...Από μια αποκλειστική συνταγή, ο Delfino Battista δημιουργεί μια αληθινή αμαρτία. Επιλέγονται τα καλύτερα φιλέτα αντσούγιας, τυλίγονται γύρω από μια κάπαρη και συσκευάζονται ένα προς ένα, με μόνο την προσθήκη ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας.
... (και από βιολογική γεωργία)
- Κόκκινο Κρασί από το Μονφερράτο και από την περιοχή της Καμπανίας
- Μοτσαρέλα και Ρικότα (από γάλα βουβαλιού ή αγελάδας)
- Ψαρονέφρι (ζαμπόν, σαλάμι, σπέκ, μπέικον, και με αρωματικές γεύσεις)
- Ελιές και Ελαιόλαδο
- Κάπαρη
- Εκλεκτά Μπισκότα (και από βιολογική παραγωγή)...