Από πάνω από μια δεκαετία, η εταιρεία μας ξεχωρίζει με πάθος και αφοσίωση στην χονδρική και λιανική πώληση γαστρονομικών σαλιγκαριών, αυθεντικών προϊόντων αριστείας της περιοχής μας.
Η μακρά εμπειρία που έχουμε αποκτήσει στον τομέα μας έχει επιτρέψει να αναπτύξουμε βαθιές γνώσεις και προσεκτική προσοχή σε κάθε φάση της παραγωγής. Από την επιλογή των πιο εκλεκτών σαλιγκαριών, στη φυσική και ελεγχό...
Επεξεργασία προϊόντων αλιείας με την ιδιωτική ετικέτα "Ittimar" και για τρίτους, παράγει χειροποίητες κονσέρβες ψαριών προωθώντας το Made in Italy και παράγονται διάφορες σειρές προϊόντων από τόνο μέχρι λαβράκι, amberjack κ.λπ.
... ρεβιθιών με γαρίδες και καλαμάρια, και Κινόα με Θαλασσινά, για ένα υγιεινό και ελαφρύ, πλήρες γεύμα.
Η Esca Srl διαθέτει εργοστάσιο παραγωγής 25.000 τετραγωνικών μέτρων και υιοθετεί ένα σύστημα αυτοελέγχου ποιότητας και διαχείρισης σύμφωνα με το σύστημα HACCP, ενσωματωμένο με τα πρότυπα πιστοποίησης προϊόντων BRC Grade A και IFS Higher Level στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.
LUMACA ITALIA είναι μια ιταλική εταιρεία που εκτείνεται μέσα στις εξοχές της υπέροχης πόλης Σαντάντζελο, η οποία έχει καταταγεί ως ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Ιταλίας (pe), σεβόμενη το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται. Η εταιρεία μας ασχολείται με την εκτροφή γαστρονομικών σαλιγκαριών ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΥΚΛΟ, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, είμαστε εξειδικευμένοι στην παραγωγή και πώληση γαστρονομικών σαλιγκαριών, ιδιαίτε...
...χρησιμοποιείται κυρίως ο χυμός του για να νοστιμίζει πολλά φαγητά, από ψάρια και θαλασσινά, μέχρι σαλάτες και φρουτογλυκά, καθώς και για την παρασκευή παγωτών και δροσιστικών ποτών.
Το λεμόνι χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς σκοπούς στην καταπολέμηση των καρκίνων και των ρευματισμών. Ένα μόνο λεμόνι περιέχει το 35% της ημερήσιας ανάγκης σε βιταμίνη C. Πολύ πιθανόν αυτό το φρούτο έχει ασιατικές, ίσως ινδικές, ρίζες; Εισήχθη περίπου χίλια χρόνια πριν στη Μεσόγειο από τους Άραβες. Αυτή τη στιγμή, η Σικελία είναι μία από τις πιο παραγωγικές περιοχές λεμονιών.
Το προϊόν είναι διαθέσιμο σχεδόν όλο το χρόνο.
Η εταιρεία μας είναι παρούσα στην Ιταλία από το 2015, κυρίως ασχολούμαστε με την εμπορία φρέσκων, πολύ φρέσκων, κατεψυγμένων και κατεψυγμένων προϊόντων, επεξεργασμένων για μακροχρόνια συντήρηση, με προσεκτική διανομή πόρτα-πόρτα. Ως άμεσοι εισαγωγείς, η οικονομία των προϊόντων είναι σημαντική.
Παραγωγή μοτσαρέλας φιορ ντι λάτε κομμένη Ναπόλη, σε κύβους, τριμμένη, μόνο από γάλα, πυτιά, αλάτι και γαλακτοκομικά βακτήρια, χωρίς συντηρητικά, χωρίς πυκνωτικά...
...Κρασί που προκύπτει από την οινοποίηση σταφυλιών Negroamaro (90%) και Malvasia Nera (10%). Περιοχή παραγωγής: Σαλέντο, μεταξύ των επαρχιών Μπρίντιζι και Λέτσε. Χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα, απαλότητα και ευελιξία.
Στη μύτη αναδύονται έντονα αρώματα φρέσκων φρούτων όπως φράουλα, κεράσι, ρόδι, δαμάσκηνο και ανθώδη αρώματα άγριας τριανταφυλλιάς.
