...να εδραιώσει και να βελτιώσει την ήδη πλούσια εμπειρία του στην παραγωγή κουφέτων και άλλων γλυκών προϊόντων. Μια μέρα, είμαστε τον Σεπτέμβριο του 1995, μετά από πολλές δοκιμές, ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΣΟΡ ΦΕΛΙΤΣΕ δημιουργεί μια πραλίνα φτιαγμένη με έναν κόκκο καφέ Σάντος ψημένο σε ξύλο και καλυμμένο με νόστιμο μαύρησοκολάτα. Λίγο αργότερα αυτή η πραλίνα θα είναι γνωστή με το όνομα: "Cioccafè". Το προϊόν...
... καφέ Πεφέ, ένας κόκκος καφέ καλυμμένος με καθαρή μαύρησοκολάτα. Γυμνοί κόκκοι μαύρης και λευκής σοκολάτας, ο κόκκος καλύπτεται με μαύρη ή λευκή σοκολάτα. Ένα σοκολατάκι τραγανό στο εσωτερικό και μαλακό στο εξωτερικό. Το μείγμα καφέ είναι ιστορία και τέχνη. Επισκεπτόμενοι την τοποθεσία μας θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε τα μείγματά μας και να αγοράσετε καφέ από το κατάστημά μας.
... σερβιρισμένος σε ένα λουλούδι μαύρης σοκολάτας, ακόμη και με φρέσκια κρέμα, ο εξαιρετικός gran cappuccino, η μαύρησοκολάτα που παρασκευάζεται από το Sciascia Caffè, χυμοί βιολογικών φρούτων, χυμοί πορτοκαλιών και πολλά άλλα.
... δημιουργήσει πολλά μπισκότα που δεν υπάρχουν στην αγορά αλλά είναι απίστευτα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Αυτό το υπέροχο χωριό βυθισμένο στο πράσινο, το Σ.Αρκαγγέλο, αποτελείται από χωριά από τα οποία η Bebba έχει ονομάσει τα μπισκότα. Ετοιμάζουμε μπισκότα με λικέρ κρασιού, με κρασί Boldrino, με κομμάτια σοκολάτας τυλιγμένα σε καστανή ζάχαρη, γεμιστά με καραμελωμένη κολοκύθα, μήλα και καραμελωμένα σταφύλια, μαύρησοκολάτα και κρέμα τσίλι ανακατεμένα απαλά, καντούτσι και το αγαπημένο μας μπισκότο, το κλασικό Frollino με σκληρή αλλά απλή κρούστα, που ονομάζεται ακριβώς IL SEMPLICIOTTO.