...Η τάρτα με μαύρη σοκολάτα είναι ένα νόστιμο γλυκό που μαγεύει τις αισθήσεις, ιδανικό για τους λάτρεις της σοκολάτας. Αυτή η λιχουδιά αποτελείται από μια τραγανή βάση από ζύμη, ψημένη στην τελειότητα για να προσφέρει εκείνη την βουτυρώδη και αφράτη υφή που λιώνει στο στόμα. Η καρδιά της τάρτας είναι μια πλούσια και βελούδινη γέμιση από μαύρη σοκολάτα, έντονη και βαθιά, που δημιουργεί μια υπέροχη...
... ελαστική ζύμη, ιδανική για παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές σχηματισμού.
Με την MAGRI FREE Napoletana, μπορείτε να φτιάξετε πίτσες και ψωμί με ελαφριά και αέρινη κρούστα και αρωματική γεύση, συγκρίσιμη με τα ψημένα προϊόντα που παρασκευάζονται με αλεύρι μαλακού σίτου αλλά 100% χωρίς γλουτένη.
Διαθέσιμο σε σακούλα με τετράγωνη βάση 1 κιλού, κουτί των 12 τεμαχίων.
...Η Easymac σχεδιάζει, παράγει και εγκαθιστά μηχανές και συστήματα για τη βιομηχανία τροφίμων. Γραμμές και μηχανές για πίτσα, κρουασάν, μάφιν, τάρτες κ.λπ.
... σταφύλια, ψωμί Carasau και εποχιακά λαχανικά. Η ευελιξία του το καθιστά εξαιρετικό τυρί για ψήσιμο και μια εξαιρετική επιλογή για τη διατροφή των παιδιών.
Ένα τυρί που ενσωματώνει τη γλυκύτητα και την απλότητα, το Novello Sardo είναι μια απόλαυση για τον ουρανίσκο, κατάλληλη για κάθε περίσταση, από ένα ελαφρύ γεύμα έως ένα εκλεπτυσμένο επιδόρπιο.
...Οι λευκοί σπόροι σουσαμιού της εταιρείας είναι βιολογικοί και αποφλοιωμένοι, γεγονός που τους καθιστά πολύ κατάλληλους όχι μόνο για να υποστηρίζουν τη σωστή λειτουργία του οργανισμού, αλλά και για να είναι εύπεπτοι. Εκτός από το ότι είναι εξαιρετικοί σε κάθε είδους ζύμη, είτε γλυκιά είτε αλμυρή, αλλά κυρίως στο ψωμί, είναι επίσης υπέροχοι για να εμπλουτίζουν τις σαλάτες και να προσθέτουν γεύση...
...Πρωινό, σνακ ή επιδόρπιο… κάθε ευκαιρία είναι καλή για μια φέτα από μαλακό plum cake.
Φτιάχνουμε το αφράτο plumcake μας (200γρ) σε κλασική ορθογώνια φόρμα, που του δίνει μια πρακτική μορφή για να κόβεται σε φέτες για το πρωινό και το σνακ. Η ζύμη είναι βασισμένη σε αυγά, βούτυρο, με αλεύρι ρυζιού και φαγόπυρου, άμυλο ρυζιού και καλαμποκιού, που γίνεται πιο ελαφριά χάρη στην προσθήκη ηλιέλαιου. Το κλασικό αφράτο γλυκό που προσφέρεται ευχάριστα στους μικρούς και που θυμίζει τόσο τις γεύσεις του σπιτιού. Δοκίμασέ το εμπλουτισμένο με μια ελαφριά σιρόπι και γεμισμένο με μαρμελάδες ή αλείμματα.
...Ο κατσαροκάβαλος είναι ένα ημι-ώριμο τυρί με ελαστική ζύμη, που παράγεται αποκλειστικά από αγελαδινό γάλα και παρασκευάζεται παραδοσιακά στο χέρι. Το όνομά του "κατσαροκάβαλος" προέρχεται από το γεγονός ότι αυτό το προϊόν ωριμάζει σε ζευγάρια "πάνω σε ξύλινες δοκούς" για τουλάχιστον 45 ημέρες.
Παρουσιάζεται σε έντονο κίτρινο χρώμα, έχει παχύρρευστη υφή και γλυκιά, ελαφρώς έντονη γεύση, εξαιρετικό αν καταναλωθεί μόνο του ή με ψωμί, ακόμη και ψημένο στη σχάρα ή συνοδευόμενο από ένα εξαιρετικό ποτήρι κρασί από την Πούλια.
... οικογένειές τους.
Φρέσκια ζύμη με ελαφρύ γέμισμα από γρανά παδάνου, τριμμένο ψωμί, αυγά, γάλα, βούτυρο και μπαχαρικά.
Τα "Scarpinòcc De Par" από το Pastificio Davena είναι πιστοποιημένα με το σήμα "Μπέργκαμο, Πόλη των Χιλίων... Γεύσεων" που εκδίδεται από το Εμπορικό Επιμελητήριο.
Διαθέσιμα σε συσκευασίες των 250g και 500g...