Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, αφιερωμένη στον τομέα της διατροφής. Συγκεκριμένα, παράγουμε ελιές και ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας. Επίσης, είμαστε εξειδικευμένοι σε φυτικές κονσέρβες όπως το γκαζπάτσο, πατέ ελιάς, μεσογειακές σαλάτες. Όλα αυτά τα κάνουμε ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, με προσεκτική παρασκευή ώστε να μην χάσουμε τις παραδοσιακές γεύσεις της ανατολικής Ισπανίας.
... το μέλι ή να το αναμειγνύω με φθηνό κινέζικο μέλι. Η Miel Íbera προσφέρει μόνο ωμό ισπανικό μέλι. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε τις πλήρεις γεύσεις. Επιπλέον, διασφαλίζεται η διατήρηση των ενζύμων, βιταμινών, πρωτεϊνών κ.λπ., που αλλάζουν ή μειώνονται σημαντικά με τη θέρμανση. Όλα τα μέλια κρυσταλλώνονται (εκτός από το μέλι δρυός φυσικά). Γι' αυτό η παραδοσιακή συσκευασία του μελιού είναι πολύ πιο...
... σιρόπι και νερό, γλυκά φρούτα (ροδέλες πορτοκαλιού και λεμονιού, φέτες, φλούδες κ.λπ.)
- Μαρμελάδες (διάφορες γεύσεις πορτοκάλι, ροδάκινο, φράουλα, βερύκοκο κ.λπ.)
- Ζελεδάκια (γλυκόριζα, jelly beans, καλώδια κ.λπ.)
Μπορούμε επίσης να παράγουμε με την επωνυμία του πελάτη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία. Κατόπιν αιτήματος, θα μπορούσαμε επίσης να σας προσφέρουμε άλλα ισπανικά προϊόντα.
Εταιρεία που βρίσκεται στην βορειοδυτική Ισπανία, παράγει προσούτο και παραδοσιακά αλλαντικά ακολουθώντας την γαλικιανή παράδοση. Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που να ανακαλεί τις γεύσεις του παρελθόντος, τις γεύσεις της παραδοσιακής σφαγής που έχει τόσο βαθιές ρίζες στη Γαλικία. Τα αστέρια των προϊόντων μας είναι: - Προσούτο Gran Reserva +17 μήνες - Λακόν Γαλικίας - Καπνιστό Χορίθο Γαλικίας - Μποτέλο - Αντρόλα - Πανσέτα - Μπέικον - Προϊόντα για την παρασκευή του γαλικιανού κοκκινιστού.
... να προσφέρει γεύματα υψηλής ποιότητας για όλους.
Για αυτόν τον λόγο, εργαζόμαστε καθημερινά για να παρέχουμε έτοιμα γεύματα και υγιεινές πάστες, με τις καλύτερες γεύσεις και την πιο ευρεία ποικιλία δυνατή.
Η ABRICOME είναι ένας κατασκευαστής τροφίμων που δραστηριοποιείται στον τομέα της μαζικής κατανάλωσης, πιο συγκεκριμένα στον τομέα των έτοιμων γευμάτων και των πατέ.
Τα προϊόντα διατίθενται κυρίως υπό την εμπορική επωνυμία "ABRICOME", η οποία είναι μια συντομογραφία της φράσης "¡Abre y come!".
Η Ζάχα είναι όπως ονομάζεται στο νότο της Εξτρεμαδούρα το λουλούδι της ελιάς. Έχουμε επιλέξει αυτό το όνομα για να ταυτίσουμε το ελαιόλαδο μας, το οποίο είναι παρθένο έξτρα, με γεύσεις παλιές, γεύσεις προσεγμένες, αλλά προσαρμοσμένες στη σύγχρονη γεύση. Για αυτό, παρασκευάζουμε περιορισμένες εκδόσεις του ελαιολάδου μας που μας επιτρέπουν να το φροντίζουμε και να το περιποιούμαστε, όπως αρμόζει σε...
Το εργοστάσιό μας ξεχωρίζει για τη διατήρηση παραδοσιακών μεθόδων, προσφέροντας έτσι στα προϊόντα μας υφές και γεύσεις γνήσιας τέχνης. Στις εγκαταστάσεις μας πραγματοποιείται η διαδικασία φιλεταρίσματος, η οποία περιλαμβάνει τη διαχωριστική διαδικασία του κρέατος από το ψάρι από τη κεντρική σπονδυλική στήλη, τις λέπια και το δέρμα, ακολουθώντας εντελώς παραδοσιακές μεθόδους. Η πρόσφατη...
Έχουμε πραγματοποιήσει μια επιλογή ανάμεσα σε 350 ποικιλίες σουηδικών γλυκών, όπου μπορείτε να βρείτε νέες γεύσεις όπως αλμυρή γλυκόριζα, πικάντικη γλυκόριζα, ξινές ζελέδες και σοκολάτες γεμιστές με φυστίκι, φουντούκι, γλυκόριζα, μέντα, αμύγδαλο, καρύδα κ.λπ... Για να μπορούν οι αλλεργικοί, ειδικά οι κοιλιοκάκοι, να απολαμβάνουν τα προϊόντα μας με απόλυτη ηρεμία, έχουμε εντοπίσει εκείνες τις...
Η Lacteos Diego εμπορεύεται φρέσκο παστεριωμένο και ομογενοποιημένο γάλα. Το κύριο προϊόν είναι το ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ DIEGO, διαθέσιμο σε γεύσεις φυσικό, φράουλα και λεμόνι. Παρασκευάζεται χωρίς συντηρητικά και χωρίς γλουτένη.
...Μια φορά ακόμα, ο Χαβιέ ντε λας Μουέλας και οι Παράδες της Ισπανίας κλείνουν μια συμφωνία για τη συνολική γαστρονομική διαχείριση του νέου χώρου "Dry Snow Restaurant & Cocktail Bar", συνδυάζοντας ένα μενού ειδικοτήτων και ένα μενού κοκτέιλ βασισμένα σε υφές και γεύσεις εμπνευσμένες από το τοπίο της κοιλάδας. Το "Dry Snow, Restaurant & Cocktail Bar" παρουσιάζει μια ανανεωμένη έννοια της κουζίνας...