Εμείς είμαστε η Oltresole, μια εδραιωμένη πραγματικότητα στον τομέα του εμπορίου προϊόντων τροφίμων χειροποίητης παραγωγής. Ξεκινώντας ακριβώς από τη γη μας: τη Ρομάνια, που μας είδε να γεννιόμαστε και να μεγαλώνουμε, δεσμευόμαστε πρώτα στην επιλογή φυσικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, χωρίς συντηρητικά και πιστοποιημένα (BIO, Gluten Free), για να τα φέρουμε απευθείας στα τραπέζια των πελατών ...
Η La Fattoria del Sole, ένα αγροτικό κόσμημα που βρίσκεται στο Borgo Veneto, στην πλούσια επαρχία της Παδίας. Από σχεδόν έναν αιώνα, η οικογενειακή μας επιχείρηση διασχίζει τρεις γενιές αφοσίωσης και πάθους για τη γεωργία, ειδικευόμενη στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων οπωροκηπευτικών υψηλής ποιότητας.
Το 2018, επεκτείναμε τις δυνατότητές μας εγκαινιάζοντας ένα σύγχρονο εργαστήριο στο Casale Di...
Η COIMINOX S.r.l. ιδρύθηκε το 1988 και δραστηριοποιείται στον τομέα της επεξεργασίας ανοξείδωτου χάλυβα για την παραγωγή δοχείων και μηχανημάτων που προορίζονται για τη συντήρηση και την επεξεργασία τροφίμων.
Αρχίζοντας από τους τομείς γαλακτοκομικών προϊόντων και φρούτων και λαχανικών, η παραγωγή μας σε δοχεία και εξοπλισμό για τη συντήρηση και την επεξεργασία έχει υποστεί πολλές εξελίξεις, φτάν...
Η ιστορία της S.Z. TARTUFI ξεκινά στην Αμπρούτσο στα μέσα της δεκαετίας του '80, όταν ο Πασκουάλε και ο Ούγκο, αρχικά λατομείς, θέτουν τις πρώτες βάσεις αυτού που τότε ήταν μόνο ένα χόμπι και που, με την πάροδο των χρόνων, έχει εξελιχθεί στην εμπορική τους δραστηριότητα. Η εμπειρία που αποκτήθηκε σε αυτόν τον τομέα αποδείχθηκε θεμελιώδους σημασίας: η αγάπη για τη φύση, τα προϊόντα της και ο δεσμός...
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε στο Ασιγλιανό Βερτσέλλε το 1911 και ιδρύθηκε από τον καβαλιέρο Μάριο Μαρατέλι.
Στα πρώτα χρόνια της ζωής της εταιρείας, συγκεκριμένα το 1914, ο καβαλιέρος Μαρατέλι ανακαλύπτει και επιλέγει το ρύζι που σήμερα φέρει το όνομά του, μία από τις πιο παλιές ποικιλίες της Ιταλίας.
Το Μαρατέλι είναι μια ποικιλία που έχει γράψει ιστορία στην ρυζοκαλλιέργεια της Ιταλίας και είναι μί...
Η αγροτική εκμετάλλευση Ferraris Luigi, που βρίσκεται στην επαρχία του Pavia, στην καρδιά της Lomellina (βασίλειο του ρυζιού), παράγει σε μια έκταση 130 εκταρίων, ρύζι, καλαμπόκι και λεύκες.
Η επιχείρηση, που δραστηριοποιείται από το 1988, είναι εξειδικευμένη στην παραγωγή των ποικιλιών ρυζιού Carnaroli Classico, Baldo Classico, S.Andrea Classico, Arborio και Originario, με παραγωγή που κυμαίνετα...
Ο Michele Grassi ασχολείται με την εκπαίδευση, τη διδασκαλία και τη συμβουλευτική σχετικά με τον τομέα των τυριών. Καλείται να δώσει διαλέξεις, μαθήματα για τυροκόμους ή για καταναλωτές, για υπαλλήλους της εστίασης και επίσης να καθοδηγήσει γευσιγνωσίες και πάνελ γευσιγνωσίας.
Μαθήματα και εκπαίδευση για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, για καλύτερη κατανόηση του τυριού. Συμβουλές για τυρ...
Ιδρύθηκε το 1960 για την άμεση πώληση στην αγορά φρούτων και λαχανικών του Μπρέσια των λαχανικών που καλλιεργούνται σε ανοιχτό πεδίο, σήμερα η Facchini είναι μία από τις κύριες βόρειες ιταλικές εταιρείες για την επεξεργασία και τη συσκευασία προϊόντων έτοιμων προς κατανάλωση (IV Γενιά) και τη συσκευασία φρέσκων φρούτων και λαχανικών (I Γενιά), που δραστηριοποιείται στην εθνική αγορά και σε όλη την...
Από το 2002, η Ekoterra Food σε συνεργασία με παραγωγούς στην Τουρκία και στην Ιταλία, ξεκινώντας από την καλλιέργεια, έχει αναπτύξει έργα μεταποίησης τροφίμων για να προσφέρει τα καλύτερα βιολογικά και φυσικά προϊόντα. Η Ekoterra Food, με έδρα το Τορίνο, ικανοποιεί τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών, μέσω των αξιόπιστων συνεργατών της που είναι στρατηγικά τοποθετημένοι στις περιοχές όπου καλλιεργ...
PugliaEat, γεννήθηκε από την ανάγκη να δημιουργηθεί "μια συμμαχία μεταξύ μικρών" για να δημιουργηθεί δίκτυο.
"Προέλευση" και "τυπικότητα" είναι τα άσσος στο μανίκι των παραγωγών μας και πρέπει να θεωρούνται εργαλεία αξίας που πρέπει να χρησιμοποιούνται με περηφάνια σε αυτές τις στιγμές κρίσης.
Η μικρή διάσταση όλων μας, αν ενταχθεί σε μια παγκόσμια αγορά, μπορεί, αυτή τη στιγμή, να είναι μια ευλ...
Η Eli.S.An Natural Food είναι μια νέα εταιρεία με καινοτόμες ιδέες αλλά με μια βαθιά πεποίθηση: είμαστε αυτό που τρώμε. Έτσι, από μια προσεκτική επιλογή πρώτων υλών, γεννιέται η Pastaelisan, ένα προϊόν, αυστηρά made in Italy, που συνδυάζει παράδοση, καινοτομία και έρευνα. Σκληρό σιτάρι 100% ιταλικό, χάλκινες μήτρες, μικροβιολογικά καθαρό νερό, αργή ξήρανση, χειροποίητη παραγωγή και νέες ιδέες: είν...
NeroSano ένα μοναδικό Ιταλικό προϊόν. Το μαύρο σκόρδο είναι απλώς φρέσκο σκόρδο (Allium sativum L.) που έχει υποστεί ζύμωση μόνο μέσω ελεγχόμενης μεταβολής της θερμοκρασίας, του ποσοστού υγρασίας του αέρα και της μεταβολής της ατμοσφαιρικής πίεσης για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Η διαδικασία μετατρέπει τα σκελίδες από λευκές σε σκούρο χρώμα, τους δίνει γλυκιά γεύση και αλλάζει την μασώμενη υ...