Κελάρικρασιών που ειδικεύεται στην παραγωγή κόκκινων κρασιών ποιότητας πιστοποιημένα D.O.C. Cannonau di Sardegna.
Η επιχείρηση οινοποιεί τα σταφύλια που καλλιεργούνται στο ιδιόκτητο αμπέλι της στο Δοργάλη, ακολουθώντας το μοντέλο μιας βιώσιμης αμπελοκαλλιέργειας, βασισμένο στην ισορροπία του οικοσυστήματος του αμπελώνα και τον σεβασμό σε πρακτικές καλλιέργειας υψηλής ποιότητας, που αποσκοπούν...
Η Κοινωνική Κελάρι Λούκα Τζεντίλε, συνεταιριστική αγροτική επιχείρηση, εδώ και πάνω από μισό αιώνα, ασκεί τη θεσμική της λειτουργία με πλήρη σεβασμό στην περιοχή και την ιδιαιτερότητα των αυτόχθονων σταφυλιών της, που παραδίδονται από πάνω από 400 μέλη. Το Κελάρι έχει δυναμικό επεξεργασίας 6.000.000 κιλών σταφυλιών και χωρητικότητα αποθήκευσης κρασιών 5.450.000 λίτρων. Η περιοχή παραγωγής, με...
... στην επιχείρηση να επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα για την ποιότητα των κρασιών της. Η φιλοσοφία μας μπορεί να συνοψιστεί ως εξής: "Η ποιότητα των κρασιών εξαρτάται ουσιαστικά από τα σταφύλια, την προέλευσή τους, τον τρόπο με τον οποίο καλλιεργούνται οι αμπελώνες και την ικανότητα του οινοπαραγωγού; μετά, στο κελάρι, οι απαραίτητες παρεμβάσεις του ανθρώπου εξυπηρετούν μόνο στο να διασφαλίσουν ότι το κρασί θα αποδώσει στην ποιότητα, ό,τι είναι δυνατόν."...