Χάρη στην ευελιξία του, είναι ιδανικό για απεριτίφ, για πιάτα με θαλασσινά, με ψάρι και με τηγανητά ψάρια.
Η εταιρεία μας, από την ίδρυσή της, δραστηριοποιείται με την ίδια πάθος στο χονδρικό εμπόριο θαλασσινών προϊόντων, που προέρχονται κυρίως από την αλιεία στη Μεσόγειο.
Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας μέσω της χρήσης επιλεγμένων πρώτων υλών και τηρώντας αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας. Η εταιρεία ασχολείται με θαλασσινά, ψάρια...
Εισάγουμε και εξάγουμε κατεψυγμένα ψάρια, συσκευάζουμε επαγγελματικά παρασκευάσματα ποιότητας για τη μαζική εστίαση. Αναζητούμε νέους σοβαρούς συνεργάτες για να επεκτείνουμε στο εξωτερικό τα προϊόντα μας, θαλασσινές σαλάτες, διάφορες τηγανιτές ψαριές, παρασκευάσματα για ριζότο και θαλασσινά με δοκιμασμένες συνταγές κατάλληλες για τη μαζική εστίαση, εστιάζοντας στη μείωση του χρόνου προετοιμασίας και στη μείωση του κόστους αποθήκευσης, ποιότητα, οικονομία και πρακτικότητα μαζί.
Το εστιατόριο και πιτσαρία Il Naif είναι πάντα ένα από τα καλύτερα στη Ραβέννα και προσφέρει στους πελάτες του προσεκτική και ακριβή εξυπηρέτηση. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε:
Μενού με μεγάλη ποικιλία από θαλασσινές σπεσιαλιτέ. Φρέσκο ψάρι καθημερινά, τηγανητό μίγμα ψαριών, ανάμεικτη ψητή ψαριά και ωμά ψάρια, θαλασσινά, μανιτάρια πορτσίνι, τρούφες, χειροποίητες ζύμες, κρέας στη σχάρα...
Ο χώρος, που διαχειρίζεται η οικογένεια Ζαμπόν εδώ και σαράντα χρόνια, διαθέτει 50 θέσεις σε τρεις αίθουσες, καθώς και άλλες εκατό στον ευρύ κήπο στο Κάμπο Σαντο Στέφανο. Η κουζίνα που προτείνει ο σεφ είναι η παραδοσιακή βενετσιάνικη. Μια ματιά στο μενού: ποικιλία θαλασσινών και ιταλικών ορεκτικών, διάφορα ριζότι, λινγκουίνι με θαλασσινά, ψητά ψάρια; επιδόρπια σε ποτήρι και σπιτικές τάρτες. Τυπικά πιάτα είναι τα νιόκι Σαντο Στέφανο και το λαβράκι φούρνου. Μια μεγάλη ποικιλία πίτσας συμπληρώνει ένα ήδη πολύ ελκυστικό μενού.
... καταχωρηθεί με ανθρωπιστική και περιβαλλοντική αποστολή. Ο Φίλος της Θάλασσας έχει γίνει το κορυφαίο πρότυπο πιστοποίησης για προϊόντα και υπηρεσίες που σέβονται και προστατεύουν το θαλάσσιο περιβάλλον. Η πιστοποίηση απονέμει βραβεία για βιώσιμες πρακτικές στη Αλιεία, Υδατοκαλλιέργεια, Ιχθυάλευρο και Λάδι Ψαριού Ωμέγα 3. Ο Φίλος της Θάλασσας προωθεί επίσης πιλοτικά έργα που σχετίζονται με εστιατόρια, βιώσιμη ναυτιλία, παρακολούθηση φαλαινών και δελφινιών, ενυδρεία, διακοσμητικά ψάρια, κρέμες UV και άλλα.
... προέλευσης Ελλάδας
- Θαλασσινά προέλευσης Ελλάδας
- Άγρια ψάρια προέλευσης Ιταλίας
- Θαλασσινά προέλευσης Ιταλίας
Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε διαδικασία ορισμού οι εξής εμπορικές συνεργασίες:
- Σολομός προέλευσης Νορβηγίας
- Φιλέτο μπακαλιάρου προέλευσης Ουγκάντας
- Θαλασσινά προέλευσης Βουλγαρίας...