... καβουρδισμένου καφέ.
Στη γεύση είναι πικρό και παραπέμπει σε λικέρ
όπως η τζεντζιάνα και το ραβέντι. Παρουσιάζει
νότες καφέ, φασολιού κακάο και φύλλων καπνού.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Η τόσο ιδιαίτερη γεύση του επιτρέπει συνδυασμούς
με επίσης πικρά τρόφιμα όπως αγκινάρες, κάρδι,
ραδίκια; συνοδεύεται με εξαιρετικά τυριά μεγάλης
παλαιότητας, ίσως πικάντικα; με λαρδί κολοννάτα.
Με το ψάρι, να δοκιμαστεί σε συνδυασμό με ξιφία
και κόκκινο τόνο; με τα γλυκά, για να διακοσμήσει
μουσές σοκολάτας, στο παγωτό και στη φρουτοσαλάτα.
... και μη αλκοολούχες... ρούμι, λικέρ λεμονιού, τζαντούγια, τορτόν κ.λπ.) καλυμμένα με σοκολάτα με ελάχιστο 62% κακάο. - 12 μήνες
• ΤΑΡΤΟΥΦΟΙ: από μαύρη σοκολάτα και φουντούκια, πασπαλισμένοι με κακάο. - 12 μήνες
• ΚΡΟΥΣΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙΓΚΑ (καλαμπόκι): Νόστιμη τούρτα με αλεύρι καλαμποκιού που είναι τραγανή και μαλακή, γεμιστή με μαρμελάδα. - 5 μήνες
• ΠΑΣΤΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙΓΚΑ (καλαμπόκι): εκλεκτό μπισκότο της...
...ΠΕΠΕΡΧΟΚ (σοκολάτα και πιπέρι). Επιπλέον, παρουσιάζουμε μια γκάμα από γκράπες με γεύση δάφνης, φινόκκιου και γλυκόριζας. Ως τελευταία μας καινοτομία, το LIQUIRIZIA E SAMBUCA. Η παραγωγή μας γίνεται αυστηρά χειροποίητα σε κάθε στάδιο της επεξεργασίας. Λικέρ γλυκόριζας 25% vol; Κρέμα γλυκόριζας 18% vol. (συστατικά: γάλα; ζάχαρη; αλκοόλ; καθαρή γλυκόριζα); Λικέρ σοκολάτας (συστατικά: νερό, ζάχαρη, αλκοόλ, καθαρή γλυκόριζα, κακάο, φυσικά αρώματα). Φινόκκιετο (συστατικά: νερό, ζάχαρη, αλκοόλ, άγριο φινόκιο). Πολύ ιδιαίτερη είναι επίσης η αρμονική γεύση.