...Μηχανή κατάλληλη για την αλάτισμα κρεάτων,
όπως μπρεζάολες, κοπές, παντσέτες, προσούτο, κ.λπ.
Μηχανή κατάλληλη για την αλάτισμα κρεάτων,
όπως μπρεζάολες, κοπές, παντσέτες, προσούτο, κ.λπ.
Χρησιμοποιεί δοχεία από ανοξείδωτο χάλυβα ή πλαστικό.
Η λειτουργία είναι ηλεκτροπνευματική.
Μοντέλα με διαχείριση μέσω PLC και φράγματα ασφαλείας.
Ηλεκτρονική μεταβολή των στροφών.
Η μηχανή μπορεί να λειτουργεί σε περιβάλλοντα με
κανονική θερμοκρασία και επιτρέπει τη μείωση
του χρόνου αλατίσματος σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους.
Agrifood Toscana είναι μια δυναμική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των αγροτικών προϊόντων στην Τοσκάνη, μεταξύ των οποίων οι παραγωγές με την επωνυμία Agriqualità του Αμιάντα και της περιοχής της Κοιλάδας του Παγκλία είναι το αποτέλεσμα μιας παραγωγικής αλυσίδας που έχει δημιουργηθεί από το 2005, και προέρχεται από την έγκριση πιστοποίησης από την Περιφέρεια της Τοσκάνης. Ιδιαίτερα, ...
... καθημερινά στο τραπέζι όλη τη γεύση των ιταλικών αλλαντικών. Η εταιρεία ασχολείται με τη σφαγή, την επεξεργασία και το εμπόριο χοιρινού κρέατος, εξασφαλίζοντας πάντα μια φρέσκια και γνήσια ποικιλία. Μεταξύ των προϊόντων: φρέσκο και κατεψυγμένο χοιρινό κρέας, λουκάνικα, προσούτο, σαλάμι, ζαμπόν, κοππά, μορταδέλα, κουλατέλο, παντσέτα και κοτεχίνο.
... μορφή τούβλου Γενικά αλλαντικά: σπέκ, μορταδέλα, μπρεζάολα από το μηρό, σαλάμι Μιλάνο, γλυκό και πικάντικο σαλάμι Νάπολης, πικάντικη σπιανάτα ρομάνα, παντσέτα Κρέμες τυριού: με μανιτάρια, με τρούφα, με βαλσάμικο ξύδι, με 4 τυριά, με Παρμεζάνα Ρετζιάνο Ενώ όσον αφορά τα ποτά, εμπορευόμαστε κρασιά από διάφορες ιταλικές περιοχές: Βένετο: Προσέκο και Αμαρόνε Εμίλια-Ρομάνια: Λαμπρούσκο, Σαντζιοβέζε και Πινιολέτο Μάρκε: Πασσερίνα...
Φτιαγμένη ειδικά για την παραγωγή αλλαντικών, όπως το καποκόλο και η παντσέτα D.O.P., η Madeo Industria Alimentare ασχολείται επίσης με την παραγωγή προσούτο και σαλάμι από μαύρο χοίρο Καλαβρίας. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι κυρίως παραδοσιακές, όπως η αλάτισμα που γίνεται ακόμα με το χέρι στις τυπικές άλμης, όπως παλιά. Ωστόσο, όπου είναι απαραίτητο, δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, τόσο ώστε η ξήρανση να ανατίθεται σε μηχανήματα ενθαλπίας, που εκμεταλλεύονται τις εξωτερικές κλιματικές συνθήκες για να αναπαράγουν στο εσωτερικό την ιδανική αερισμό.
Από το 1965, μια Μεγάλη Πα pasión για την καλοσύνη. Από πάνω από 40 χρόνια, το Σαλομιφίτσιο Μούρρου στην Ιργκόλι συνδυάζει την παραδοσιακή σαρδηνιακή τέχνη της παρασκευής λουκάνικων με σύγχρονες αρχές παραγωγής, τις οποίες ο ιδρυτής Αντίοκο Μούρρου έμαθε στη Γερμανία. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να σας προσφέρουμε τις βραβευμένες λουκάνικες και ειδικότητες ζαμπόν του Μούρρου από τη Σαρδηνία σε ευρεία ποικιλία από Σαλσίσσια, Σαλάμι, Προσούτο, Λάρντο μέχρι Παντσέτα. Νέα: Πορκέτα Μούρρου - Σαρδηνιακό γουρουνάκι!