράδοσης άλεσης, με μια ψυχρή διαδικασία που εγγυάται ένα μοναδικό λάδι. Η Le Marche...
... μια ευρεία επιλογή πορτοκαλιών με βελούδινη ή ραβδωτή σάρκα. Η πορτοκαλιά Tarocco είναι το καμάρι της παραγωγής 3moretti. Οι κόκκινες πορτοκαλιές Sanguinello είναι λιγότερο διαδεδομένες αλλά ιδιαίτερα εκτιμημένες, εκτός από τη γεύση τους, για την συμπαγή φλούδα τους που προστατεύει καλά την ακεραιότητα της σάρκας. Ωστόσο, η πιο κόκκινη από τις πορτοκαλιές της Σικελίας είναι η ποικιλία Moro. Η σάρκα...
... αντικατοπτρίζουν κυρίως την ψυχή και τον πολιτισμό της Πούλια, από το Tavoliere μέχρι το Salento και το Taranto, αλλά δεν λείπουν και οι ποικιλίες από το Benevento, την Αμπρούτσο και τη Σικελία. Διάφορες σειρές για να καλύψουν τις ανάγκες όλης της πελατείας, από το κρασί τραπέζι μέχρι πιο εκλεκτά κρασιά, όπως η σειρά μας "Tenute villa dei pini".
... διάφορες ξυλώδεις ποικιλίες, αλλά και από τσιμέντο, ατσάλι, σφυρήλατο σίδηρο και με μέρη από γυαλί. Η Matteucci σχεδιάζει και κατασκευάζει σκάλα σπειροειδούς σχεδίασης κατά παραγγελία: Αν μένετε στη Viareggio ή σε άλλες πόλεις της Τοσκάνης και θα θέλατε να εγκαταστήσετε μια σκάλα σπειροειδούς σχεδίασης, επικοινωνήστε με την Matteucci: θα βρείτε ιδέες και προτάσεις αξίας, συνοδευόμενες από επαγγελματισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια.
... αρωμάτων μεμονωμένα. Αλλά η εταιρεία δεν περιορίζεται σε αυτό, καταφέρνει, στην πραγματικότητα, να δημιουργήσει ένα μείγμα για κάθε συνταγή και έτοιμα προς χρήση προϊόντα, με την κατάλληλη δοσολογία των γεύσεων για την τέλεια επιτυχία των καρυκευμάτων σας.
... καλλιέργειας σε χωμάτινες δεξαμενές με τα ψάρια τοποθετημένα σε περιορισμένη πυκνότητα πληθυσμού. Η επιχείρηση εμπορεύεται φρέσκο ή καπνιστό στήρα της σιβηρικής ποικιλίας, αλλά κυρίως χαβιάρι από τις σιβηρικές και ρωσικές ποικιλίες (osetra). Η ιδιαιτερότητα του χαβιαριού είναι η φρεσκάδα και η απουσία συντηρητικών. Το χαβιάρι επεξεργάζεται χειροποίητα σύμφωνα με παραδοσιακές μεθόδους, επιλέγοντας...
... προς κατανάλωση. Έτσι, αρχίσαμε να μετατρέπουμε τις κολοκύθες μας σε 4 γραμμές παραγωγής ποιότητας: μαρμελάδες, κρέμες, μπισκότα και ψημένους σπόρους.
Τέλος, αλλά πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, αποφασίσαμε να ενεργοποιήσουμε το ηλεκτρονικό εμπόριο www.venditazuccheornamentali-online.com αφιερωμένο αποκλειστικά στην πώληση διακοσμητικών κολοκυθών.
Όπως...
... οικογένεια Vozzo αντιπροσωπεύει μια αυθεντική παράδοση, ικανότητα και πάθος που μεταδίδεται από τρεις γενιές. Με τα 6 στρέμματα αμπελώνων όπου καλλιεργούνται οι πιο σημαντικές αυτόχθονες ποικιλίες της Καλαβρίας, η εταιρεία παράγει κρασιά μεγάλης βαρύτητας και προσωπικότητας (Καλαβρέζε Νέρο, Γκαλιόππο, Γκρέκο Νέρο, Μαγλιόκο) μεταξύ των κόκκινων, (Μαντονίκο Λευκό, Γκρέκο Λευκό, Ινσολία, Μαλβαζία) μεταξύ των λευκών. Στη νέα και σύγχρονη οινοποιία της εταιρείας, οι βιολογικές σταφίδες επεξεργάζονται με σύγχρονες τεχνικές αλλά με σεβασμό στην οικογενειακή παράδοση.